Powered by

Εντός των ημερών πρόταση εξαγοράς της Manchester United από το Κατάρ

Καταριανοί επενδυτές με τη στήριξη του μικρού αραβικού εμιράτου, βρίσκονται ένα βήμα πριν την υποβολή πρότασης εξαγοράς της Manchester United, η οποία αναμένεται εντός των επόμενων ημερών, σύμφωνα με πηγές του πρακτορείου Bloomberg.

Το καταριανό κονσόρτιουμ αναμένεται να έχει υποβάλει την πρόταση του πριν από τα τέλη της εβδομάδας, ανέφεραν οι πηγές. Αξιωματούχοι του κρατικού επενδυτικού fund του Κατάρ βοηθούν στην προετοιμασία της πρότασης, μαζί με τοπικά family offices. 

Η νεοϋορκέζικη τράπεζα Raine Group λειτουργεί ως σύμβουλος των νυν ιδιοκτητών της Manchester United, δηλαδή της αμερικανικής οικογένειας Glazer.

Η Manchester United βρίσκεται ήδη από το καλοκαίρι στο στόχαστρο αγοραστών, αφότου οι Glazer δήλωσαν ανοικτοί σε προσφορές. Μέχρι στιγμής, μόνον ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος Jim Ratcliffe έχει εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον και εργάζεται μαζί με τις Goldman Sachs και JPMorgan Chase επάνω σε μια πιθανή πρόταση.

Δειτε Επισης

Λευκός Οίκος: Δεν θα μειωθούν μονομερώς οι δασμοί στην Κίνα στο 80%
Επενδύει 10 δισ. δολάρια για να επεκτείνει τον στόλο η IAG–Παρήγγειλε 71 αεροσκάφη
Delta και Korean Air αγοράζουν το 25% της WestJet έναντι $550 εκατ.
Τραμπ: Μειώνει τους δασμούς στη Κίνα στο 80% ενόψει των εμπορικών συνομιλιών
Χρυσός: Σε ανοδική τροχιά με το βλέμμα των traders στη συμφωνία ΗΠΑ-Βρετανίας
Βουτιά 21% για τις εξαγωγές της Κίνας στις ΗΠΑ
Νέο ράλι στην αγορά crypto-Το Bitcoin έσπασε ξανά το φράγμα των 100.000 δολαρίων
Τραμπ: Πολύ μεγάλο deal η συμφωνία με Βρετανία, μας ανοίγει μια τεράστια αγορά-Τα βασικά σημεία
Η λίστα με τα προϊόντα για τα αντίμετρα της Ε.Ε. στις ΗΠΑ αξίας 95 δισ. ευρώ-Προετοιμάζει προσφυγή στον ΠΟΕ
Νέα επίθεση Τραμπ στον πρόεδρο της Fed-«Ο Πάουελ είναι ανόητος»