6ο Μεσογειακό Συμπόσιο από την BPW Cyprus

Σε ένα μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον, όπου αναδύονται νέα εργασιακά μοντέλα, νέα επαγγέλματα και νέες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς, η συμμετοχή των γυναικών σε ηγετικές θέσεις, κρίνεται ως απαραίτητη προϋπόθεση ανάπτυξης και ευημερίας. Το μέλλον της οικονομίας στηρίζεται στην αξιοποίηση των δεξιοτήτων ολόκληρου του ανθρώπινου δυναμικού, χωρίς αποκλεισμούς και εμπόδια που συνδέονται με το φύλο.

Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, η BPW Κύπρου διοργανώνει το 6ο Μεσογειακό Συμπόσιο με θέμα «Women Protagonists in a Game-Changing Economy» με τη συμμετοχή μιας εκλεκτής ομάδας ομιλητριών και ομιλητών από την Κύπρο και το εξωτερικό. Στόχος, είναι να εξερευνήσουμε τις δυνατότητες και τις δυναμικές της σύγχρονης οικονομίας, μέσα από τις αναδυόμενες προοπτικές που φέρνει η τεχνολογία και τα εξελισσόμενα εργασιακά περιβάλλοντα.

Ανάμεσά τους κορυφαίες προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας όπως η Αμερικανίδα Larisa Miller, CEO της Phoenix Global LLC αλλά και ο Μιχάλης Τυρίμος, Founder & CEO της Capacitor Partners, από την Κύπρο. Το Συμπόσιο θα τιμήσουν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, η πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιάννης Παναγιώτου και η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων, Τζόσι Χριστοδούλου.

Γυναίκες από Αμερική, Αγγλία, Ιρλανδία, Γερμανία, Λίβανο, Γαλλία, Ισραήλ, Ελλάδα, Μολδαβία, Ιταλία και Κύπρο ανταλλάσσουν απόψεις. To Συμπόσιο αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία ανταλλαγής ιδεών ανάμεσα σε γυναίκες με διαφορετικές εμπειρίες και επαγγελματικό υπόβαθρο. Θα αποτελέσει επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για δικτύωση και ανάπτυξη συνεργασιών, ενδυνάμωση των νέων γυναικών επιχειρηματιών και ενημέρωση για στρατηγικές που μπορούν να αναπτύξουν με επιτυχία στο μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον. Ευελπιστούμε ότι το Συμπόσιο θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και θετικής φόρτισης για νέες δημιουργικές αναζητήσεις στο επαγγελματικό πεδίο και στην ανάπτυξη της κάθε συμμετέχουσας.

Το συνέδριο διενεργείται με την στήριξη του Εθνικού Μηχανισμού για τα Δικαιώματα της Γυναίκας και Υφυπουργείου Τουρισμού. Iδιαίτερες ευχαριστίες προς τους χορηγούς μας, χωρίς τη γενναιοδωρία των οποίων η διοργάνωση του Συμποσίου δεν θα ήταν εφικτή: Partners Connected Communications, Τράπεζα Κύπρου, Porsche, EnergyIntel Services ltd, Bean Bar,The 1 to 1 Diet, ExxonMobil/Esso, Pafilia Property Developers, Aeon Payment Technologies, Nextius Capital,, Kapodistrias Automotive Parts και Kapnos Airport Shuttle, VML.

Λεπτομέρειες για το Συμπόσιο

Το συμπόσιο θα γίνει στις 17 & 18 Νοεμβρίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία.

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και για εγγραφές μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δειτε Επισης

Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation ήταν χρυσός χορηγός του φιλανθρωπικού δείπνου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος
Νέο ερευνητικό έργο στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με χρηματοδότηση €200.000 από το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας
Πράσινο φως από τη γενική συνέλευση της ΑΕΛ για συμμετοχή του Andrew Budzinski στο μετοχικό κεφάλαιο
Σεμινάριο Harris Kyriakides: «Latest Developments in Banking Litigation»
Έμπρακτη στήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω του «ΘΑλΕΙΑ2021-2027»-Τα σχέδια που έρχονται
Έκκληση ΣΥ.ΚΕ.Α.Α. προς βουλευτές: Μην επιβραβεύσετε την ανισότητα, προστατέψτε τους ασθενείς
Σημαντικό βήμα για επέκταση του παγκόσμιου δικτύου του AUB Mediterraneo-Υπέγραψε MoU με το Πανεπιστήμιο Jiliang Κίνας
Καινοτόμα φωτονικά κυκλώματα για τα δίκτυα 6G-Νέο έργο στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με χρηματοδότηση ΙδΕΚ
EY Κύπρου και CIM Cyprus Business School ενώνουν δυνάμεις και παρουσιάζουν το πρόγραμμα EY Learn & Earn
Partners: 30 χρόνια πορείας, δημιουργίας και αλλαγής στον χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας στην Κύπρο