Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Φιλανθρωπική έκθεση τέχνης «The Art in Business» για το «Hope For Children»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση "The Art in Business", για την οικονομική στήριξη του ανθρωπιστικού οργανισμού “Hope For Children” CRC Policy Center, φέρνοντας μαζί τον επιχειρηματικό, διπλωματικό, πολιτικό και πολιτειακό κόσμο με στόχο τη στήριξη των παιδιών μέσα από την τέχνη.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτας Δημητρίου και έγινε στο πλαίσιο έμπνευσης και πρωτοβουλίας της ταλαντούχας δημιουργού Ίρσας Φάνη, η οποία παρουσίασε δικά της μοναδικά έργα τέχνης, που είχαν παραγγελθεί από 80 και πλέον επιχειρήσεις.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο The Shoe Factory του Ιδρύματος Τεχνών Φάρος και στον χώρο της γκαλερί Is Not Gallery στη Λευκωσία. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο ιδρυτής του Hope For Children Joseph Borghese, η Εκτελεστική Διευθύντρια του Οργανισμού Άντρια Νεοκλέους, η Πρέσβειρα της Γερμανίας Anke Schlimm, η Πρόξενος της Πρεσβείας του Ηνωμένου Βασιλείου Νάνσυ Αντωνίου, η Ακόλουθος της Ελληνικής Πρεσβείας Ρουμπίνη Αγγελακοπούλου, ο Πρόξενος των Μαλδίβων στην Κύπρο Sergio Eid, ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, εκπρόσωποι του ΚΟΑ, βουλευτές και στενοί συνεργάτες και υποστηρικτές του Hope For Children.

Το "The Art in Business" δεν αποτελεί μόνο μια ευκαιρία να φωτίσουμε τον πολιτισμό και την τέχνη της Κύπρου, αλλά και ένα μήνυμα υποστήριξης κοινωνικής ευαισθητοποίησης του επιχειρηματικού τομέα στη Κύπρο.

2

3

4

5

Δειτε Επισης

Ενεργή παρουσία της Alpha Bank Cyprus Ltd στο 11ο Banking Forum & FinTech Expo
Νέα εποχή στις οικονομικές σχέσεις Κύπρου-Γαλλίας με νέα συμφωνία αποφυγής διπλής φορολογίας
Bean Bar: Νέο κατάστημα στην Κολωνακίου στη Λεμεσό
Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και η Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών ενώνουν δυνάμεις
EIMF: Παρουσιάζει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master in Governance, Risk and Compliance
Prodea: Αποκτά τον έλεγχο Parklane, Aphrodite Hills και The Landmark Nicosia
Η μεγάλη ανάπτυξη της Μητρόπολης Λεμεσού με στόχο την προσέλκυση εταιρειών υψηλής τεχνολογίας
O Head of Startup Business Development της AWS αποκλειστικά στο InBusinessNews
Βασίλης Φουρλής: Πολύ σημαντική αγορά για τον όμιλο Fourlis η Κύπρος-Είμαστε σε φάση ισχυροποίησης
Στην υπηρεσία των πολιτών ο Κόμβος Αστικής Αειφορίας NOUS