Powered by

Bean Bar: Νέο κατάστημα στην Κολωνακίου στη Λεμεσό

Ένα ακόμα κατάστημα Bean Bar ανοίγει αυτές τις ημέρες τις πύλες του στην κεντρική εμπορική λεωφόρο Κολωνακίου στη Λεμεσό.

Όπως πληροφορείται το InBusnessNews, το δωδέκατο κατάστημα Bean Bar, θα αποτελεί τo flagship της αλυσίδας στη Λεμεσό και θα είναι στα πρότυπα του Bean Bar 360 στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία.

To νέο κατάστημα της αλυσίδας θα φέρει τα ζωντανά χρώματα, την ιδιαίτερη διακόσμηση και τη θετική διάθεση για τα οποία είναι γνωστό το brand, ενώ πέρα από τα γνωστά χαρμάνια καφέ, τους χυμούς και τα έτοιμα snacks, θα σερβίρει πρωινό, brunch, μεσημεριανό και βραδινό. Από το απόγευμα και μετά, το κατάστημα θα μπαίνει σε ένα πιο lounge κλίμα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους, υπό τους ήχους χαλαρής μουσικής.

Υπενθυμίζεται ότι η αλυσίδα Bean Bar διαθέτει άλλα έντεκα καταστήματα, τα εννέα εκ των οποίων εντός Υπεραγορών Αλφαμέγα. Πρόκειται για τα καταστήματα στην Έγκωμη, την Ακρόπολη και τα Λατσιά στη Λευκωσία, στη Σκαρίνου, στο Κίτι και το Metropolis Mall στη Λάρνακα, καθώς επίσης στα Πολεμίδια, στον Κάψαλο και στην Τριμίκλινη στη Λεμεσό.

Τα δύο αυτόνομα (εκτός Υπεραγορών Αλφαμέγα) καταστήματα της αλυσίδας βρίσκονται στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία και στο παλιό λιμάνι Λεμεσού. To νέο Bean Bar στη Λεωφόρο Κολωνακίου αποτελεί την τελευταία προσθήκη στα αυτόνομα καταστήματα της αλυσίδας.

Το brand συνεργάζεται, επίσης, με τις γνωστές πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού Foody και Bolt, ενώ οι καταναλωτές μπορούν να παραγγέλνουν τα αγαπημένα τους Bean Bar προϊόντα, μέσω του Bean Bar Αpp και να παραλαμβάνουν την παραγγελία τους από το κατάστημα της περιοχής τους.

Δειτε Επισης

Έλενα Κ. Τσολάκη: Μια Ελληνοκύπρια στις πιο επιδραστικές προσωπικότητες της αρχιτεκτονικής
Cyprus Solar Thermal: Ακόμη πιο δυναμικά στην παραγωγή ηλεκτρισμού από ΑΠΕ-Το μεγάλο έργο που ετοιμάζει
Τερματικό: H CMC που μιλούσε… κινέζικα και γιατί επιχειρεί να βγάλει knock-out τους υπεργολάβους
Βάζει πίεση για Great Sea Interconnector η Κομισιόν-Τα θέματα για τα οποία ζήτησε να ενημερωθεί
Δημήτρης Ζόππος: Έρχονται και άλλοι θεσμικοί και ιδιώτες επενδυτές στην 33East
Η κυπριακή startup BRAYN φέρνει επανάσταση στην εκπαίδευση σε μορφή τύπου Netflix
Ραφαέλα Ανδρέου: Η μαθηματικός που ακολούθησε το όνειρό της και έγινε tattoo artist
Ελληνικός τουρισμός: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
Μ. Δημοπούλου: Οι στόχοι ESG της Philip Morris και οι στέρεες βάσεις σε θέματα βιωσιμότητας στην κυπριακή αγορά
Κ. Χατζηγιάννης: Να γίνει πιο σοβαρή μελέτη για την ηλεκτρική διασύνδεση, απαράδεκτες οι πιέσεις στην ΡΑΕΚ