Ο Όμιλος D.Zavos επέλεξε την NetU Consultants Ltd

Ο Όμιλος D. Zavos (“Zavos”) επέλεξε την NetU για να υλοποιήσει το Oracle NetSuite cloud ERP.

Το Oracle Netsuite Cloud ERP θα χρησιμεύσει ως το βασικό σύστημα της Zavos για την αυτοματοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών της για όλες τις θυγατρικές. Το Oracle Netsuite Cloud ERP θα χειριστεί όλες τις λειτουργίες του Ομίλου σε σχέση με τη διαχείριση χρηματοοικονομικών, αγορές, πωλήσεις, ανάλυση αναφορών διαχείρισης ακινήτων και τον προϋπολογισμό.

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Διαχείρισης ακινήτων κ. Αλέξη Πετρίδη, «Χάρη στο Oracle NetSuite και τη NetU, θα μπορέσουμε να διοχετεύσουμε τις κατάλληλες πληροφορίες στα κατάλληλα τμήματα του οργανισμού μας, οδηγώντας σε αυξημένη παραγωγικότητα και λειτουργική αποτελεσματικότητα. Με το Oracle NetSuite Cloud ERP, θα έχουμε τις σωστές πληροφορίες την κατάλληλη στιγμή και θα έχουμε πάντα μια ενημερωμένη εικόνα ολόκληρης της εταιρίας. Έχουμε το όραμα να γίνουμε μια ψηφιακή εταιρεία και η NetU και η Oracle στέκονται σταθερά δίπλα μας για να μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε».

Η έμπειρη συμβουλευτική ομάδα του NetU θα εφαρμόσει τις βέλτιστες πρακτικές μέσω της κορυφαίας και καταλληλότερης πλατφόρμας cloud στον κόσμο. Ο στόχος του έργου είναι να φέρει τον Όμιλο D. Zavos στο απαραίτητο επίπεδο ψηφιακού μετασχηματισμού, επιτρέποντας σε μια ενοποιημένη ψηφιακή πλατφόρμα να εκτελεί όλες τις βασικές και κρίσιμες λειτουργίες του οργανισμού. Το Oracle NetSuite ERP θα προσφέρει στον Όμιλο την ευκαιρία να επωφεληθεί από μια πληθώρα λειτουργιών, ροών εργασιών και ενσωματωμένων KPI, πίνακες εργαλείων και αναλυτικά στοιχεία για αποτελεσματική και ομαλή λειτουργία. Σημαντικοί στόχοι του έργου είναι αφενός η προώθηση της επικοινωνίας και της συνεργασίας μεταξύ των τμημάτων και η κατάργηση των λειτουργικών εμποδίων και αφετέρου η επίτευξη αυξημένης απόδοσης και εξοικονόμησης κόστους.

Σχετικά με τη NetU

Η NetU είναι ένας κορυφαίος οργανισμός λύσεων και υπηρεσιών Πληροφορικής στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, αναγνωρισμένη ως κύριος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων με έντονη τοπική και διεθνή δραστηριότητα. Ως ένας από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες για την υλοποίηση ολιστικών λύσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού σε μεσαίους και μεγάλους οργανισμούς στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, για περισσότερα από 32 χρόνια, η NetU παρέχει λύσεις πληροφορικής παγκόσμιας κλάσης στους τομείς System Integration, Επιχειρηματικών Λύσεων, Τεχνολογικών Λύσεων βοηθώντας τους να επιτύχουν τους εταιρικούς τους στόχους.

Σχετικά με τον Όμιλο D. Zavos

Με έδρα τη Λεμεσό, ο Όμιλος D. Zavos προσφέρει στους πελάτες μια ποικιλία από ακίνητα αιχμής σε προνομιακές τοποθεσίες σε όλη την Κύπρο. Αυτά περιλαμβάνουν πολυτελείς βίλες, διαμερίσματα και κατοικίες, διαθέσιμα προς ενοικίαση ή αγορά. Ο Όμιλος διαθέτει επίσης ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο εμπορικών ακινήτων που μπορούν να εκμισθωθούν σε εταιρείες για επενδυτικούς σκοπούς. Επί του παρόντος, ο Όμιλος D. Zavos διαθέτει περισσότερα από 150 Εμπορικά και Οικιστικά έργα, εκ των οποίων τα 117 έχουν εκδοθεί με ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας.

Αγκαλιάζουν την τεχνολογία και προσπαθούν να βελτιώσουν τη διαδικασία ανάπτυξης μέσω της προόδου του κλάδου.

Ο Όμιλος D. Zavos δεσμεύεται για δημιουργικές λύσεις στα πιο απαιτητικά και μακροπρόθεσμα κατασκευαστικά έργα. Ο Όμιλος υιοθετεί νέες τεχνολογίες έτσι ώστε να εξασφαλίσει την κατάλληλη ανάπτυξη για να εναρμονιστεί με τις τάσεις του κατασκευαστικού κλάδου.

Ο Όμιλος D. Zavos λειτουργεί γραφεία σε Κύπρο, Ισραήλ και Ηνωμένο Βασίλειο, με συνεργαζόμενα γραφεία στα Ρωσικά και στο Ντουμπάι, και είναι πιστοποιημένος για το ISO 9001:2015.

Δειτε Επισης

ΥΠΕΣ: Τα έργα που προγραμματίζονται-Αναθεώρηση στεγαστικών, «Ιππόδαμος» και «Ανακαινίζω-Ενοικιάζω»
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή