Ο πρώτος φορτιστής υπερταχείας φόρτισης σε πρατήριο Petrolina

Διευρύνοντας την στρατηγική ανάπτυξης σε νέους τομείς της ενέργειας, η Petrolina Holdings Public Ltd έχει εγκαταστήσει τον πρώτο υπερσύγχρονο φορτιστή ταχείας φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στο πρατήριο Petrolina στην περιοχή νέου ΓΣΖ στη Λάρνακα.

Ο φορτιστής στο αρχικό διάστημα λειτουργίας του θα προσφέρει δωρεάν φόρτιση. Έχει δυνατότητες φόρτισης μέχρι 150kW (με δυνατότητα αναβάθμισης μέχρι και 300kW) και είναι πλήρως αδειοδοτημένος με πιστοποιητικά ασφαλείας ISO/IEC 14443A/B, ISO/IEC 15693. Η εγκατάστασή του έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς και η λειτουργία του αναμένεται να ξεκινήσει εντός των επόμενων ημερών, μετά την σύνδεσή του στο δίκτυο.

Παράλληλα, η Petrolina έχει προχωρήσει σε σχεδιασμό για ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου δικτύου σημείων επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με φορτιστές υπερταχείας και ταχείας φόρτισης, που θα καλύπτει όλες τις επαρχίες της Κύπρου. Στόχος είναι η ανάπτυξη ολοκληρωμένου δικτύου εντός του 2023.

Στο  πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου βιώσιμης ανάπτυξης της Petrolina, η Petrolina συνεχίζει να ενισχύει τη δραστηριοποίησή της με έμφαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, παρέχοντας πλέον και φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων για εμπορική και οικιακή χρήση. Επιπλέον, η Πετρολίνα στηρίζει ενεργά το σχέδιο χορηγιών της κυβέρνησης «Ηλεκτροκίνηση με τα 1000», εξυπηρετώντας ενδιαφερόμενους δικαιούχους του σχεδίου.

Η δυναμική μετάβαση της Petrolina στις σύγχρονες απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής, αποδεικνύει πως η επιχειρηματική διορατικότητα και η συγκροτημένη στρατηγική αποτελούν σημαντικό κομμάτι στη διασφάλιση της εξέλιξής της.

Δειτε Επισης

Εναρκτήρια Διάλεξη της Καθηγήτριας Χρυσούλας Θώδη στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο
Οι κυρώσεις στην Ρωσία... βούλιαξαν τον κυπριακό στόλο
ΙδΕΚ-META Group ενώνουν δυνάμεις
Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού IN Business διαβάστε...
Η βελτιστοποίηση των City Logistics και η εφαρμογή νέων μοντέλων διανομής Logistics
Παίρνει σάρκα και οστά το University of Beirut-Mediterraneo στην Πάφο (pics)
Σε «Χάρης Γρούτας» μετονομάστηκε ο 1ος όροφος του Κέντρου Υγείας Λακατάμιας
Tax For All: Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας
Οι Υπερ. ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Γαλακτοβιομηχανία ΑΦΟΙ Πέτρου τιμούν την Κύπρια γιαγιά
Tο αλεύρι Μιτσίδη στηρίζει τα πρόωρα μωρά στον αγώνα τους για ζωή