7ο Business Leaders Summit: Εμπνευσμένες ιδέες από επιτυχημένους ηγέτες (vid)

Με ιστορίες επιτυχίας και εμπνευσμένες ομιλίες επέστρεψε το Βusiness Leader Summit για έβδομη χρονιά επιβεβαιώνοντας τη θέση του ως η μεγαλύτερη και πιο σημαντική συνάντηση επιχειρηματικών ηγετών στην Κύπρο. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Τράπεζα Κύπρου και έλαβε χώρα στις 16 Οκτωβρίου. Ένα από τα κορυφαία σημεία της εκδήλωσης ήταν η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τίτλο «Redefining Business and Entrepreneurship: Inspiring Insights from Successful Business Leaders» όπου δύο επιχειρήσεις που αναπροσαρμόστηκαν, σκέφτηκαν διορατικά και πέτυχαν, ενέπνευσαν το κοινό.

Συγκεκριμένα, στο πάνελ συναντήθηκαν ο Ευτύχιος Βασιλάκης, Πρόεδρος της Aegean and Olympic Air με τον Βασίλειο Φουρλή, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της HOUSEMARKET SA (IKEA) ενώ Ο Ανδρέας Χατζηκυριάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Γνώρα Σύμβουλοι Επικοινωνίας συντόνισε τη συζήτηση ανάμεσα στους δύο δημοφιλείς επιχειρηματίες.

Το Συνέδριο μέσα από τη συζήτηση άγγιξε επίσης ζητήματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, βιώσιμης ανάπτυξης και ψηφιακής επανάστασης.

Ο Ξένιος Κονομής, Διευθυντής Διεύθυνσης Επιχειρήσεων της Τράπεζας Κύπρου προηγήθηκε του πάνελ με εναρκτήριο χαιρετισμό και το γεγονός έκλεισε με ομιλία από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Κύπρου, Πανίκο Νικολάου.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Δρ. Χάρη Πουαγκαρέ, Αναπληρωτή Διευθύνων Σύμβουλο & Διευθυντή Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων της Τράπεζας Κύπρου, του Ξένιου Κονομή, Διευθυντή Διεύθυνσης Επιχειρήσεων της Τράπεζας Κύπρου, του Βασίλη Φουρλή, Πρόεδρο του Fourlis A.E. Συμμετοχών και του Ευτύχιου Βασιλάκη, Πρόεδρο Aegean Airlines / Olympic Air – Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Autohellas S.A. / Hertz στην κάμερα του InBusiness TV:

Δειτε Επισης

Λαγκάρντ: Η ΕΚΤ βλέπει «πραγματικά καλή πρόοδο» στον πληθωρισμό μέχρι στιγμής, αλλά…
Μήνυμα Χριστόδουλου Πατσαλίδη για περαιτέρω μείωση των επιτοκίων από ΕΚΤ-Η προϋπόθεση που θέτει
Αλλαγή πλεύσης για την ΕΚΤ-Γιατί φοβάται τον χαμηλό πληθωρισμό
ΚΤΚ: Ανθεκτικός στο σύνολό του ο χρηματοοικονομικός τομέας-Σε θέση να απορροφήσει απρόσμενους κραδασμούς
Καινούρια και αναβαθμισμένα σημεία εξυπηρέτησης από την Ελληνική-Πού βρίσκονται τα νέα καταστήματα
Π. Κάζιμιρ (ΕΚΤ): Όλα ανοιχτά για τα επιτόκια στη συνεδρίαση του Δεκεμβρίου
Η Ellinas Finance ενισχύει την ηγετική της θέση στις λύσεις Factoring με €20 εκατ. ετήσια στήριξη στις ΜΜΕ
Λαουτενσλέγκερ: Η εποπτεία της ΕΚΤ προστατεύει τις ευρωπαϊκές τράπεζες από την κρίση
Η Ελληνική Τράπεζα πρωτοπορεί και στον οικονομικό αλφαβητισμό
Πλαστά χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων στην αγορά-Συστήνει προσοχή η Κεντρική Τράπεζα