Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

GoIndustrial… Εγκαταστάσεις αποθηκών και βιομηχανικά τεμάχια από τη Gordian

Εγκαταστάσεις αποθηκών και βιομηχανικά τεμάχια υψηλής επιχειρηματικής αξιοποίησης προσφέρει η Gordian μέσω του GoIndustrial χαρτοφυλακίου της, για επενδύσεις με μεγάλα ανταποδοτικά οφέλη, , σε προνομιακά σημεία σε Πάφο, Λεμεσό και Λάρνακα. Τα ακίνητα προορίζονται για διάφορες χρήσεις, καθώς μπορούν να αξιοποιηθούν ως κέντρα διανομής και αποθήκευσης αλλά και ως εκθεσιακοί χώροι, ανάλογα με τις ανάγκες των ενδιαφερομένων.

Στα ακίνητα επιχειρηματικής επέκτασης περιλαμβάνονται:

Paphos1

Βιομηχανική αποθήκη σε μίσθωση στην Αγία Βαρβάρα, Πάφος

Το ακίνητο είναι μια βιομηχανική αποθήκη σε μίσθωση στην Αγία Βαρβάρα. Βρίσκεται στη 2η Βιομηχανική Περιοχή Πάφου, 300μ. από τον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού. Η αποθήκη αποτελείται από υπόγειο με εμβαδόν 230 τ.μ., ισόγειο με εμβαδόν 830 τ.μ. και πρώτο όροφο με εμβαδόν 380 τ.μ. Είναι κτισμένη σε τεμάχιο με εμβαδόν 1,811 τ.μ.

Το ακίνητο προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εξαιρετική πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο.

Η αποθήκη είναι άμεσα διαθέσιμη προς πώληση και η τιμή του ακινήτου ανέρχεται στις €620.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Paphos2

Μερίδιο βιομηχανικού τεμαχίου με κτήρια στα Κονιά, Πάφος

Το ακίνητο είναι μερίδιο (33%) ενός βιομηχανικού τεμαχίου στην Βιομηχανική Ζώνη Κονιών. Το μερίδιο αντιστοιχεί στο νοτιοδυτικό τμήμα του τεμαχίου, το οποίο διαθέτει δύο κτήρια, ένα γκαράζ και ένα διώροφο χώρο γραφείων. Το γκαράζ έχει καλυμμένο εμβαδόν 435 τ.μ. και το διώροφο κτήριο 387 τ.μ. Στο ισόγειο το κτήριο αποτελείται από χώρους γραφείων, κουζίνα και ρεσεψιόν και στον επάνω όροφο υπάρχει αποθηκευτικός χώρος. Τα κτήρια έχουν συνολικό εμβαδόν 822 τ.μ. Η αποθήκη ενοικιάζεται από αξιόπιστη εταιρία αντιπρόσωπου αυτοκινήτων στην Κύπρο, προσφέροντας υψηλή και σταθερή απόδοση μακροχρόνιας ενοικίασης.

Το ακίνητο πωλείται στην τιμή των €550.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Βιομηχανικές αποθήκες σε μίσθωση στον 'Υψωνα, Λεμεσός

Limassol Ipsonas

Το ακίνητο αποτελείται από δυο μισθωτά βιομηχανικά κτήρια που βρίσκονται στην Βιομηχανική περιοχή γνωστή ως 'Άγιος Σύλας'. Το ένα βιομηχανικό κτήριο αποτελείται από χώρο γραφείων, ημιώροφο και χώρο παραγωγής. Ο γραφειακός χώρος αποτελείται από αίθουσα συνεδριάσεων, δωμάτιο server, αποθήκη και κουζίνα. Έχει καλυμμένο εμβαδόν 150 τ.μ. Ο ημιώροφος έχει εμβαδόν 550 τ.μ. Ο χώρος παραγωγής έχει εμβαδόν 820 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο παραγωγής και βιομηχανίας, καθώς και από αποθηκευτικό χώρο με εμβαδόν 990 τ.μ. Το άλλο βιομηχανικό κτήριο αποτελείται από ενιαίο αποθηκευτικό χώρο με βοηθητικούς χώρους. Έχει εμβαδόν 900 τ.μ. Το ακίνητο προσφέρει εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο και εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις. Το ακίνητο είναι επί του παρόντος κατειλημμένο.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €890.000. Για περισσότερες πληροφορίες EΔΩ

Larnaca1

Βιομηχανικό τεμάχιο στην Αραδίππου, Λάρνακα

Το ακίνητο είναι ένα βιομηχανικό τεμάχιο στην Αραδίππου. Βρίσκεται 30μ. από τη Λεωφόρο Ελλάδος και 450μ. από την οδό Ιβύκου. Το τεμάχιο έχει εμβαδόν 8,417 τ.μ. Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €405.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Larnaca2

Τεμάχιο στην Αραδίππου, Λάρνακα

Το ακίνητο είναι ένα βιομηχανικό τεμάχιο στη συνοικία Άγιος Φανούριος του Δήμου Αραδίππου. Βρίσκεται 35μ. από τη Λεωφόρο Ελλάδος και 420μ. από την οδό Ιβύκου. Το τεμάχιο έχει εμβαδόν 3,670 τ.μ και προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο.

Το ακίνητο πωλείται στις €185.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα GoIndustrial ακίνητα της Gordian ΕΔΩ.

Δειτε Επισης

Castle Residences: Τα τελευταία διαθέσιμα διαμερίσματα στο «κάστρο» της Μαρίνας Λεμεσού(pics)
Altamira Real Estate: Τεμάχια γης από μόλις €3.500 στην επαρχία Αμμοχώστου
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά ακίνητα
Το top 5 των πωλήσεων ακινήτων σε κάθε πόλη-Η ακριβότερη συναλλαγή του 2023
Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών: Προτεραιότητα η συνεχής εκπαίδευση των κτηματομεσιτών
Τρίτη πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για φοιτητικές εστίες στην εντός των τειχών Λευκωσία
John Christodoulou και Κωνσταντίνος Αργυρός σε μια επιχειρηματική συνεργασία που προκαλεί αίσθηση
ΓΣΟ: Δείχνουν όλοι διάθεση να προχωρήσει η αναβάθμιση του Τσιρείου
Μειωμένες τιμές από τη Gordian σε εμπορικά και τουριστικά ακίνητα σε Λάρνακα και Πάφο
Ηθική δικαίωση για Giovani Developers η δικαστική απόφαση για το Μητρώο Παρόχων Υπηρεσιών