Altia: Παρουσίασε τα πρώτα της βήματα στην κυπριακή αγορά (video)

Τα πρώτα βήματά της στην κυπριακή αγορά παρουσίασε η Altia, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων στην Κύπρο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 22 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία.

Μιλώντας στην κάμερα του InBusiness TV, ο Marketing Manager της εταιρείας, Κωνσταντίνος Στυλιανού, ανέφερε πως περισσότερα από 1500 ακίνητα θα είναι διαθέσιμα τους επόμενους μήνες στην κυπριακή αγορά.

Την ίδια ώρα, o Head of Sales της εταιρείας, Κρίτωνας Ονησιφόρου, σημείωσε πως η Altia δημιουργήθηκε για να διαχειριστεί ένα από τα πιο μεγάλα χαρτοφυλάκια ακινήτων της Κύπρου.

Από πλευράς της, η Head of Real Estate της εταιρείες, Natasha Firman, υπογράμμισε πως η πλατφόρμα της Altia εμπνέει εμπιστοσύνη λόγω του τρόπου που παρέχονται στους υποψήφιους αγοραστές οι πληροφορίες.

Σημειώνεται ότι ο κάθε υποψήφιος αγοραστής έχει την ευκαιρία να δει, μεταξύ άλλων, φωτογραφίες από drone -οι οποίες περιγράφουν το ακίνητο-, αλλά και ψηφιακές κατόψεις καθώς και περιηγήσεις των ακινήτων.

Η Altia έχει ως έδρα τη Λευκωσία, ενώ διαθέτει επίσης γραφεία σε Λεμεσό, Πάφο και Λάρνακα. Σ' ότι αφορά την αξία των ακινήτων, η Λευκωσία διαθέτει το 40%, η Λεμεσός και η Πάφος το υπόλοιπο 40%, ενώ το 20% της αξίας διαθέτουν η Λάρνακα και η ελεύθερη Αμμόχωστος.

Δείτε πιο κάτω στιγμιότυπα από την εκδήλωση και όσα δήλωσαν στην κάμερα του InBusiness TV στελέχη της Altia:

  • Σχετικά με την Altia

Η Altia μέσα από την τεχνολογικά εξελιγμένη πλατφόρμα της διαχειρίζεται ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει γκάμα επιλογών σε επενδυτικά, οικιστικά, εμπορικά και αγροτικά ακίνητα. Η Altia, αξιοποιώντας τις νεότερες τεχνολογικές τάσεις, εφαρμόζει συνεχώς καινοτόμες διαδικασίες και βρίσκει λύσεις λαμβάνοντας υπόψη τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη.

Η ομάδα της Altia απαρτίζεται από ειδικούς του κλάδου με πολύχρονη εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση της κυπριακής αγοράς ακινήτων. Η ομάδα της Altia εργάζεται για να καλύπτει όλο το φάσμα των εργασιών συμπεριλαμβανομένης της εξεύρεσης ακινήτου, των ενδιάμεσα διαδικαστικών/νομικών εργασιών και της πώλησης του ακινήτου.

Δειτε Επισης

Ελίκκος Ηλία: Μεγάλο ενδιαφέρον για το Σχέδιο Πολεοδομικής Αμνηστίας-Πόσες αιτήσεις υποβλήθηκαν
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Cyview: Νέα πεζογέφυρα στα Λατσιά για βελτιωμένη προσβασιμότητα
Αποδίδει καρπούς η ολοκληρωμένη στεγαστική πολιτική του Υπ. Εσωτερικών-Αξιοποιείται από τους πολίτες η βοήθεια
Στα δικαστήρια ο δρόμος Πάφου-Πόλης… «Ο εργολάβος ερμηνεύει με δικό του τρόπο τις πρόνοιες»
Μήνας επενδυτικών ευκαιριών από την Gordian
Γιάννης Μισιρλής: Κοινός στόχος όλων η εξεύρεση ριζικών λύσεων για επίλυση του στεγαστικού προβλήματος
Τα κίνητρα στους επιχειρηματίες ανάπτυξης γης για προσιτή στέγη και οι τρόποι αξιοποίησης με παραδείγματα
Πωλείται το «Royiatiko» στην παλιά Λευκωσία-Η τιμή και τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου (pics & vid)
Ελίκκος Ηλία: Αυξημένο ενδιαφέρον επιχειρηματιών ανάπτυξης γης για επενδύσεις στην αγορά προσιτής κατοικίας