Λάμψη, πολυτέλεια και premium γεύσεις στο λαμπερό event του Chivas Regal

Στο κορυφαίο event του Chivas Regal οι λάτρεις και φίλοι του πιο premium whisky απόλαυσαν μία λαμπερή βραδιά αφιερωμένη στην πολυτελή γκάμα του Chivas Regal. Μία γκάμα που αποτελείται από διαχρονικές, κλασικές εκφράσεις και σύγχρονες καινοτομίες και την απολαμβάνει όλος ο κόσμος τα τελευταία διακόσια χρόνια.

Tην Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε το πιο glamorous event της χρονιάς στο Patio Cocktail Bar, στη Λευκωσία.

To premium whisky Chivas Regal υποδέχθηκε συνεργάτες της εταιρείας Tempo Beverages Cyprus, influencers, εκλεκτούς προσκεκλημένους και εκπροσώπους των ΜΜΕ, χαρίζοντάς τους μία ανεπανάληπτη βραδιά αλλά και το απόλυτο combo: Την εορταστική και γεμάτη γοητεία ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τις μοναδικές και αριστοκρατικές γεύσεις whisky!

KGZ_3929

Τις εντυπώσεις έκλεψε και η λαμπερή διακόσμηση με την εμβληματική παρουσία του Chivas Regal να είναι διάχυτη στον χώρο!

Μία από τις πολλές εκπλήξεις της βραδιάς ήταν και η γευστική δοκιμή σ’ ένα ειδικά διαμορφωμένο whisky bar. Κάθε προσκεκλημένος είχε την ευκαιρία και με την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Καζέλη, Brand Ambassador της Pernod Ricard, να συμμετάσχει σ’ ένα blind tasting με διάφορα whiskies από την πολυτελή γκάμα του Chivas Regal. Η διαδικασία ήταν απλή και άκρως απολαυστική.

KGZ_3231

To ψυχαγωγικό κομμάτι ανέλαβε το δυναμικό δίδυμο στα decks, Pueblo Franco και The Mighty Scoop, και στη συνέχεια ανέβηκε on stage ο νεαρός καλλιτέχνης Biased Beast, ο οποίος μάγεψε με τη σκηνική του παρουσία και το εκρηκτικό live act του.

Αναμφίβολα, οι προβολείς του κορυφαίου event του Chivas Regal ήταν στραμμένοι στο premium whisky, ενώ την τιμητική τους είχαν και τα επιλεγμένα cocktails με βάση, φυσικά, το εκλεκτό whisky από την πλούσια γκάμα Chivas Regal.

KGZ_3251

Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του Chivas Regal, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus.

Μάθετε περισσότερα για την πολυτελή γκάμα Chivas Regal, κάνοντας κλικ εδώ

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor