Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Ο συνιδρυτής των Google Maps επενδύει στην Ask Wire

Η Ask Wire, η εταιρεία ανάλυσης δεδομένων ακινήτων που ειδικεύεται στις αγορές της Κύπρου και της Ελλάδας κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της κυπριακής κυβέρνησης, συστημικών τραπεζών, ασφαλιστικών εταιρειών και επενδυτών έχει πλέον εξασφαλίσει μια στρατηγική επένδυση από τον Lars Rasmussen, εξέχουσα προσωπικότητα της τεχνολογικής βιομηχανίας, εκ των συνιδρυτών των Google Maps και επικεφαλής του τμήματος τεχνολογίας (engineering) του Facebook.

Ο κ. Rasmussen θα ενισχύσει επίσης στην Ask Wire ως σύμβουλος τεχνολογίας επιβλέποντας την επέκταση της εταιρείας στα Βαλκάνια.

Η Ask Wire βοηθά τους πελάτες της να κατανοήσουν καλύτερα τις ιδιοκτησίες τους μέσω δεδομένων, επιτρέποντάς τους να βασίζουν τις αποφάσεις τους σε γεγονότα, να αυτοματοποιούν τη λήψη αποφάσεων και να παράγουν συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Η εταιρεία προσφέρει αξία στις τράπεζες, τους ασφαλιστές, τους επενδυτές ακινήτων κι όσους επηρεάζονται από τα κριτήρια ESG, ενδυναμώνοντάς τους με αξιόπιστες ιδέες.

Κατανοώντας τα ακίνητα μέσω δεδομένων, οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να λαμβάνουν καλύτερα τεκμηριωμένες αποφάσεις, να ενισχύουν τις πωλήσεις, να διαχειρίζονται τους κινδύνους και να βελτιώνουν τις λειτουργίες, οδηγώντας σε καινοτόμες στρατηγικές και λύσεις στον τομέα των ακινήτων.

Ο Lars Rasmussen δήλωσε σχετικά: «Είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχω σε μια εταιρεία που μοιράζεται το όραμά μου για έναν κόσμο με μεγαλύτερη διαφάνεια και περισσότερες δυνατότητες. Η Ask Wire είναι πρωτοπόρος στη χρήση δεδομένων προσφέροντας διαφάνεια στον κλάδο των ακινήτων και, με τον τρόπο αυτό, δίνει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις. Οι δυνατότητες για να δημιουργήσουμε θετικό αντίκτυπο είναι τεράστιες».

Ο Παύλος Λοΐζου, Διευθύνων Σύμβουλος της Ask Wire, δήλωσε: «Πιστεύω πως με τον κ. Rasmussen στο πηδάλιο, η Ask Wire είναι έτοιμη για τεράστια ανάπτυξη. Η καθοδήγησή του θα είναι ζωτικής σημασίας καθώς περιηγούμαστε στο συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο της τεχνολογίας και προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Είναι τιμή μας να τον έχουμε στην ομάδα μας και είμαστε βέβαιοι ότι η συμμετοχή του θα βοηθήσει την Ask Wire να φτάσει σε νέα ύψη».

Δειτε Επισης

Τίτλοι ιδιοκτησίας για το οικιστικό έργο «Ria Court 70»
Προνομιούχα οικόπεδα και τεμάχια για ανάπτυξη προωθεί η Gordian
North Residences: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το εντυπωσιακό τρίτο κτίριο του Trilogy
Castle Residences: Τα τελευταία διαθέσιμα διαμερίσματα στο «κάστρο» της Μαρίνας Λεμεσού(pics)
Altamira Real Estate: Τεμάχια γης από μόλις €3.500 στην επαρχία Αμμοχώστου
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά ακίνητα
Το top 5 των πωλήσεων ακινήτων σε κάθε πόλη-Η ακριβότερη συναλλαγή του 2023
Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών: Προτεραιότητα η συνεχής εκπαίδευση των κτηματομεσιτών
Τρίτη πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για φοιτητικές εστίες στην εντός των τειχών Λευκωσία
John Christodoulou και Κωνσταντίνος Αργυρός σε μια επιχειρηματική συνεργασία που προκαλεί αίσθηση