Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Αντίστροφη μέτρηση για κορυφαίο trade show HORECA-Gastronomia Expo 2023

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την μεγαλύτερη επαγγελματική Έκθεση για την Επισιτιστική και Τουριστική Βιομηχανία καθώς ανοίγει τις πύλες της για το κοινό την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 και είναι έτοιμη να ταξιδέψει τους επισκέπτες σε έναν μαγικό κόσμο γευστικής εμπειρίας.

Η HORECA Gastronomia Expo 2023, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου με συντονιστή την ΙΜΗ, σάς περιμένει από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου μαζί με τις δεκάδες εταιρίες που δήλωσαν συμμετοχή και που αναμένονται στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία όπου θα φιλοξενηθούν οι εταιρίες leader του κλάδου.

Σκοπός της Έκθεσης είναι να φέρει τους επαγγελματίες του Κλάδου σε άμεση επαφή με εταιρείες οι οποίες καλύπτουν το σύνολο του φάσματος προϊόντων και υπηρεσιών, σχετικών με τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία των ξενοδοχειακών μονάδων και των χώρων μαζικής εστίασης, ευρύτερα.

Oι εκθέτες έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα της εταιρείας τους και τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν, προβάλλοντας τη δουλειά τους σε ένα ευρύ κοινό του ενδιαφέροντός τους. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν με τη σειρά τους την ευκαιρία να δουν από κοντά την μεγαλύτερη παρουσίαση τροφίμων, ποτών, εξοπλισμών και μηχανημάτων για εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες και, γενικότερα, για όλους τους χώρους μαζικής εστίασης και τουρισμού.

Μέσα από την ποικιλία των προϊόντων και των υπηρεσιών όσο και μέσα από τα ολοκληρωμένα και στοχευμένα σεμινάρια και παρουσιάσεις των παράλληλων εκδηλώσεων, στόχος της έκθεσης είναι να προσφέρει στους επιχειρηματίες τα απαραίτητα «εργαλεία», την γνώση και ενημέρωση για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα πραγματικότητα να βγουν οι επιχειρήσεις τους σημαντικά ενισχυμένες και να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή και για το ευρύ κοινό, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους όσους έχουν σχέση με την ποιοτική κουζίνα και το καλό φαγητό να έρθουν σε άμεση επαφή με τους επαγγελματίες Chef, μέλη του Σ.Α.Κ. και να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους, οι οποίοι διατηρούν το όνομα της χώρας μας υψηλά στους γαστρονομικούς δείκτες.

Επισκεφθείτε την Έκθεση και δράξτε της ευκαιρίας να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς με τη συμμετοχή επαγγελματικών ομάδων μαγείρων, καθώς και σε εκδηλώσεις γευσιγνωσίας κρασιού-wine tasting, κυπριακών παραδοσιακών προϊόντων κ.α.

O υπαίθριος χώρος της HORECA Gastronomia Expo θα μετατραπεί σ’ ένα τεράστιο πάρκο γεύσεων από όλο τον κόσμο, καθώς ανάμεσα στις εκδηλώσεις που επιφυλάσσει η Έκθεση είναι και το 3ο Street Food Festival. Υπό τους ρυθμούς γνωστών DJ’s, παράξενες γεύσεις, παλιές και νέες συνταγές, άγνωστοι συνδυασμοί και υλικά θα σας περιμένουν για να τα δοκιμάσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ HORECA Gastronomia Expo 2023
Ώρες Λειτουργίας
Παρασκευή 10 Νοεμβρίου | 16:00-21:00, Σάββατο 11 Νοεμβρίου | 14:00-20:00, Κυριακή 12 Νοεμβρίου | 14:00-20:00
Κρατική Έκθεση Κύπρου, Περίπτερο 6
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού
Telecoms Partner: Cyta Business

Υποστηρικτές: Παγκύπριος Σύνδεσμος Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΑΣΥΔΙΞΕ), Σύνδεσμος Ζαχαροπλαστών Κύπρου, Παγκύπριος Σύνδεσμος Οινοχόων, Cyprus Bartenders Association και το Cyprus Housekeepers Association.

Επίσημος Χορηγός του Παγκύπριου Διαγωνισμού Μαγειρικής: Υφυπουργείο Τουρισμού.

Οργανωτής: Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου
Συντονιστής: ΙΜΗ
Για πληροφορίες: 22505555 / www.imhbusiness.com

REPORTER STREET FOOD FESTIVAL
Ώρες λειτουργίας
Παρασκευή 10 Νοεμβρίου - Κυριακή 12 Νοεμβρίου 18:00 – 00:00
Κρατική Έκθεση Κύπρου
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Οργανωτής: REPORTER

Telecoms Partner: Cyta Business

Δειτε Επισης

Κόμβος Αστικής Αειφορίας NOUS
Με επίκεντρο το παιδί, η ΕΚΟ Κύπρου χαρίζει και φέτος μία «Ζεστή Αγκαλιά»
Επανεκλέγηκε Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ ο Παναγιώτης Ζαφείρης
Μεγάλης σημασίας συζήτηση για Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα
Soft Skills Bootcamp: Το πρώτο Bootcamp για ανάπτυξη δεξιοτήτων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
Με νέες ανατρεπτικές εμπειρίες πλαισίωσε και το φετινό Audi & Wine η Innovation Leo Burnett
Στην Κύπρο ο διεθνώς διακεκριμένος ψυχολόγος Emeritus Professor Les Greenberg από τον Καναδά
Άνοιξε τις πύλες του το Cyprus Job Fair: Εκατοντάδες οι επισκέπτες κατά την 1η μέρα διεξαγωγής
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής
Η πιο παράδοξη μαγική περιπέτεια ξεκινά στο Paradox Museum Limassol