Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ενεργή παρουσία της Alpha Bank Cyprus Ltd στο 11ο Banking Forum & FinTech Expo

Στο 11ο Banking Forum & FinTech Expo συμμετείχε ο Μίλτος Μιχαηλάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank Cyprus Ltd το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία.

Στην ομιλία του, κ. Μιχαηλάς εστίασε στο μέλλον του χρηματοοικονομικού κλάδου και στα νέα δεδομένα που δημιουργεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός. Όπως επεσήμανε, οι Τράπεζες υιοθετούν εκσυγχρονισμένες στρατηγικές που εστιάζουν στην ενίσχυση της κερδοφορίας, σε πιο αποτελεσματικές λειτουργικές πρακτικές, στην πράσινη μετάβαση, στην Πελατοκεντρική προσέγγιση και στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που δημιουργεί η πορεία επέκτασης των Fintech εταιριών.

Μάλιστα, τόνισε ότι το ένα τρίτο των εσόδων που προέρχονται σήμερα από παραδοσιακές τραπεζικές συναλλαγές θα μετατοπιστεί, ως αποτέλεσμα του νέου μοντέλου επιχειρήσεων μέχρι το 2025. Οι Τράπεζες, είπε ο κ. Μιχαηλάς, αντιμετωπίζουν αυτή την εξέλιξη με βάση τη θέση που κατέχουν στην αγορά και το μεγέθός τους. Αναπτύσσουν στρατηγικές που πηγαίνουν πέραν από την απλή προσφορά πακέτων προϊόντων, εστιάζοντας στην ψηφιοποίησή, την αλλαγή κουλτούρας και την προσφορά ενός ενισχυμένου μοντέλου υπηρεσιών και προϊόντων που ανταποκρίνονται στις σημερινές ολιστικές ανάγκες των Πελατών.

Το 11ο Banking Forum & FinTech Expo προσέλκυσε και φέτος επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού κλάδου, καθώς και εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας, οι οποίοι συζήτησαν για την πορεία ανάκαμψης του Τραπεζικού κλάδου, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τις σύγχρονες ανάγκες των Πελατών.

Δειτε Επισης

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα προστασίας αρχαιολογικών χώρων εξασφάλισε το Κέντρο Αριστείας «Ερατοσθένης»
Ανοίγει τις πόρτες του αρχές Μαρτίου το νέο νοσοκομείο El Greco
Πράσινα Σημεία Λευκωσίας: Παραλήφθηκαν 8.000 τόνοι αποβλήτων μέσα σε ένα χρόνο
Smart Parking με χρήση BLE tag στη Λευκωσία
Safe Bulkers, Inc.: Ανακοίνωσε ετήσιο πρόγραμμα υποτροφιών εκπαίδευσης αξιωματικών καταστρώματος
Ακαδημία ΕΥ Κύπρου: Συνέδριο περί θεμάτων βιωσιμότητας και πράσινης φορολόγησης
Με αντίκτυπο πέρα από τα σύνορα η Deloitte Academy Κύπρου
In Business Awards 2023: Oι υποψήφιοι στην κατηγορία ανάπτυξη γης-κατασκευές
To Γενικό Νοσοκομείο Πάφου αναβαθμίζεται και επεκτείνεται
CIM: Διοργάνωσε το 12ο business breakfast για τους στρατηγικούς συνεργάτες του(pics)