Powered by

Park Avenue: Η νέα οικιστική ανάπτυξη πολυτελείας στη Λάρνακα (pics)

Προχωρούν οι εργασίες για το πολυώροφο οικιστικό κτήριο Park Avenue στο κέντρο της Λάρνακας, με μερικά από τα διαμερίσματα να έχουν ήδη πουληθεί.

Το έργο έχει αναλάβει ο Όμιλος Edge Development και αναπτύσσεται σε απόσταση 1,300 μέτρων από την Μαρίνα Λάρνακας επί της Λεωφόρου Γρηγόρη Αυξεντίου, στη συμβολή της με την οδό Αδαμάντιου Κοραή, στην ενορία Χρυσοπολίτισσα σε τεμάχιο με εμβαδόν 936 τ.μ.

Η περιοχή θεωρείται προνομιακή και χαρακτηρίζεται κυρίως από την παρουσία οικιστικών, εμπορικών/ γραφειακών και λιγότερο τουριστικών αναπτύξεων.

 

Διαβάστε ακόμα:

Οι μαρίνες της Κύπρου: Xαρτογράφηση των μεγαλεπήβολων έργων (photos)

Εξοικονομώ-αναβαθμίζω στις κατοικίες: Αναλυτικά όλες οι χορηγίες
 

Το Park Avenue θα αποτελείται από 11 υπέργεια επίπεδα (συμπεριλαμβανομένου του ισογείου), με το μεγαλύτερο ύψος του κτηρίου να ανέρχεται στα 45,35 μέτρα, με ένα ημι-υπόγειο επίπεδο, το οποίο θα διαμορφωθεί κυρίως ως χώρος στάθμευσης. Ο χώρος στο επίπεδο του ισογείου θα χρησιμοποιηθεί επίσης ως χώρος στάθμευσης, ενώ ο δεύτερος όροφος μέχρι και τον δέκατο θα αποτελούνται από οικιστικές αναπτύξεις.

Από τον δεύτερο έως τον ένατο όροφο θα χωροθετούνται συνολικά 23 διαμερίσματα πολυτελείας.

Ειδικότερα, αποτελείται από τέσσερα διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου, 16 διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων και τέσσερα διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων. Το εμβαδόν των διαμερισμάτων είναι από 62 τ.μ. μέχρι 126 τ.μ., με εξαίρεση το ρετιρέ που έχει εμβαδόν 247 τ.μ.

Μέχρι στιγμής, έχουν πουληθεί έξι εκ των 23 διαμερισμάτων, ενώ τέσσερα είναι κρατημένα.

Σημειώνεται ότι, το ρετιρέ είναι διαθέσιμο και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και έχει τη δική του ιδιωτική πισίνα και τζακούζι.

 

  


 

 

 

  

 

Δειτε Επισης

Larnaka Land of Tomorrow: Το έργο ορόσημο που μεταμορφώνει την πόλη (pics)
GoDeals με οικόπεδα και τεμάχια από €26.000
Ο μεγιστάνας John Christodoulou στο κορυφαίο Συνέδριο του Real Estate
Οι τάσεις στην αγορά του τομέα ανάπτυξης γης για το 2023
Δέκα οικιστικά ακίνητα στη Λευκωσία στους επόμενους πλειστηριασμούς
Η Medochemie «πρασινίζει» και αναβαθμίζει τη βιομηχανική Αγίου Αθανασίου
Αρχίζουν εργασίες για νέο δημοτικό χώρο στάθμευσης στο κέντρο της Λάρνακας
Αναστολή πλειστηριασμού κατοικίας με παρέμβαση Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου
Μια νέα μεγαλεπήβολη επένδυση €170 εκατ. κοντά στη μαρίνα Αγίας Νάπας
Μαρία Γεωργίου: Αγωνίζομαι για ισότητα στον κατασκευαστικό τομέα