Ευκαιρίες ακινήτων από την Altamira Real Estate

Πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές ακινήτων σε περιοχές με ιδιαίτερη ζήτηση παρουσιάζει και αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy, ξεχωρίζουν διαμερίσματα, κατοικίες καθώς και μεγάλα οικιστικά οικόπεδα και χωράφια σε δημοφιλείς περιοχές της Λευκωσίας, της Λάρνακας και της Πάφου.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Κατοικίες και διαμερίσματα σε ελκυστικές τιμές

PR36931

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στον Στρόβολο, στην επαρχία Λευκωσίας, μόλις 350 μέτρα από το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Βασιλείου. Πρόκειται για διαμέρισμα 60 τ.μ., στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας, το οποίο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και αυτή τη στιγμή ενοικιάζεται προς €350 τον μήνα. Πωλείται έναντι €85.000.

PR36987

Σε ήσυχη τοποθεσία στην Αραδίππου πωλείται ετοιμοπαράδοτη διώροφη ανεξάρτητη κατοικία με μοντέρνο σχεδιασμό στην τιμή των €230.000. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης ενώ διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, καλυμμένο χώρο στάθμευσης, πλακόστρωτη αυλή και βεράντα. Το εμβαδόν της κατοικίας ανέρχεται σε 200 τ.μ..

CG10602

Στο Κίτι, σε ήσυχη και αμιγώς οικιστική περιοχή, ξεχωρίσαμε δύο ημιτελείς διώροφες κατοικίες οι οποίες βρίσκονται πολύ κοντά στις παραλίες της περιοχής. Αποτελούν μέρος ενιαίας οικιστικής ανάπτυξης πέντε κατοικιών και σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια είναι δυναμικότητας τριών υπνοδωματίων, με κήπο περιμετρικά και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Πωλούνται στην τιμή των €200.000.

Στην Πέγεια, κοντά στις όμορφες παραλίες της περιοχής, το ενδιαφέρον κεντρίζει ημιτελής κατοικία υψηλών προδιαγραφών, στην τιμή των €270.000. Σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια η κατοικία διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και το εμβαδόν των εσωτερικών της χώρων ανέρχεται σε 277 τ.μ.. Είναι κατάλληλη τόσο για χρήση ως πρώτη ή/και εξοχική κατοικία, όσο και για ενοικίαση.

Μεγάλα οικιστικά οικόπεδα και χωράφια σε όλη την Κύπρο

Στην Λακατάμεια εντοπίσαμε δύο χωράφια τα οποία πωλούνται στην τιμή των €170.000. Βρίσκονται μόλις 540 μέτρα από την Υπεραγορά Αλφαμέγα και κοντά σε πληθώρα ανέσεων και υπηρεσιών. Το ενιαίο τεμάχιο έχει συνολικό εμβαδόν 1.107 τ.μ.. Εμπίπτει εντός της Οικιστικής Ζώνης Πα9 με ανώτατο συντελεστή δόμησης 120% και εντός της εμπορικής πολεοδομικής ζώνης ΕΜ (30%) με ανώτατο συντελεστή δόμησης 90%.

Στην Αγία Βαρβάρα ξεχωρίσαμε οικιστικό χωράφι, μόλις 475 μέτρα από τον δρόμο Αγίας Βαρβάρας- Μαθιάτη, πολύ κοντά σε υπηρεσίες, σχολεία και καταστήματα. Εμπίπτει εντός Οικιστικής Ζώνης Κα8 με συντελεστή δόμηση 60%, είναι έκτασης 4,348 τ.μ. και πωλείται στην τιμή των €150.000.

Σε ήσυχη περιοχή στην Ψημολόφου εντοπίσαμε τρία οικιστικά οικόπεδα, τα οποία πωλούνται σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ €75.000. και €105.000. Τα οικόπεδα διαθέτουν εύκολη πρόσβαση προς τις γειτονικές κοινότητες και δήμους, έχουν εμβαδόν που ξεπερνά τα 500 τ.μ.. Στην ίδια κοινότητα, ξεχωρίσαμε επίσης, ημιτελή κατοικία η οποία, σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια, είναι δυναμικότητας τριών υπνοδωματίων ενώ το εμβαδόν της θα ανέρχεται στα 165 τ.μ.. Το γεγονός ότι η κατοικία είναι ημιτελής προσφέρει την δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν τελειώματα της επιλογής τους. Πωλείται έναντι €110.000.

Στον Αστρομερίτη, στην τιμή των €180.000, πωλούνται δύο οικιστικά χωράφια, μόλις 390 μέτρα από τον κύριο δρόμο Αστρομερίτη – Τροόδους. Διαθέτουν ομαλή επιφάνεια, έχουν εμβαδόν 8,697 τ.μ., ενώ ως ενιαία μονάδα τοποθετούνται επί δημοσίου δρόμου με πρόσωπο 68 μέτρων.

Σε κεντρική τοποθεσία της ενορίας Αγίου Νικολάου, μόλις 500 μέτρα από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, πωλείται οικόπεδο με εμβαδόν 282 τ.μ., το οποίο βρίσκεται επί δημοσίου δρόμου με πρόσωπο 10 μέτρων. Το οικόπεδο εμπίπτει εντός οικιστικής ζώνης (Κα4) και είναι κατάλληλο για ανέγερση τριώροφου κτιρίου οικιστικής χρήσης. Πωλείται έναντι €90.000.

Σε ελκυστική τοποθεσία την Αραδίππου εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 282 τ.μ., το οποίο βρίσκεται σε νεόκτιστη οικιστική περιοχή με αυξημένη ζήτηση για ακίνητα και καλές προσβάσεις προς το κέντρο της Λάρνακας και τον αυτοκινητόδρομο. Το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελεί ιδανική επιλογή για ανέγερση τριώροφου κτηρίου και πωλείται έναντι €180.000. Επιπρόσθετα, στην ίδια περιοχή πωλείται μισό μερίδιο εμπορικού χωραφιού, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στην Λεωφόρο Ελευθερίας. Διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επίπεδη επιφάνεια ενώ βρίσκεται επί δημόσιου δρόμου με πρόσωπο 41 μέτρων. Η τιμή πώλησης ανέρχεται σε €210.000.

PR36002

Στον Μαζωτό εντοπίσαμε χωράφι, έκτασης 7,368 τ.μ., με θέα στην θάλασσα. Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 1,2 χλμ. από το Δημοτικό Σχολείο της περιοχής και τοποθετείται επί δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου με συνολικό πρόσωπο 165 μέτρων. Εμπίπτει εντός της Ζώνη Προστασίας Ζ1 με συντελεστή δόμηση 6% και πωλείται έναντι €100.000. Στην τιμή των €60.000 εντοπίσαμε στα Περβόλια, οικιστικό χωράφι έκτασης 552 τ.μ., μόλις 390 μέτρα από τη θάλασσα. Έχει ομαλή, επίπεδη επιφάνεια, κανονικό σχήμα και συνολικό πρόσωπο περί τα 77μέτρα.

Στην Χοιροκοιτία ξεχωρίσαμε γωνιακό οικιστικό οικόπεδο, 800 μέτρα από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στην τιμή των €68.000. Έχει εμβαδόν 849 τ.μ. ενώ βρίσκεται σε αδιέξοδο δρόμο και επί χώρου πρασίνου. Αποτελεί ιδανική επένδυση για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης και για ιδιώτες.

Οικιστικό χωράφι εντοπίσαμε και στο Παραλίμνι, κοντά στο Στάδιο «Τάσος Μάρκου». Το ακίνητο με εμβαδόν 948 τ.μ., εμπίπτει εντός της Πολεοδομικής Ζώνης Κα6 με ανώτατο συντελεστή δόμησης 90% σε δύο ορόφους. Πωλείται έναντι €95.000.

Επιπλέον, στο Νέο Χωριό ξεχωρίσαμε οικιστικό χωράφι με εμβαδόν 669 τ.μ. και πρόσωπο 15 μέτρων επί δημοσίου δρόμου. Το ακίνητο προσφέρει καλή πρόσβαση προς τις γειτονικές κοινότητες και την θάλασσα. Είναι κατάλληλο για την ανέγερση μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας και πωλείται στην τιμή των €53.000.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Cyview: Νέα πεζογέφυρα στα Λατσιά για βελτιωμένη προσβασιμότητα
Αποδίδει καρπούς η ολοκληρωμένη στεγαστική πολιτική του Υπ. Εσωτερικών-Αξιοποιείται από τους πολίτες η βοήθεια
Στα δικαστήρια ο δρόμος Πάφου-Πόλης… «Ο εργολάβος ερμηνεύει με δικό του τρόπο τις πρόνοιες»
Μήνας επενδυτικών ευκαιριών από την Gordian
Γιάννης Μισιρλής: Κοινός στόχος όλων η εξεύρεση ριζικών λύσεων για επίλυση του στεγαστικού προβλήματος
Τα κίνητρα στους επιχειρηματίες ανάπτυξης γης για προσιτή στέγη και οι τρόποι αξιοποίησης με παραδείγματα
Πωλείται το «Royiatiko» στην παλιά Λευκωσία-Η τιμή και τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου (pics & vid)
Ελίκκος Ηλία: Αυξημένο ενδιαφέρον επιχειρηματιών ανάπτυξης γης για επενδύσεις στην αγορά προσιτής κατοικίας
Απαντά σε ΔΗΣΥ για το στεγαστικό ο Ιωάννου-«Εφαρμόζονται ήδη από την κυβέρνηση πολλές από τις εισηγήσεις»