powered by

Mall of Cyprus και Γ. Χαραλάμπους σας καλούν να φωτογραφηθείτε με τον αυθεντικό Άγιο Βασίλη

Aυτές τις γιορτές, το Mall of Cyprus και ο όμιλος Γ. Χαραλάμπους θα φιλοξενήσουν με μεγάλη χαρά τον αληθινό Άγιο Βασίλη, ο οποίος θα καταφθάσει από την παγωμένη Λαπωνία για να σκορπίσει τη μαγεία των εορτών. Ο Άγιος Βασίλης θα χαρίσει ένα αξέχαστο απόγευμα στα παιδιά τα οποία θα μπορούν να τον γνωρίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Mall of Cyprus - Santa event (2)

Ελάτε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Mall of Cyprus στην πλατεία της Εισόδου 2, στις 15:00 έως και τις 18:30, από τις 27 μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου, για μια μοναδική ευκαιρία να φωτογραφηθείτε με τον αυθεντικό Άγιο Βασίλη. Αξίζει να σημειωθεί πως η φωτογράφιση θα γίνεται από επαγγελματίες φωτογράφους με σειρά προτεραιότητας και όλες οι φωτογραφίες θα εκτυπώνονται δωρεάν επί τόπου.

Μαζί με τον Άγιο Βασίλη θα είναι τα ξωτικά του ομίλου Γ. Χαραλάμπους και θα προσφέρουν κυπριακό καφέ και γαριδάκια Χαραλάμπους.

Mall of Cyprus - Santa event (3)

Το Mall of Cyprus και ο όμιλος Γ. Χαραλάμπους σας προσκαλούν όλους για να καλωσορίσουμε τον Άγιο Βασίλη που θα είναι μόνο για τέσσερις μέρες στο νησί μας με σκοπό να μοιράσει χαμόγελα στους μικρούς του φίλους και να μας φέρει πιο κοντά αυτές τις γιορτές.

Mall of Cyprus - Santa event (4)

Δειτε Επισης

Α. Μουζουρίδης: Το οικονομικό αποτύπωμα του FIBA EuroBasket και η μοναδική ευκαιρία για τον ξενοδοχειακό τομέα
Ευαγγελία Ηλιάδου: Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού και ο στόχος της Pafilia για το Minthis Music Festival
Έτσι κτίζονται κορυφαίες επωνυμίες…H τέχνη του brand-building και πώς επιτυγχάνεται το δέσιμο της μάρκας με το κοινό
Οι ομάδες «Peellastic» και «MedschoolPal» εκπροσωπούν την Κύπρο στο φεστιβάλ νεανικής επιχειρηματικότητας GEN-E 2025
Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την κατασκευή κεντρικού σταθμού λεωφορείων Λάρνακας-Στα €7 εκατ. η αξία
Διευκρινήσεις Αρχής Λιμένων Κύπρου για την πυρκαγιά σε ιστιοφόρο σκάφος στην Μαρίνα Λάρνακας
Κινήθηκε σε ανοδική πορεία η βιομηχανική παραγωγή...Αυξημένη κατά 3,8% την περίοδο Ιανουαρίου-Απριλίου
Υιοθετήθηκαν 95 πλοία εταιρειών-μελών του ΚΝΕ από ισάριθμες τάξεις δημοτικών σχολείων σε όλη την Κύπρο
ΚΕΒΕ: Χαιρετίζει την πρόθεση εισαγωγής των μετοχών της Eurobank Α.Ε. στο ΧΑΚ
Κάνει... παιχνίδι ο Budzinski-Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο νέος μέτοχος