Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

6ο Μεσογειακό Συμπόσιο από την BPW Cyprus

Σε ένα μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον, όπου αναδύονται νέα εργασιακά μοντέλα, νέα επαγγέλματα και νέες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς, η συμμετοχή των γυναικών σε ηγετικές θέσεις, κρίνεται ως απαραίτητη προϋπόθεση ανάπτυξης και ευημερίας. Το μέλλον της οικονομίας στηρίζεται στην αξιοποίηση των δεξιοτήτων ολόκληρου του ανθρώπινου δυναμικού, χωρίς αποκλεισμούς και εμπόδια που συνδέονται με το φύλο.

Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, η BPW Κύπρου διοργανώνει το 6ο Μεσογειακό Συμπόσιο με θέμα «Women Protagonists in a Game-Changing Economy» με τη συμμετοχή μιας εκλεκτής ομάδας ομιλητριών και ομιλητών από την Κύπρο και το εξωτερικό. Στόχος, είναι να εξερευνήσουμε τις δυνατότητες και τις δυναμικές της σύγχρονης οικονομίας, μέσα από τις αναδυόμενες προοπτικές που φέρνει η τεχνολογία και τα εξελισσόμενα εργασιακά περιβάλλοντα.

Ανάμεσά τους κορυφαίες προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας όπως η Αμερικανίδα Larisa Miller, CEO της Phoenix Global LLC αλλά και ο Μιχάλης Τυρίμος, Founder & CEO της Capacitor Partners, από την Κύπρο. Το Συμπόσιο θα τιμήσουν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, η πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιάννης Παναγιώτου και η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων, Τζόσι Χριστοδούλου.

Γυναίκες από Αμερική, Αγγλία, Ιρλανδία, Γερμανία, Λίβανο, Γαλλία, Ισραήλ, Ελλάδα, Μολδαβία, Ιταλία και Κύπρο ανταλλάσσουν απόψεις. To Συμπόσιο αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία ανταλλαγής ιδεών ανάμεσα σε γυναίκες με διαφορετικές εμπειρίες και επαγγελματικό υπόβαθρο. Θα αποτελέσει επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για δικτύωση και ανάπτυξη συνεργασιών, ενδυνάμωση των νέων γυναικών επιχειρηματιών και ενημέρωση για στρατηγικές που μπορούν να αναπτύξουν με επιτυχία στο μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον. Ευελπιστούμε ότι το Συμπόσιο θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και θετικής φόρτισης για νέες δημιουργικές αναζητήσεις στο επαγγελματικό πεδίο και στην ανάπτυξη της κάθε συμμετέχουσας.

Το συνέδριο διενεργείται με την στήριξη του Εθνικού Μηχανισμού για τα Δικαιώματα της Γυναίκας και Υφυπουργείου Τουρισμού. Iδιαίτερες ευχαριστίες προς τους χορηγούς μας, χωρίς τη γενναιοδωρία των οποίων η διοργάνωση του Συμποσίου δεν θα ήταν εφικτή: Partners Connected Communications, Τράπεζα Κύπρου, Porsche, EnergyIntel Services ltd, Bean Bar,The 1 to 1 Diet, ExxonMobil/Esso, Pafilia Property Developers, Aeon Payment Technologies, Nextius Capital,, Kapodistrias Automotive Parts και Kapnos Airport Shuttle, VML.

Λεπτομέρειες για το Συμπόσιο

Το συμπόσιο θα γίνει στις 17 & 18 Νοεμβρίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία.

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και για εγγραφές μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δειτε Επισης

Το κληρονομικό δίκαιο στην Κύπρο... Η διαθήκη, τα καταπιστεύματα και η σειρά των κληρονόμων
Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους
Η Lidl Κύπρου στηρίζει την Κύπρο του μέλλοντος
Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μνημόνιο συνεργασίας με Υπουργείο Άμυνας
Επιχειρηματική αποστολή και φόρουμ ΚΕΒΕ στην Αυστρία
Στο Ντουμπάι η Μαρίνα Χατζημανώλη-Συμμετέχει σε συνέδριο για θέματα ναυτιλίας
Το City of Dreams Mediterranean υποδέχθηκε την εορταστική περίοδο σε μια μαγευτική εκδήλωση
Lidl, Murex, Exness: Πολύτιμες εισηγήσεις και συμβουλές σε όσους αναζητούν εργασία(vid)