Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η περιοδεία του φορτηγού της Coca-Cola για τα Χριστούγεννα

Η Coca-Cola ανακοινώνει σήμερα την έναρξη της εορταστικής περιόδου με τον τρόπο που μόνο η Coca-Cola μπορεί να το κάνει, με την εμβληματική περιοδεία του φορτηγού της. Για πολλούς, η εμφάνιση του θρυλικού φορτηγού της Coca-Cola σηματοδοτεί την έναρξη της περιόδου των Χριστουγέννων.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει από τη Λάρνακα στις 7 Δεκεμβρίου, θα διαρκέσει 23 ημέρες και θα καλύψει ολόκληρη την Κύπρο. Φέτος, η περιοδεία έχει στόχο να ενθαρρύνει όλους όσους θα επισκεφθούν το φορτηγό, να αγκαλιάσουν «τον Άγιο Βασίλη που κρύβουν μέσα τους», που αποτελεί τον βασικό άξονα της πολυαναμενόμενης εορταστικής καμπάνιας που αναδεικνύει το πνεύμα της καλοσύνης και της γενναιοδωρίας αυτά τα Χριστούγεννα.

Για σχεδόν τρεις δεκαετίες, από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στη μικρή οθόνη σε τηλεοπτική διαφήμιση της δεκαετίας του '90, το φορτηγό της Coca-Cola, έχει μετατραπεί σε ένα ισχυρό και χειροπιαστό σύμβολο της περιόδου των εορτών σε ολόκληρο τον κόσμο. Η περιοδεία του φορτηγού για το 2023 στοχεύει να φέρει τον κόσμο πιο κοντά σε μια εορταστική ατμόσφαιρα με την οικογένεια και φίλους, παρέα με την Coca-Cola.

Η Coca-Cola δεσμεύεται για τη βελτίωση των κοινοτήτων της και ως εκ τούτου συνεργάζεται με τον Δήμο Λευκωσίας και τον Δήμο Λάρνακας.

Σε δήλωση του ο Country Sales Manager της Coca-Cola ΗΒC Κύπρου, κ. Βαγγέλης Μόσχος ανέφερε: «Η περιοδεία του Φορτηγού της Coca-Cola έχει γίνει πλέον η αγαπημένη παράδοση που φέρνει οικογένειες και τοπικές κοινότητες κοντά για να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων. Σε μια δύσκολη περίοδο, ελπίζουμε να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να αγκαλιάσουν τη μαγεία της περιόδου, με μία υπενθύμιση ότι ακόμα και οι μικρότερες πράξεις καλοσύνης μπορούν να ζεστάνουν την καρδιά μας και να μας φέρει πιο κοντά».

Για περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα του δρομολογίου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://cocacolaxmastruckcyprus.com/

Δειτε Επισης

Bioland Energy Group: Υποψήφια στα INBusiness Awards στην κατηγορία «Επιχείρηση»
Aphrodite Hills Resort και Όμιλος PERHA στηρίζουν το έργο του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»
Support Pink: Το Bean Bar στo πλευρό της Europa Donna Κύπρου
Επιχειρηματικός διαγωνισμός του Institute of Chartered Accountants in England and Wales στο Παν. Κύπρου
Sunil Kapoor: Επιδιώκει ενίσχυση της δυναμικής της με νέα πλοία η ÖL Shipping Group
MSPS Κύπρου: Ξεκίνημα νέας εποχής με ανανεωμένη ταυτότητα και φιλοσοφία
Logicom: Σημαντική αύξηση κύκλου εργασιών και κέρδους που αναλογεί στους μετόχους
Infocredit Group: Βραβείο Best KYC Solution 2024 στα φετινά Sigma Eurasia Awards
Ημέρα ενημέρωσης για τις σπουδές στο ΤΕΠΑΚ
Celestyal-Ναυτική Ακαδημία Κύπρου: Μνημόνιο Συνεργασίας για πλήρεις υποτροφίες σε μαθητευόμενους