Νέος co-CEO της Krypto o Κωνσταντίνος Αριστοτέλους

Νέος συν-διευθύνων σύμβουλος στην Krypto θα αναλάβει ο Κωνσταντίνος Αριστοτέλους, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «είναι ένας αξιόλογος επαγγελματίας, αφοσιωμένος στην εισαγωγή καινοτόμων λύσεων που μπορούν να κάνουν τη ζωή των ανθρώπων ευκολότερη και τις εταιρείες τους τεχνολογικά πιο προηγμένες».

Ο Κωνσταντίνος Αριστοτέλους κατέχει απέκτησε το Bachelor of Science (BSc) στην Επιστήμη των Υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Επίσης μετρά ήδη μια δεκαετία επιτυχημένης εμπειρίας σε λύσεις καινοτομίας στους συναρπαστικούς τομείς της πληροφορικής, των ΤΠΕ, των υπηρεσιών Cloud, του STEM και της Ρομποτικής. Έχει αποδείξει την ιστορία της εργασίας σε διάφορους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών, της Πλατφόρμας Διαδικτύου και της Εκπαίδευσης.

Ως Υπεύθυνος Καινοτομίας Krypto, ειδικεύτηκε σε λύσεις πληροφορικής, με στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να εργαστούν πιο αποτελεσματικά. Τα 2 χρόνια που διηύθυνε τη μονάδα καινοτομίας τον βρήκαν έτοιμο να ηγηθεί της εταιρείας ως επικεφαλής Πωλήσεων για ένα χρόνο καταλήγοντας ως Εμπορικός Υπεύθυνος της εταιρείας. Τα αποτελέσματά του σε όλα τα τμήματα εξασφάλισαν τη θέση του ως συν-διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ως το 2022 με τόσα πολλά ακόμη.

Εντάχθηκε στην Krypto το 2019 όταν η εταιρεία βρισκόταν στα πρώτα στάδια ενός μακροπρόθεσμου επιχειρηματικού μετασχηματισμού. Κάποια στιγμή, η Krypto σχημάτισε ένα νέο τμήμα καινοτομίας που ο Κωνσταντίνος διεύθυνε με μεγάλη επιτυχία. Μετά από ένα χρόνο έγινε επικεφαλής πωλήσεων για δύο χρόνια και τελικά στις αρχές του 2022 έγινε Chief Commercial Officer αποδεικνύοντας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ότι μπορούσε να ηγηθεί σε όλα τα τμήματα καταλήγοντας ως συν-CEO της εταιρείας τον Ιανουάριο του 2023.

Δειτε Επισης

Ενεπλάκη σε τροχαίο η Λαγκάρντ-Η κατάσταση της υγείας της
Πένθος στο ΤΕΠΑΚ-Έφυγε η καθηγήτρια Χριστιάνα Κούτα
CL8: Καθήκοντα Business Development Manager στον Μιχάλη Τσιστράκη
Η Άντρια Νεοκλέους νέα Εκτελεστική Διευθύντρια του «Hope For Children»
Soula App: Η κυπριακή startup στην οποία επένδυσε η Νατάλια Βοντιάνοβα
Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου: Οι προκλήσεις στην ΑΗΚ και το ταξίδι της Tototheo
Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Κύπρου)
Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος: Το χρήμα της Εκκλησίας είναι ιερό
Το νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΙΠΕΣ
Δημήτρης Δημητρίου: Τοποθετούμαι στον κοινωνικό φιλελευθερισμό (video)