Deloitte Κύπρου: Χορηγός παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών της ΚΟΕ

Η Deloitte Κύπρου και η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, υπέγραψαν συμφωνία χορηγικής συνεργασίας με ισχύ μέχρι και το τέλος του 2024, έτος τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024». Η Deloitte εντάχθηκε στο χορηγικό πρόγραμμα της ΚΟΕ ως Χορηγός Παροχής Επαγγελματικών Υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας, αντιπροσωπεία της ΚΟΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γεώργιο Χρυσοστόμου,επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία της Deloitte στην Λευκωσία, και συναντήθηκαν με τον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή κ. Πιερή Μάρκου. Την αντιπροσωπεία της ΚΟΕ που συνόδευαν η πρωταθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής Άννα Σοκόλεβα και ο πρωταθλητής του Τζούντο Γιώργος Μπαλαρτζισβίλι, συμπλήρωσαν οι Διοικητικοί Λειτουργοί Γιώργος Κορέλλης και Γιώργος Παναγίδης, και ο Λειτουργός Τύπου Νίκος Σοφιόπουλος. Από την πλευρά της Deloitte παρέστησαν επίσης ο κ. Γιώργος Παντελίδης (Chief Strategy Officer), η κα Μισιέλ Καραολίδη (Υπεύθυνη Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας) και ο κ. Χαράλαμπος Χαραλάμπους (Δικηγόρος στην Deloitte Legal και μέλος της Εθνικής Ομάδας Τοξοβολίας Κύπρου).

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, κ. Γεώργιος Χρυσοστόμου, σχολιάζοντας την συνεργασία με την Deloitte ευχαρίστησε για την επιλογή της, όπως στηρίξει το ρόλο και τους σχεδιασμούς της ΚΟΕ σημειώνοντας: «Η εμπειρία μας από τη συνεργασία τα προηγούμενα χρόνια όταν η Deloitte ασκούσε το ρόλο των Ελεγκτών της ΚΟΕ είναι η καλύτερη. Μόλις πρόσφατα, η Deloitte και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσαν την παγκόσμια συνεργασία τους για την προώθηση του Ολυμπιακού Κινήματος μέχρι το 2032. Ως εκ τούτου η δική μας συνεργασία μας μεταφέρεται στο επίπεδο της Χορηγικής Παροχής Επαγγελματικών Υπηρεσιών, και θα πράξουμε ότι καλύτερο μπορούμε ώστε να την τιμήσουμε στο ακέραιο».

Αναφερόμενος στη συμφωνία, ο κ. Πιερής Μάρκου, σημείωσε τα ακόλουθα : «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι, καθώς σήμερα επισημοποιείται η συνεργασία μας με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, με την οποία θα συμπορευτούμε στο ταξίδι προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 ως Χορηγός Παροχής Επαγγελματικών Υπηρεσιών της Επιτροπής. Η συνεργασία αυτή αποτελεί την επέκταση και της παγκόσμιας σχέσης που διατηρεί η Deloitte με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, με ορίζοντα πέραν των 10 ετών. Έχοντας ως οδηγό τον σκοπό μας “to make an impact that matters”, δεν θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε από το πλευρό της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και των αθλητών μας. Είναι, άλλωστε, τόσα πολλά αυτά που μοιράζεται η Deloitte με τον αθλητισμό: υγεία, ευεξία, ευ αγωνίζεσθαι, φιλία, αλληλεγγύη. Έννοιες που μας ενώνουν και που μας κάνουν συνοδοιπόρους της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στον ευγενή αγώνα και σκοπό της, για δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος μέσω του αθλητισμού.» 

Προωθητικό φιλμάκι ΚΟΕ – Deloitte στον σύνδεσμο

https://youtu.be/RnpVjZaVP2w

 

Δειτε Επισης

Εναρκτήρια Διάλεξη της Καθηγήτριας Χρυσούλας Θώδη στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο
Οι κυρώσεις στην Ρωσία... βούλιαξαν τον κυπριακό στόλο
ΙδΕΚ-META Group ενώνουν δυνάμεις
Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού IN Business διαβάστε...
Η βελτιστοποίηση των City Logistics και η εφαρμογή νέων μοντέλων διανομής Logistics
Παίρνει σάρκα και οστά το University of Beirut-Mediterraneo στην Πάφο (pics)
Σε «Χάρης Γρούτας» μετονομάστηκε ο 1ος όροφος του Κέντρου Υγείας Λακατάμιας
Tax For All: Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας
Οι Υπερ. ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Γαλακτοβιομηχανία ΑΦΟΙ Πέτρου τιμούν την Κύπρια γιαγιά
Tο αλεύρι Μιτσίδη στηρίζει τα πρόωρα μωρά στον αγώνα τους για ζωή