Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Altamira Real Estate: Δύο μεγάλες εκστρατείες με πέραν των 800 ακινήτων σε νέες μειωμένες τιμές

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι δύο μεγάλες εκστρατείες της Altamira Real Estate, στο πλαίσιο των οποίων η εταιρεία παρουσιάζει προνομιακές προσφορές τεμαχίων γης σε όλη την Κύπρο, σε ακόμη πιο χαμηλές τιμές.

Από οικιστικά οικόπεδα μέχρι προνομιούχα τεμάχια γης, στις πιο ασυναγώνιστες τιμές της αγοράς, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate, μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2023. Η εταιρεία προσφέρει στους ενδιαφερόμενους αγοραστές μια πληθώρα διαφορετικών επιλογών που μπορούν να ικανοποιήσουν τις επενδυτικές τους ανάγκες, πληρώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές ανταγωνιστικότητας.

Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη εκστρατεία της εταιρείας περιλαμβάνονται 300 οικιστικά τεμάχια γης σε νέες μειωμένες τιμές, που αρχίζουν από €10.000 και φθάνουν μέχρι και τις €200.000. Ιδανικά τοποθετημένα κοντά σε οικιστικές ζώνες και απολαμβάνοντας προσβάσεις σε όλων των ειδών τις υπηρεσίες και ανέσεις, τα 300 οικόπεδα της εκστρατείας έχουν επιλεγεί ως τα καταλληλότερα για άμεση αξιοποίηση. Διαλέγοντας ανάμεσα στις επιλογές της συγκεκριμένης εκστρατείας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αποκτήσουν σήμερα το δικό τους τεμάχιο γης και να φτιάξουν το σπίτι ή την εξοχική κατοικία που επιθυμούν.

Η δεύτερη καμπάνια φέρει την ονομασία «Altamira Express» και παρουσιάζει περισσότερα από 500 τεμάχια γης, διαφορετικών χρήσεων, σε ακόμη πιο μειωμένες τιμές που δεν ξεπερνούν τις €15.000. Εκκινώντας από μόλις €300, οι τιμές των συγκεκριμένων ακινήτων τα καθιστούν ελκυστικά για όλα τα πορτοφόλια, ενώ οι τοποθεσίες τους περιλαμβάνουν διαρκώς αναβαθμιζόμενες περιοχές ολόκληρης της Κύπρου.

Τα 500 ακίνητα της «Altamira Express» είναι ιδανικά για κάθε είδους επένδυση, μεταξύ των οποίων η καλλιέργεια ή και οι εναλλακτικές χρήσεις, όπως η κατασκευή γεωργικών αποθηκών και η εγκατάσταση συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Επιπλέον, τα τεμάχια βρίσκονται κοντά σε όλων των ειδών τις υπηρεσίες και ανέσεις, προσφέροντας τη δυνατότητα άμεσης αξιοποίησής τους. Όλα αυτά, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, αφού το ακίνητο που επιλέγει κάθε υποψήφιος αγοραστής μπορεί να γίνει δικό του με ταχύτητες express.

Το κοινό μπορεί να εντοπίσει την ευκαιρία εκείνη που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του, μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy και να επιλέξει το ακίνητο που του ταιριάζει.

Τα ανοίγματα προσφορών και για τις δύο καμπάνιες γίνονται κάθε Τρίτη μέχρι και τις 19 Δεκεμβρίου 2023, στις 10 το πρωί.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ.

Δειτε Επισης

Εξετάζοντας τη σημασία του βιώσιμου μάρκετινγκ για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ)
Χρίστος Τσάνος: Η πορεία της Tsanos Group, η τουριστική ανάπτυξη στα ορεινά και οι επενδύσεις στις Πλάτρες
Μ. Ταννούσης: Το επενδυτικό τοπίο της Κύπρου και η σημασία των συναντήσεων με τους ξένους επενδυτές
Έτοιμες για μετασχηματισμό οι εταιρείες-Οι προτεραιότητες των CEOs και οι προοπτικές για το 2024
Το Neocleous Tower προχωρά δυναμικά κατακτώντας νέα ύψη
Αποκτά χαρτοφυλάκιο εξυπηρετούμενων δανείων της ΚΕΔΙΠΕΣ η Τράπεζα Κύπρου
€90 εκατ. στα ταμεία του κράτους από το καζίνο... Επανέρχονται οι Ισραηλινοί τις τελευταίες βδομάδες
Γιάννος Ολύμπιος: Η απόφαση των ΗΑΕ για τον εταιρικό φόρο και πώς επηρεάζει την Κύπρο
16 Executive Suites: Νέο concept φιλοξενίας στη Λευκωσία
Celestyal: Προσφορά που ισχύει μόνο για μία ημέρα για κρουαζιέρες με €29 ανά διανυκτέρευση