Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Πρασινίζει η Φασούλα με φύτευση 350 δέντρων από την Imperio

Οργανωμένη εταιρική δενδροφύτευση στη Φασούλα, μια εκ των κοινοτήτων που πλήγηκε από την καταστροφική πυρκαγιά που σημειώθηκε τον περασμένο Αύγουστο, πραγματοποίησε η Imperio.

Μέλη του προσωπικού της Imperio βρέθηκαν στην κοινότητα της ημιορεινής Λεμεσού, όπου φύτευσαν, σε χώρο που τους υποδείχθηκε από το Κοινοτικό Συμβούλιο, 350 χαρουπιές.

Η επιλογή της φύτευσης χαρουπιών δεν είναι τυχαία, καθώς το συγκεκριμένο είδος αποτελεί μια από τις κυριότερες καλλιέργειες της κοινότητας. Μάλιστα, στη Φασούλα φιλοξενείται και το Μουσείο Χαρουπιών.

imperiodentrofytefsi2

Η Ιmperio κάλυψε το κόστος αγοράς των δέντρων και ανέλαβε την φύτευσή τους, στηρίζοντας με το τρόπο αυτό τους πληγέντες και συμβάλλοντας στην γενικότερη προσπάθεια για αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Σε δήλωσή του o CEO της Ιmperio, Nικόλας Αγιομαμίτης, τόνισε: «Η Imperio παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για δράσεις και πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. Αντιλαμβανόμενοι τις τραγικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας, η Εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά στην προσπάθεια για δεντροφυτεύεις στην πόλη αλλά και στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές με στόχο τη δημιουργία πνευμόνων πρασίνου για καλύτερη ποιότητα ζωής».

imperiodentrofytefsi3

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας στρατηγικής ESG (Περιβάλλον-Κοινωνία-Διακυβέρνηση) που υλοποιεί, η Imperio έχει από καιρό υιοθετήσει πράσινες πολιτικές στην υλοποίηση των έργων της, αντιλαμβανόμενη τη σημαντικότητά τους τόσο στη βιωσιμότητα των κτηριακών εγκαταστάσεων που δημιουργεί, όσο και στην ευρύτερη προσπάθεια διάσωσης του πλανήτη. Το έργο Sunset Gardens που αναπτύσσει η Eταιρεία στη δυτική Λεμεσό, αποτελεί πρότυπο πράσινης ανάπτυξης. Σημειώνεται ότι το έργο, πέραν των άλλων βιώσιμων χαρακτηριστικών που διαθέτει, περιλαμβάνει τη φύτευση 40,000 δέντρων και φυτών.

Δειτε Επισης

Bioland Energy Group: Υποψήφια στα INBusiness Awards στην κατηγορία «Επιχείρηση»
Aphrodite Hills Resort και Όμιλος PERHA στηρίζουν το έργο του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»
Support Pink: Το Bean Bar στo πλευρό της Europa Donna Κύπρου
Επιχειρηματικός διαγωνισμός του Institute of Chartered Accountants in England and Wales στο Παν. Κύπρου
Sunil Kapoor: Επιδιώκει ενίσχυση της δυναμικής της με νέα πλοία η ÖL Shipping Group
MSPS Κύπρου: Ξεκίνημα νέας εποχής με ανανεωμένη ταυτότητα και φιλοσοφία
Logicom: Σημαντική αύξηση κύκλου εργασιών και κέρδους που αναλογεί στους μετόχους
Infocredit Group: Βραβείο Best KYC Solution 2024 στα φετινά Sigma Eurasia Awards
Ημέρα ενημέρωσης για τις σπουδές στο ΤΕΠΑΚ
Celestyal-Ναυτική Ακαδημία Κύπρου: Μνημόνιο Συνεργασίας για πλήρεις υποτροφίες σε μαθητευόμενους