Ομόνοια 29Μ: Οι παίκτες εμφανίστηκαν στο γήπεδο με σκυλιά από το καταφύγιο SIMBA ANIMAL AID Cyprus

Μία ξεχωριστή έκπληξη για τους φιλάθλους επεφύλασσε ο αγώνας μεταξύ της Ομόνοιας 29Μ και του Ακρίτα Χλώρακας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου. Οι παίκτες της Ομόνοιας 29Μ έκαναν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο μαζί με 11 σκυλιά που φιλοξενούνται στο καταφύγιο SIMBA ANIMAL AID Cyprus και είναι διαθέσιμα προς υιοθεσία.

Κάθε παίκτης της ενδεκάδας της ομάδας βγήκε στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας αγκαλιά ένα σκυλάκι και μαζί πόζαραν στο φωτογραφικό φακό, κρατώντας πανό με το μήνυμα «Υιοθετήστε ένα σκύλο από καταφύγιο». Πρόκειται για μια συγκινητική κίνηση, η οποία κέρδισε τον σεβασμό και την υποστήριξη του ποδοσφαιρικού κόσμου και όχι μόνο.

omonoa29simba

Φροντιστές του SIMBA, το οποίο βρίσκεται στο Παλιομέτοχο, ευχαρίστησαν την Ομόνοια29Μ για το ενδιαφέρον και την πολύτιμη συνεργασία. Ανέφεραν επίσης ότι στο καταφύγιο φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή γύρω στα 120 σκυλιά, ξεπερνώντας κατά πολύ το όριο χωρητικότητας που είναι 60. Επεσήμαναν μάλιστα, ότι το τεράστιο πρόβλημα με τα αδέσποτα συνεχίζεται και ο αριθμός τους αυξάνεται συνεχώς.

omonoa29simba3

Η συνεργασία με την Ομόνοια 29Μ έχει ως στόχο να στείλει το μήνυμα ευαισθητοποίησης σε άτομα και οικογένειες που μπορούν να ανοίξουν την καρδιά και το σπίτι τους στα αδέσποτα, αφού η φροντίδα και η αγάπη προς τους τετράποδους φίλους μας, μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ζωή τους, δίνοντας τους μια δεύτερη ευκαιρία.

omonoa29simba2

Εάν μπορείτε να βοηθήσετε, επικοινωνήστε με το καταφύγιο Simba Animal Aid Cyprus στο 99657631 ή στις σελίδες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

https://www.facebook.com/animalaidcyprus

https://www.instagram.com/simba_animal_aid_cyprus/?hl=en

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor