Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ο Γιάννης Παναγιώτου στο 2ο Cyprus Job Fair-Το μήνυμά του σε όσους αναζητούν εργασία(pics)

«Να σχεδιάζουν το μέλλον τους με τρόπο που να τους ευχαριστεί, να επιλέγουν αντικείμενα επαγγελματικά που να τα αγαπούν, κάτι που θα διευκολύνει την προσπάθεια τους για να γίνουν ακόμη καλύτεροι σε αυτό που κάνουν», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιάννης Παναγιώτου, προς τους νέους-και όχι μόνο-που αναζητούν εργασία, κατά τη διάρκεια του 2ου Cyprus Job Fair.

viber_image_2023-12-01_13-24-25-606

To 2ο Cyprus Job Fair που λαμβάνει χώρα το διήμερο 30/11-1/12 στην Κρατική Έκθεση στη Λευκωσία, αποσκοπεί στη σύνδεση των νέων, φοιτητών και αποφοίτων, με την αγορά εργασίας.

Μέσω της έκθεσης καριέρας, δόθηκε η ευκαιρία σε όσους αναζητούν, είτε εργασία είτε τρόπους για να απογειώσουν την καριέρα τους, να συνομιλήσουν με τους μεγαλύτερους εργοδότες της Κύπρου.

viber_image_2023-12-01_13-24-28-582

Το παρών του έδωσε και ο υπουργός Εργασίας, ο οποίος συνομίλησε με εργοδότες και άτομα που αναζητούν εργασία, ανταλλάσσοντας μαζί τους απόψεις και προβληματισμούς.

Μιλώντας στο InBusinessNews, κατά τη διάρκεια του 2ου Cyprus Job Fair, ο κ. Παναγιώτου εξήρε τη σημασία του για όσους αναζητούν εργασία.

1111

«Το 2ο Cyprus Job Fair είναι πάρα πολύ σημαντικό για την σωστή διασύνδεση με την αγορά εργασίας και την ανάδειξη του ενδιαφέροντος, αλλά και των αναγκών. Διαπίστωσα σήμερα με πολλή ικανοποίηση ότι οι ενδιαφερόμενοι, ιδιαίτερα οι νέοι, έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν με τους εργοδότες, οι οποίοι αναζητούν ικανότητες και ταλέντα που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους», ανέφερε συγκεκριμένα.

viber_image_2023-12-01_13-24-16-794

viber_image_2023-12-01_13-24-31-024

viber_image_2023-12-01_13-24-17-075

  • 2nd Cyprus Job Fair

Η εκδήλωση επιτρέπει σε εταιρείες από όλους τους τομείς της οικονομίας, που αναζητούν νέους εργαζομένους για κάλυψη θέσεων και ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού τους, να συνδεθούν με ενδιαφερόμενους υποψήφιους μέσω live interview.

Διαβάστε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ: Άνοιξε τις πύλες του το Cyprus Job Fair: Εκατοντάδες οι επισκέπτες κατά την 1η μέρα διεξαγωγής

Talent Sponsor: Lidl Κύπρου

Χρυσοί Χορηγοί: Murex, XM

Αργυροί Χορηγοί: Exness, K. Treppides & Co

Υπερήφανος Υποστηρικτής: ΟΠΑΠ Κύπρου

Αcademic Partners: CIM-Cyprus Business School, Cyprus College, European University Cyprus, Πανεπιστήμιο Frederick, Intercollege, Neapolis University Pafos, UCLan, University of Limassol Uol, University of Nicosia, Μεταλυκειακών Ινστιτούτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΜΙΕΕΚ),

Υποστηρικτές: CITEA, Cyprus Computer Society, Cyprus Human Resource Management Association (CYHRMA), Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW Cyprus), Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ), Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ)

Ecosystem Partner: Techisland

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Πληροφορίες

https://www.cyprusjobfair.com/

Δειτε Επισης

Νέα συνεργασία Πανεπιστημίου Λεμεσού με AMMITEC στον ναυτιλιακό κλάδο
Εξετάζοντας τη σημασία του βιώσιμου μάρκετινγκ για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ)
Women Leaders’s Forum: Πώς να αγνοήσετε τα εμπόδια
Κενές θέσεις εργασίας στο Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΙΔΕΠ) Διά Βίου Μάθησης
Υποτροφίες για μεταπτυχιακά από την Eni Cyprus Limited
Έτοιμες για μετασχηματισμό οι εταιρείες-Οι προτεραιότητες των CEOs και οι προοπτικές για το 2024
Αναστολή απεργιακών μέτρων στα δημόσια νοσηλευτήρια Λάρνακας-Αμμοχώστου
Το έργο της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων, η σημαντική αύξηση του τομέα και τα αυξημένα έσοδα της ΕΑΣ
Γιάννος Ολύμπιος: Η απόφαση των ΗΑΕ για τον εταιρικό φόρο και πώς επηρεάζει την Κύπρο
H Exness αναγνωρίζεται παγκόσμια ως Best Place to Work για το 2024