7ο Business Leaders Summit: Εμπνευσμένες ιδέες από επιτυχημένους ηγέτες (vid)

Με ιστορίες επιτυχίας και εμπνευσμένες ομιλίες επέστρεψε το Βusiness Leader Summit για έβδομη χρονιά επιβεβαιώνοντας τη θέση του ως η μεγαλύτερη και πιο σημαντική συνάντηση επιχειρηματικών ηγετών στην Κύπρο. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Τράπεζα Κύπρου και έλαβε χώρα στις 16 Οκτωβρίου. Ένα από τα κορυφαία σημεία της εκδήλωσης ήταν η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τίτλο «Redefining Business and Entrepreneurship: Inspiring Insights from Successful Business Leaders» όπου δύο επιχειρήσεις που αναπροσαρμόστηκαν, σκέφτηκαν διορατικά και πέτυχαν, ενέπνευσαν το κοινό.

Συγκεκριμένα, στο πάνελ συναντήθηκαν ο Ευτύχιος Βασιλάκης, Πρόεδρος της Aegean and Olympic Air με τον Βασίλειο Φουρλή, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της HOUSEMARKET SA (IKEA) ενώ Ο Ανδρέας Χατζηκυριάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Γνώρα Σύμβουλοι Επικοινωνίας συντόνισε τη συζήτηση ανάμεσα στους δύο δημοφιλείς επιχειρηματίες.

Το Συνέδριο μέσα από τη συζήτηση άγγιξε επίσης ζητήματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, βιώσιμης ανάπτυξης και ψηφιακής επανάστασης.

Ο Ξένιος Κονομής, Διευθυντής Διεύθυνσης Επιχειρήσεων της Τράπεζας Κύπρου προηγήθηκε του πάνελ με εναρκτήριο χαιρετισμό και το γεγονός έκλεισε με ομιλία από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Κύπρου, Πανίκο Νικολάου.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Δρ. Χάρη Πουαγκαρέ, Αναπληρωτή Διευθύνων Σύμβουλο & Διευθυντή Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων της Τράπεζας Κύπρου, του Ξένιου Κονομή, Διευθυντή Διεύθυνσης Επιχειρήσεων της Τράπεζας Κύπρου, του Βασίλη Φουρλή, Πρόεδρο του Fourlis A.E. Συμμετοχών και του Ευτύχιου Βασιλάκη, Πρόεδρο Aegean Airlines / Olympic Air – Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Autohellas S.A. / Hertz στην κάμερα του InBusiness TV:

Δειτε Επισης

Σε αυτούς τους τομείς και επαγγέλματα θα μπορούν να εργαστούν φοιτητές από τρίτες χώρες-Το διάταγμα (pics)
Στα €44.608.380,50 το εκδομένο μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας Κύπρου-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Ικανοποίηση Λευκωσίας για την έκθεση προόδου της Moneyval-Η αταλάντευτη προσήλωση της Κυβέρνησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Ψήφος εμπιστοσύνης από Fitch... Υψηλότερα και διαφοροποιημένα έσοδα για Ελληνική από την εξαγορά της CNP
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Αλλαγής σκυτάλης στα ηνία της Cablenet-Νέος CEO ο Ιωάννης Μαυρίδης
Απορρίφθηκε η νέα πρόταση της Chevron για ανάπτυξη του «Αφροδίτη»-Κρίθηκε ανεπαρκής
Έπεσαν οι υπογραφές για τη συμφωνία-ορόσημο στις ΑΠΕ μεταξύ Microsoft και Brookfield