Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους

Σε περιόδους αβεβαιότητας στην παγκόσμια οικονομία, η ασφάλιση πιστώσεων εμφανίζεται ως ζωτικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις. Προσφέρει την απαραίτητη προστασία και στήριξη, επιτρέποντας στους επιχειρηματίες να αντιμετωπίσουν τις όποιες πιέσεις. Αυτή η στρατηγική προστασίας ενισχύει την οικονομική ανθεκτικότητα και συμβάλλει στη διατήρηση της οικονομικής υγείας των επιχειρήσεων σε αντίξοες συνθήκες.

Η St Intertrust με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του πιστωτικού κινδύνου είναι σε θέση να στηρίξει την πορεία των επιχειρήσεων προς την ανάπτυξη ακόμα και όταν επικρατεί κρίση και αβεβαιότητα.

Ο Αργυρός Χορηγός του 3ου Credit Risk Management Forum, ως ειδικός στην ασφάλιση πιστώσεων και με συνεργάτες τους παγκόσμιους ηγέτες στον τομέα έχει τα απαραίτητα εργαλεία.

Εκ μέρους της St Intertrust, η Βασιλική Αργυρίδου, Senior Sales Consultant της Infocredit Group δηλώνει χαρακτηριστικά τα εξής: «Όταν υπάρχουν κρίσεις και αβεβαιότητα οι εταιρείες καλούνται να αναπροσαρμόσουν τους στρατηγικούς τους σχεδιασμούς, να εντοπίσουν τις ευκαιρίες που δημιουργούνται και να προσπαθήσουν να τις εκμεταλλευτούν για να επιβιώσουν ή και να αναπτυχθούν».

Αυτός όμως είναι ένας στόχος που ελλοχεύει κινδύνους, και ειδικά σε περιόδους αβεβαιότητας οι οργανισμοί αποφεύγουν το ρίσκο γι’ αυτό και, εξηγεί, το πιο χρήσιμο εργαλείο μείωσης του ρίσκου είναι η ασφάλιση πιστώσεων.

Το Συνέδριο

Το φετινό Credit Risk Management Forum που διοργάνωσε η Infocredit Group ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία και με εξαγωγή σημαντικών συμπερασμάτων σχετικά με το καίριο ζήτημα της Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου.

Στο πλαίσιο σειράς συζητήσεων και ομιλητών, αποσαφηνίστηκε το περίπλοκο περιβάλλον των αλυσιδωτών αντιδράσεων της παγκόσμιας αγοράς καθώς οι διοργανωτές έριξαν φως στους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι κυπριακές επιχειρήσεις προτείνοντας και μέσα επιλυσής τους.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν από ειδικούς, ακαδημαϊκούς και διευθυντικά στελέχη σχετικά με τις τάσεις στον τομέα, τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, οι συμμετέχοντες είχαν ακόμη την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες από διακεκριμένους ομιλητές, οι οποίοι μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους και παρείχαν ενημέρωση σε σχέση με τις σύγχρονες πρακτικές αλλά και την ανάπτυξη κουλτούρας για μείωση του Πιστωτικού Κινδύνου.

Κατά τη διάρκεια του Φόρουμ συζητήθηκε και το διεθνές πολιτικό σκηνικό με αναφορά στα μεγάλα γεγονότα που επηρέασαν την παγκόσμια οικονομία όπως επίσης και οι κίνδυνοι των εταιρειών εν μέσω κυρώσεων.

Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης αξιολόγησε το εταιρικό οικονομικό περιβάλλον στην Κύπρο, ενώ, στα βασικά θέματα ανάλυσης κατά τη διάρκεια της ημέρας βρέθηκε και η αξία της μέτρησης του πιστωτικού κινδύνου και η θέση που διατηρούν οι εμπορικές τράπεζες κατά τη ψηφιακή εποχή.

Το 3rd Credit Risk Management Forum χαιρέτησαν ο Θεόδωρος Κρίγγου, Διευθύνων Σύμβουλος της Infocredit Group, ο Κυριάκος Ιορδάνους, Γενικός Διευθυντής του ΣΕΛΚ και ο Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης, Πρόεδρος του KEBE. Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης η Τερέζα Σκαρλάτου, CEO της Allianz Trade.

Το γεγονός ολοκληρώθηκε με εκδήλωση κοκτέιλ.

Δειτε Επισης

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα προστασίας αρχαιολογικών χώρων εξασφάλισε το Κέντρο Αριστείας «Ερατοσθένης»
Ανοίγει τις πόρτες του αρχές Μαρτίου το νέο νοσοκομείο El Greco
Πράσινα Σημεία Λευκωσίας: Παραλήφθηκαν 8.000 τόνοι αποβλήτων μέσα σε ένα χρόνο
Smart Parking με χρήση BLE tag στη Λευκωσία
Safe Bulkers, Inc.: Ανακοίνωσε ετήσιο πρόγραμμα υποτροφιών εκπαίδευσης αξιωματικών καταστρώματος
Ακαδημία ΕΥ Κύπρου: Συνέδριο περί θεμάτων βιωσιμότητας και πράσινης φορολόγησης
Με αντίκτυπο πέρα από τα σύνορα η Deloitte Academy Κύπρου
In Business Awards 2023: Oι υποψήφιοι στην κατηγορία ανάπτυξη γης-κατασκευές
To Γενικό Νοσοκομείο Πάφου αναβαθμίζεται και επεκτείνεται
CIM: Διοργάνωσε το 12ο business breakfast για τους στρατηγικούς συνεργάτες του(pics)