Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Mall Gift Card: Το ιδανικό επιχειρηματικό δώρο από το Mall of Cyprus και το Mall of Engomi

To Mall of Cyprus και το Mall of Engomi προσφέρουν την ιδανική λύση αυτές τις γιορτές με ένα εξαιρετικό δώρο για επιχειρήσεις, πελάτες και συναδέλφους αλλά και για κάθε προϋπολογισμό.

Η Mall Gift Card, έχει κερδίσει την καρδιά των καταναλωτών και είναι δικαίως the Gift of Everything, καθώς μπορεί να εξαργυρωθεί όχι μόνο σε ένα, αλλά σε πολλά συνεργαζόμενα καταστήματα του Mall of Cyprus και του Mall of Engomi.

Για το λόγο αυτό, αποτελεί και ένα εξαιρετικό επιχειρηματικό δώρο καθώς προσφέρει ελευθερία εξαργύρωσης αλλά και γλιτώνει πολύ χρόνο αναζήτησης, αγοράς και προετοιμασίας του κατάλληλου επιχειρηματικού δώρου.

Με την εύκολη και άμεση έκδοσή της, μπορεί κανείς άμεσα να προχωρήσει στην εξαργύρωση, η οποία πραγματοποιείται όχι μόνο σε είδη των εμπορικών καταστημάτων όπως ένδυση, υπόδηση, καλλυντικά και ηλεκτρονικά, αλλά και στα εστιατόρια και τις καφετέριες. Ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία προσφέρει το γεγονός ότι το ποσό της Mall Gift Card μπορεί να εξαργυρώνεται τμηματικά, όχι μόνο σε ένα αλλά σε περισσότερα καταστήματα!

Σε κάθε περίσταση, η Mall Gift Card είναι ένα πολύ επιτυχημένο δώρο, πάντα καλοδεχούμενο και χρήσιμο, που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και από κάθε επιχειρηματικό πελάτη και συνεργάτη, καθώς για όλους υπάρχει το ιδανικό κατάστημα να εξαργυρωθεί!

Για την έκδοση μιας Gift Card μπορεί κανείς να αποταθεί στο Information Desk του Mall of Cyprus ενώ τα ποσά της, μπορούν να κυμαίνονται από 25 έως 500 ευρώ. Η διάρκεια εξαργύρωσης της Gift Card είναι 12 μήνες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να ελέγχεται το υπόλοιπό της ανά πάσα στιγμή μέσα από τη σχετική ιστοσελίδα. Για να εξαργυρωθεί το ποσό ή μέρος του ποσού, αρκεί η απλή επίδειξή της στο ταμείο του εκάστοτε καταστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, τα συνεργαζόμενα καταστήματα αλλά και όρους και προϋποθέσεις της Gift Card, δείτε εδώ.

Δειτε Επισης

Ελαιόλαδο από «χρυσάφι» με αυξήσεις που αγγίζουν το 100%-Η εναλλακτική λύση στη μισή τιμή
TIMS: Ετοιμάζεται για δύο νέα opening στα εμπορικά κέντρα της Κύπρου
Σοκολατοειδή: Ακρίβυναν ήδη τα εισαγόμενα, έρχονται πικρές αυξήσεις από Απρίλιο
VTN Group: Απέκτησε ακόμη ένα ακίνητο, ανακοινώνει καινούργιες συνεργασίες και δραστηριότητες
Μάριος Αντωνίου: Θέλουμε προσωπικό, όχι επιχορηγήσεις-Η καλή πρόθεση δεν έλυσε το πρόβλημα
Deal για Φούρνους Ζορπάς-Εξαγοράζουν την Yiallourou Eurofoods
Εκτοξεύονται με αυξήσεις-φωτιά οι τιμές των σοκολατένιων προϊόντων στην κυπριακή αγορά... Πάνω κατά 20% με 30%
Έρευνα για αθέμιτες εμπορικές πρακτικές που επηρεάζουν αγρότες ξεκινά η Κομισιόν
O νέος κανονισμός περί μέτρων και σταθμών-Οφέλη για ιδιώτες και επιχειρήσεις
Πετρελαιοειδή: Πτώση στις συνολικές, αλλά άνοδος στις πωλήσεις από πρατήρια