Χορηγία Κατηγορίας Οικονομία

Ιnvest Cyprus: Επενδύσεις, διαδικασίες και τα βασικά κριτήρια

Τις προοπτικές της Κύπρου σε ό,τι αφορά επενδύσεις και οικονομία θα αναδείξει στο πλαίσιο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσής του, ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus). Ο Οργανισμός πραγματοποιεί την Συνέλευση τη Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία και στόχο έχει να προβάλει την σημαντική συμβολή του για βιώσιμη ανάπτυξη και ενίσχυση του επενδυτικού κόσμου.

Στο πλαίσιο αυτό, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσίαση με τίτλο «Investable Projects in Cyprus: Processes and Key Criteria». Η παρουσίαση θα γίνει από τον κ. Μάριο Ταννούση, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Invest Cyprus.

Στην ατζέντα της Συνέλευσης συγκαταλέγεται και ανάλυση της στρατηγικής, των δράσεων και πρωτοβουλιών που ανέλαβε το τρέχον έτος ο Invest Cyprus καθώς και οι ενέργειες που τροχοδρομεί για το επόμενο διάστημα.

Το γεγονός θα προσφωνήσει η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, κα. Ειρήνη Πική, εκ μέρους της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, ενώ θα ακολουθήσει χαιρετισμός του Υπουργού Οικονομικών, κ. Μάκη Κεραυνού. Την Ετήσια Γενική Συνέλευση θα χαιρετίσει επίσης ο κ. Ευγένιος Ευγενίου, Πρόεδρος του Ιnvest Cyprus.

Θα ακολουθήσει δεξίωση.

O Invest Cyprus

Όραμα του Invest Cyprus είναι να καταστεί η Κύπρος μία από τις καλύτερες χώρες για ζωή, εργασία και επιχειρηματική δραστηριότητα. Στους τρεις πυλώνες προτεραιοτήτων παραμένει για τον Οργανισμό το να αποτελεί η χώρα ένα διεθνές επιχειρηματικό κέντρο που να επικεντρώνεται στην τεχνολογία. Ο δεύτερος πυλώνας αφορά στις άμεσες επενδύσεις, σε στρατηγικά πρότζεκτ σε τομείς όπως η φιλοξενία και ο τουρισμός, η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και η διαμονή φοιτητών, η υγεία, αποκατάσταση και ο τουρισμός υγείας, επιχειρηματικά πάρκα και χώροι γραφείου, η εταιρική στέγαση και η ανανεώσιμη ενέργεια. Τέλος, ο τρίτος πυλώνας αφορά στη δικαιοδοσία για διαχειριστές κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Δειτε Επισης

Τη Δευτέρα η τελική θέση της Κυβέρνησης για τους χαμηλόμισθους στο δημόσιο
Υποχωρεί το κόστος δανεισμού κρατών Ευρωζώνης μετά την πτώση του πληθωρισμού
Eγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός της Βουλής για το 2024
Πέρασε ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός του ΧΑΚ-Ανάγκη ολοκλήρωσης των εργασιών για ιδιωτικοποίηση
Άνοιξε τον δρόμο για προσέλκυση ταλέντων η Βουλή-Αλλάζει το πλαίσιο για τις πολιτογραφήσεις
Με ημερήσια κέρδη και μηνιαία άνοδο έκλεισε το ΧΑΚ
Άνοδος δείκτη κύκλου εργασιών στις υπηρεσίες το τρίτο τρίμηνο 2023
Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για τους χαμηλόμισθους του δημοσίου-Το μοναδικό θέμα διαφωνίας
Πλεόνασμα Γενικής Κυβέρνησης 3,1% του ΑΕΠ στο δεκάμηνο 2023
Αυξάνεται το επίδομα ενοικίου για εκτοπισθέντες και παθόντες