Ο Γιάννης Παναγιώτου στο 2ο Cyprus Job Fair-Το μήνυμά του σε όσους αναζητούν εργασία(pics)

«Να σχεδιάζουν το μέλλον τους με τρόπο που να τους ευχαριστεί, να επιλέγουν αντικείμενα επαγγελματικά που να τα αγαπούν, κάτι που θα διευκολύνει την προσπάθεια τους για να γίνουν ακόμη καλύτεροι σε αυτό που κάνουν», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιάννης Παναγιώτου, προς τους νέους-και όχι μόνο-που αναζητούν εργασία, κατά τη διάρκεια του 2ου Cyprus Job Fair.

viber_image_2023-12-01_13-24-25-606

To 2ο Cyprus Job Fair που λαμβάνει χώρα το διήμερο 30/11-1/12 στην Κρατική Έκθεση στη Λευκωσία, αποσκοπεί στη σύνδεση των νέων, φοιτητών και αποφοίτων, με την αγορά εργασίας.

Μέσω της έκθεσης καριέρας, δόθηκε η ευκαιρία σε όσους αναζητούν, είτε εργασία είτε τρόπους για να απογειώσουν την καριέρα τους, να συνομιλήσουν με τους μεγαλύτερους εργοδότες της Κύπρου.

viber_image_2023-12-01_13-24-28-582

Το παρών του έδωσε και ο υπουργός Εργασίας, ο οποίος συνομίλησε με εργοδότες και άτομα που αναζητούν εργασία, ανταλλάσσοντας μαζί τους απόψεις και προβληματισμούς.

Μιλώντας στο InBusinessNews, κατά τη διάρκεια του 2ου Cyprus Job Fair, ο κ. Παναγιώτου εξήρε τη σημασία του για όσους αναζητούν εργασία.

1111

«Το 2ο Cyprus Job Fair είναι πάρα πολύ σημαντικό για την σωστή διασύνδεση με την αγορά εργασίας και την ανάδειξη του ενδιαφέροντος, αλλά και των αναγκών. Διαπίστωσα σήμερα με πολλή ικανοποίηση ότι οι ενδιαφερόμενοι, ιδιαίτερα οι νέοι, έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν με τους εργοδότες, οι οποίοι αναζητούν ικανότητες και ταλέντα που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους», ανέφερε συγκεκριμένα.

viber_image_2023-12-01_13-24-16-794

viber_image_2023-12-01_13-24-31-024

viber_image_2023-12-01_13-24-17-075

  • 2nd Cyprus Job Fair

Η εκδήλωση επιτρέπει σε εταιρείες από όλους τους τομείς της οικονομίας, που αναζητούν νέους εργαζομένους για κάλυψη θέσεων και ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού τους, να συνδεθούν με ενδιαφερόμενους υποψήφιους μέσω live interview.

Διαβάστε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ: Άνοιξε τις πύλες του το Cyprus Job Fair: Εκατοντάδες οι επισκέπτες κατά την 1η μέρα διεξαγωγής

Talent Sponsor: Lidl Κύπρου

Χρυσοί Χορηγοί: Murex, XM

Αργυροί Χορηγοί: Exness, K. Treppides & Co

Υπερήφανος Υποστηρικτής: ΟΠΑΠ Κύπρου

Αcademic Partners: CIM-Cyprus Business School, Cyprus College, European University Cyprus, Πανεπιστήμιο Frederick, Intercollege, Neapolis University Pafos, UCLan, University of Limassol Uol, University of Nicosia, Μεταλυκειακών Ινστιτούτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΜΙΕΕΚ),

Υποστηρικτές: CITEA, Cyprus Computer Society, Cyprus Human Resource Management Association (CYHRMA), Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW Cyprus), Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ), Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ)

Ecosystem Partner: Techisland

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Πληροφορίες

https://www.cyprusjobfair.com/

Δειτε Επισης

Στη Δέσποινα Παναγιώτου-Θεοδοσίου το βραβείο Ισότητας Φύλων στη Ναυτιλία από IMO
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Πάνος Πέτρου: Αυτοί είναι οι στρατηγικοί στόχοι για διασφάλιση της ποιότητας στο ΓεΣΥ
Peter Moll: Οι υπηρεσίες cloud αλλάζουν τον τομέα της υγείας
Ξεκινά ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Ο αντιπρόεδρος του ΠΔΣ Νικόλας Τσαρδελλής μέλος της επιτροπής οικονομικών θεμάτων του CCBE
Εννέα καταξιωμένες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής κυπριακής ενδυμασίας
Ρεκόρ παραγγελιών λουλουδιών μέσω Wolt για την Ημέρα της Μητέρας
Το Hope For Children τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Γραμμών Βοηθείας για Παιδιά