Νέος co-CEO της Krypto o Κωνσταντίνος Αριστοτέλους

Νέος συν-διευθύνων σύμβουλος στην Krypto θα αναλάβει ο Κωνσταντίνος Αριστοτέλους, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «είναι ένας αξιόλογος επαγγελματίας, αφοσιωμένος στην εισαγωγή καινοτόμων λύσεων που μπορούν να κάνουν τη ζωή των ανθρώπων ευκολότερη και τις εταιρείες τους τεχνολογικά πιο προηγμένες».

Ο Κωνσταντίνος Αριστοτέλους κατέχει απέκτησε το Bachelor of Science (BSc) στην Επιστήμη των Υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Επίσης μετρά ήδη μια δεκαετία επιτυχημένης εμπειρίας σε λύσεις καινοτομίας στους συναρπαστικούς τομείς της πληροφορικής, των ΤΠΕ, των υπηρεσιών Cloud, του STEM και της Ρομποτικής. Έχει αποδείξει την ιστορία της εργασίας σε διάφορους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών, της Πλατφόρμας Διαδικτύου και της Εκπαίδευσης.

Ως Υπεύθυνος Καινοτομίας Krypto, ειδικεύτηκε σε λύσεις πληροφορικής, με στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να εργαστούν πιο αποτελεσματικά. Τα 2 χρόνια που διηύθυνε τη μονάδα καινοτομίας τον βρήκαν έτοιμο να ηγηθεί της εταιρείας ως επικεφαλής Πωλήσεων για ένα χρόνο καταλήγοντας ως Εμπορικός Υπεύθυνος της εταιρείας. Τα αποτελέσματά του σε όλα τα τμήματα εξασφάλισαν τη θέση του ως συν-διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ως το 2022 με τόσα πολλά ακόμη.

Εντάχθηκε στην Krypto το 2019 όταν η εταιρεία βρισκόταν στα πρώτα στάδια ενός μακροπρόθεσμου επιχειρηματικού μετασχηματισμού. Κάποια στιγμή, η Krypto σχημάτισε ένα νέο τμήμα καινοτομίας που ο Κωνσταντίνος διεύθυνε με μεγάλη επιτυχία. Μετά από ένα χρόνο έγινε επικεφαλής πωλήσεων για δύο χρόνια και τελικά στις αρχές του 2022 έγινε Chief Commercial Officer αποδεικνύοντας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ότι μπορούσε να ηγηθεί σε όλα τα τμήματα καταλήγοντας ως συν-CEO της εταιρείας τον Ιανουάριο του 2023.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ