Στέφη Δράκου: Φτιαγμένος για τα δύσκολα ο ασφαλιστικός κλάδος

Ο ασφαλιστικός κλάδος είναι φτιαγμένος για να αντιμετωπίζει επιτυχώς κάθε δυσκολία, είπε η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Στέφη Δράκου, η οποία παρέστη στην κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ), την Τετάρτη στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΑΕΚ, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, αντιπρόσωποι των 29 μελών/εταιρειών του ΣΑΕΚ, συνεργάτες, φίλοι και αφυπηρετήσαντα μέλη του κλάδου ασφάλισης.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Στέφη Δράκου, στον σύντομο χαιρετισμό της, αναφέρθηκε στη σημαντική προσφορά της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας στην οικονομία της χώρας, τονίζοντας πως ο κλάδος ασφάλισης είναι ανθεκτικός, αλλά και φτιαγμένος για να αντιμετωπίζει με επιτυχία την κάθε δυσκολία που παρουσιάζεται ενώπιόν του.

Στον χαιρετισμό του ο Ευάγγελος Αναστασιάδης, Πρόεδρος του ΣΑΕΚ, ευχήθηκε το 2023 να αποτελέσει εφαλτήριο για την Ασφαλιστική Βιομηχανία, για νέες και μεγαλύτερες επιτυχίες. «Οι προκλήσεις που αναμένεται να αντιμετωπίσουμε, μεγάλες και πολυεπίπεδες, γνωρίζουμε όμως καλύτερα από όλους πώς να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες και τα αναπάντεχα της ζωής, να βρίσκουμε λύσεις και να αναπτυσσόμαστε», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Αθανασιάδης, Γενικός Διευθυντής του ΣΑΕΚ, σημείωσε ότι «δεν σταματάμε να στηρίζουμε τα μέλη μας, στις προσπάθειες εκσυγχρονισμού των εργασιών τους, προωθώντας τους πρότυπα βέλτιστων πρακτικών που ενισχύουν την ποιότητα εξυπηρέτησης του κοινού».

Δειτε Επισης

Orb Communications: Πρωτοπορεί στον τομέα της και υιοθετεί υβριδικό μοντέλο εργασίας
Συνεργασία Συνδέσμου Μωρά Θαύματα και Ipanema Espresso
Το Paradox Museum Limassol ανοίγει τις πύλες του για το κοινό
Ο ΟΚΥπΥ σύμμαχος στη μάχη κατά του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου
Αλέξανδρος Καμπέρος: Ολοκληρωτική η καταστροφή, τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες
Μάθε πώς οι συναλλαγές σου μπορεί να γίνονται και... μούχτι
Έκαψαν τα γραφεία της ΟΣΕΛ στη Λευκωσία-Θύμα των επεισοδίων στο «Ελευθερία»
Στη Σύνοδο των Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ
ΤΕΣΕΚ Μακάριος Γ΄ Λευκωσίας: «Επαγγέλματα του μέλλοντος και Νέες Δεξιότητες»
Επανέρχεται σταδιακά και με νέο σχεδιασμό η Πύλη Κτηματολογίου