H IWC Schaffhausen παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα Pilot’ s Watch Chronograph 41

H IWC Schaffhausen προσθέτει δύο μοντέλα με καντράν μαύρου χρώματος στη συλλογή Pilot’ s Watch Chronograph 41. To ένα μοντέλο διαθέτει μαύρο λουράκι από δέρμα μόσχου ενώ το άλλο μοντέλο διαθέτει μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι. Τα δύο ρολόγια διαθέτουν το σύστημα EasX- CHANGE® για γρήγορη και εύκολη αλλαγή λουριού και διαθέτουν στεγανότητα 10 bar . Επιπλέον, τροφοδοτούνται από τον μηχανισμό 69385 ο οποίος είναι ορατός από τη διάφανη πίσω πλευρά της κάσας από κρύσταλλο ζαφειριού.

 

Το 2021, η IWC Schaffhausen παρουσίασε το Pilot’s Watch Chronograph 41. Mε κάσα διαμέτρου 41 χιλιοστών, ο νέος αυτός χρονογράφος προσφέρει εξαιρετική άνεση ακόμα και για τον πιο λεπτό καρπό. Επιπλέον βασικά χαρακτηριστικά όπως η κάσα που διαθέτει στεγανότητα στα 10 bar (100 μέτρα) καθώς και το σύστημα EasX-CHANGE® καθιστούν το μοντέλο ένα πολύπλευρο σπορ ρολόι.

 

Το καντράν διαθέτει το χαρακτηριστικό σχεδιασμό του ευανάγνωστου οργάνου πιλοτηρίου το οποίο έχει γίνει σήμα κατατεθέν των Pilot’ s Watches. Tο ρολόι διαθέτει ξεχωριστές μετρήσεις για τα δευτερόλεπτα, τα λεπτά και τις ώρες του χρονογράφου καθώς επίσης και ένδειξη ημέρας και ημερομηνίας στη θέση ‘3’.

 

Μετά το πρώτο λανσάρισμα του Pilot’ s Watch Chronograph 41 με μπλε και πράσινο καντράν, η IWC επεκτείνει τη συλλογή με δύο νέα μοντέλα με καντράν μαύρου χρώματος. Το πρώτο μοντέλο ( Ref. IW388111) διαθέτει μαύρο λουράκι από δέρμα μόσχου ενώ το δεύτερο μοντέλο (Ref. IW388103) διαθέτει ένα εκλεπτυσμένο μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι με αναδιπλούμενο κούμπωμα. Το μπρασελέ διαθέτει κομψό φινίρισμα και εξαιρετική άνεση στον καρπό.

 

Τα δύο νέα μοντέλα τροφοδοτούνται από τον μηχανισμό 69385. Αυτός ο μηχανικός μηχανισμός χρονογράφου διαθέτει τροχό τύπου στήλης ο οποίος αποτελείται από 231 εξαρτήματα και είναι ορατός από τη διάφανη πίσω πλευρά της κάσας από κρύσταλλο ζαφειριού. Το διπολικό σύστημα κουρδίσματος Pellaton εξασφαλίζει απόθεμα ενέργειας 46 ωρών.

Τα δύο νέα μοντέλα Pilot’ s Watch Chronograph 41 είναι διαθέσιμα στο iwc.com, στις IWC Boutique και σε επιλεγμένα εξουσιοδοτημένα καταστήματα. Επιπλέον, οι κάτοχοι των ρολογιών έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στο πρόγραμμα ΜΥ ΙWC για να επωφεληθούν από την επέκταση της Διεθνούς Περιορισμένης Εγγύησης από 2 σε 8 χρόνια.

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου