7ο Business Leaders Summit: Εμπνευσμένες ιδέες από επιτυχημένους ηγέτες (vid)

Με ιστορίες επιτυχίας και εμπνευσμένες ομιλίες επέστρεψε το Βusiness Leader Summit για έβδομη χρονιά επιβεβαιώνοντας τη θέση του ως η μεγαλύτερη και πιο σημαντική συνάντηση επιχειρηματικών ηγετών στην Κύπρο. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Τράπεζα Κύπρου και έλαβε χώρα στις 16 Οκτωβρίου. Ένα από τα κορυφαία σημεία της εκδήλωσης ήταν η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τίτλο «Redefining Business and Entrepreneurship: Inspiring Insights from Successful Business Leaders» όπου δύο επιχειρήσεις που αναπροσαρμόστηκαν, σκέφτηκαν διορατικά και πέτυχαν, ενέπνευσαν το κοινό.

Συγκεκριμένα, στο πάνελ συναντήθηκαν ο Ευτύχιος Βασιλάκης, Πρόεδρος της Aegean and Olympic Air με τον Βασίλειο Φουρλή, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της HOUSEMARKET SA (IKEA) ενώ Ο Ανδρέας Χατζηκυριάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Γνώρα Σύμβουλοι Επικοινωνίας συντόνισε τη συζήτηση ανάμεσα στους δύο δημοφιλείς επιχειρηματίες.

Το Συνέδριο μέσα από τη συζήτηση άγγιξε επίσης ζητήματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, βιώσιμης ανάπτυξης και ψηφιακής επανάστασης.

Ο Ξένιος Κονομής, Διευθυντής Διεύθυνσης Επιχειρήσεων της Τράπεζας Κύπρου προηγήθηκε του πάνελ με εναρκτήριο χαιρετισμό και το γεγονός έκλεισε με ομιλία από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Κύπρου, Πανίκο Νικολάου.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Δρ. Χάρη Πουαγκαρέ, Αναπληρωτή Διευθύνων Σύμβουλο & Διευθυντή Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων της Τράπεζας Κύπρου, του Ξένιου Κονομή, Διευθυντή Διεύθυνσης Επιχειρήσεων της Τράπεζας Κύπρου, του Βασίλη Φουρλή, Πρόεδρο του Fourlis A.E. Συμμετοχών και του Ευτύχιου Βασιλάκη, Πρόεδρο Aegean Airlines / Olympic Air – Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Autohellas S.A. / Hertz στην κάμερα του InBusiness TV:

Δειτε Επισης

Λουίς ντε Γκίντος: Στο ανώτατο όριο η κερδοφορία των ευρωπαϊκών τραπεζών-Θα αρχίσει να μειώνεται
Deutsche Bank: Ζημιές 143 εκατ. ευρώ το δεύτερο τρίμηνο του 2024
Η κατάσταση των ΜΕΔ στο τραπεζικό σύστημα της χώρας-Στα πόσα εκατ. τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια
Ντε Γκίντος (ΕΚΤ): Από Σεπτέμβριο οι αποφάσεις για τα επιτόκια
Ελληνική Τράπεζα: Έληξε η σύμβαση εργοδότησης του Oliver Gatzke
Απέρριψε έφεση εγγυητών σε δάνειο στη Λαϊκή Τράπεζα το Ανώτατο Δικαστήριο-Το σκεπτικό της απόφασης
Καζιμίρ (ΕΚΤ): Μην έχετε δεδομένες τις δύο μειώσεις επιτοκίων φέτος
Τράπεζα Κύπρου: Εφαρμόζει πρώτη τις άμεσες μεταφορές χρημάτων σε πραγματικό χρόνο
Μαχλούφ (ΕΚΤ): Δεν βιαζόμαστε για μια νέα μείωση στα επιτόκια
Στη συνεδρία της ΕΚΤ τον Σεπτέμβριο η προσοχή επενδυτών και αποταμιευτών για μείωση επιτοκίων