Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2023

Η Toyota Κύπρου, λαμβάνει μέρος για 13η  συνεχή χρονιά στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής, που διοργανώνει η Toyota Motor Corporation για 16η  χρονιά, για παιδιά ηλικίας έως και 15 ετών με θέμα: «To αυτοκίνητο των ονείρων σας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής «Toyota Dream Car», με τις περσινές συμμετοχές από όλες τις χώρες να φθάνουν στις 531,692, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς της Toyota Motor Corporation (TMC) τα τελευταία χρόνια. Για τον λόγο αυτόν ο θεσμός επεκτείνεται και συνεχίζει να πραγματοποιείται σε πέραν των 78 χωρών ανά το παγκόσμιο, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου.

Μέσα από τον διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car», η ΤΟΥΟΤΑ δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να ζωγραφίσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους, αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, διεκδικώντας την πρωτιά! Το ενδιαφέρον που έδειξαν οι μικροί φίλοι της ΤΟΥΟΤΑ για τον φετινό διαγωνισμό ήταν εξαιρετικά μεγάλο, καθώς υποβλήθηκαν 879 σχέδια.

Οι διαγωνιζόμενοι χωρίστηκαν σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες με την πρώτη κατηγορία να περιλαμβάνει σχέδια παιδιών από 8 ετών και κάτω, τη δεύτερη με παιδιά από 8-11 ετών και τέλος την τρίτη κατηγορία με παιδιά από 12-15 ετών. Αρχικά οι διαγωνιζόμενοι απέστειλαν τις ζωγραφιές τους οι οποίες αξιολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή που αποτελείτο από άτομα που προέρχονται από τον χώρο των ΜΜΕ, της τέχνης , της εκπαίδευσης και της βιομηχανίας των αυτοκινήτων. Ακολούθως, η κριτική επιτροπή επέλεξε τις τρεις καλύτερες ζωγραφιές από την κάθε κατηγορία.

Η τελετή βράβευσης των νικητών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, στον εκθεσιακό χώρο της ΤΟΥΟΤΑ στη Λευκωσία στην παρουσία των δύο πρεσβευτών της ΤΟΥΟΤΑ και πρωταθλητών της Κύπρου Μίλαν Τραϊκοβιτς και Μάριου Γεωργίου.  

Οι πρωταθλητές Κύπρου και επίσημοι πρεσβευτές της Toyota κατά την τελετή της απονομής των βραβείων απέδωσαν βραβεία στους μικρούς νικητές του διαγωνισμού, μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, χαρίζοντας χαμόγελα χαράς και υπερηφάνειας.

Σε ό,τι αφορά στο κομμάτι του διαγωνισμού σημειώνεται ότι οι Κύπριοι νικητές θα λάβουν μέρος στον Παγκόσμιο διαγωνισμό «Toyota Dream Car» που θα πραγματοποιηθεί στην Ιαπωνία τον Μάϊο του 2023 με τη συμμετοχή άλλων χωρών.

Οι νικητές του 13ου  Τοπικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής «Toyota Dream Car» είναι οι:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α’ (8 ετών και κάτω)

1η θέση - Νάγια Χριστοδουλίδου

2η θέση - Μαρία Χουρσουλίδου

3η θέση - Αναστασία Σιεκκερή

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β’ (8-11 ετών)

1η θέση - Αριάννα Κωνσταντίνου

2η θέση - Ιωάννης Σιεκκερής

3η θέση - Αλέξιος Ντολεσίδης

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ’ (12-15 ετών)

1η θέση - Ksenia Frolova

2η θέση - Anna Bychenko

3η θέση - Ναταλία Πίτρη

 

www.toyota.com.cy

 

  

  

  

 

 

Δειτε Επισης

Ομαδική έκθεση «Metamorphosis» στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο
Ελληνική Τράπεζα και PwC Cyprus γιόρτασαν τη γυναίκα στη Διπλωματία στην αυλή του Hamam Omeye (pics)
Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου στο American Medical Center-Μάγεψε ασθενείς και προσωπικό(pics)
«Λύμπια Καλοκαίρι 2024» powered by Epic... Ένα Epic μουσικό καλοκαίρι ξεκινάει με υπέροχες συναυλίες
Le Sundeck Robuchon: Το εντυπωσιακό Grand Opening Summer Party
Μαγευτικές καλοκαιρινές βραδιές κινηματογράφου στη Lidl Food Academy
Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού