Φιλανθρωπική έκθεση τέχνης «The Art in Business» για το «Hope For Children»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση "The Art in Business", για την οικονομική στήριξη του ανθρωπιστικού οργανισμού “Hope For Children” CRC Policy Center, φέρνοντας μαζί τον επιχειρηματικό, διπλωματικό, πολιτικό και πολιτειακό κόσμο με στόχο τη στήριξη των παιδιών μέσα από την τέχνη.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτας Δημητρίου και έγινε στο πλαίσιο έμπνευσης και πρωτοβουλίας της ταλαντούχας δημιουργού Ίρσας Φάνη, η οποία παρουσίασε δικά της μοναδικά έργα τέχνης, που είχαν παραγγελθεί από 80 και πλέον επιχειρήσεις.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο The Shoe Factory του Ιδρύματος Τεχνών Φάρος και στον χώρο της γκαλερί Is Not Gallery στη Λευκωσία. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο ιδρυτής του Hope For Children Joseph Borghese, η Εκτελεστική Διευθύντρια του Οργανισμού Άντρια Νεοκλέους, η Πρέσβειρα της Γερμανίας Anke Schlimm, η Πρόξενος της Πρεσβείας του Ηνωμένου Βασιλείου Νάνσυ Αντωνίου, η Ακόλουθος της Ελληνικής Πρεσβείας Ρουμπίνη Αγγελακοπούλου, ο Πρόξενος των Μαλδίβων στην Κύπρο Sergio Eid, ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, εκπρόσωποι του ΚΟΑ, βουλευτές και στενοί συνεργάτες και υποστηρικτές του Hope For Children.

Το "The Art in Business" δεν αποτελεί μόνο μια ευκαιρία να φωτίσουμε τον πολιτισμό και την τέχνη της Κύπρου, αλλά και ένα μήνυμα υποστήριξης κοινωνικής ευαισθητοποίησης του επιχειρηματικού τομέα στη Κύπρο.

2

3

4

5

Δειτε Επισης

Διαφωνεί και υποβάλλει έφεση κατά της απόφασης της ΕΚΚ για πρόστιμο η IC Markets (EU)
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού GOLD: The 12th Invest Cyprus International Investment Awards
Δικαιώνει Cyta και ΑΗΚ για τους έξυπνους μετρητές το Εφετείο-Δεν υπήρξε έκδηλη παρανομία
Η Μαρίνα Χατζημανώλη τέλεσε τα εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης της Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων
Επανέρχονται σταδιακά τα συστήματα της Cyta που επηρεάστηκαν από βλάβη της Crowdstrike
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Διοικητικό πρόστιμο €200.000 στην IC Markets (EU)
Χορήγηση υποτροφιών από το Enavsma Foundation
Πώς επηρεάζει τη Cyta η βλάβη στα συστήματα της Microsoft-Η ανακοίνωση της Αρχής
Η αποστολή του Lidl Kids Team Κύπρου στο Μόναχο που χάρισε θέαμα και εμπειρίες ζωής
Ανανέωση συνεργασίας Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος με TechIsland