Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

To Waste Wisely πάει… HORECA

Η μεγαλύτερη B2B έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών εξοπλισμού και τροφοδοσίας η HORECA - Gastronomia Expo 2023 που πραγματοποιείται σε λίγες ημέρες θα φέρει κοντά επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην τουριστική βιομηχανία και στον χώρο της μαζικής εστίασης στην Κύπρο, με διοργανωτή τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου και συντονιστή την IMH.

Η μεγαλύτερη επαγγελματική Έκθεση για την Επισιτιστική και Τουριστική Βιομηχανία θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2023, στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία και σκοπό έχει, πέραν του να συγκεντρώσει τους επαγγελματίες του Κλάδου και τις εταιρείες του χώρου, να προβάλει το σύνολο του φάσματος προϊόντων και υπηρεσιών τους, σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία ξενοδοχειακών μονάδων και κέντρων εστίασης.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα σχετικά και με το έργο «WASTE WISELY», που στοχεύει στην καταπολέμηση της σπατάλης τροφίμων. Η ΙΜΗ με το «WASTE WISELY» θα προσφέρει, συγκεκριμένα, πληροφορίες και υλικό μέσω του οποίου γίνεται η ενημέρωση για τον τρόπο με τον οποίο η ΚΑΠ λειτουργεί υπέρ της ευαισθητοποίησης των καταναλωτών, των λιανοπωλητών και άλλων εμπλεκόμενων φορέων σχετικά με τα απόβλητα τροφίμων και τις οικονομικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις τους.

Σας περιμένουμε λοιπόν, στο περίπτερο της IMH στα πλαίσια της έκθεσης ΗΟRECA – GASTRONOMIA EXPO 2023 στις 10-12 Νοεμβρίου 2023. Επισκέψου μας και μάθε ακόμη πώς μπορείς να διεκδικήσεις ένα ταξίδι στην Αθήνα. Το ταξίδι αποτελεί ευγενική χορηγία της Sky Express.

Η Συμβολή

Η Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) είναι μια από τις σημαντικότερες πολιτικές της ΕΕ. Συμβάλλει στη διατήρηση ισχυρών δεσμών μεταξύ γεωργίας και κοινωνίας αλλά και μεταξύ της Ευρώπης και των αγροτών της. Πρόκειται για μια κοινή πολιτική για όλες τις χώρες και τους πολίτες της ΕΕ που υποστηρίζει τους αγρότες και βελτιώνει τη γεωργική παραγωγή, διατηρεί τις αγροτικές περιοχές και τα τοπία, διατηρεί ζωντανή την αγροτική οικονομία και βοηθά στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και στη βιώσιμη διαχείριση των φυσικών πόρων.

Το πρόγραμμα Πληροφοριακά Μέτρα για την Κοινή Αγροτική Πολιτική (IMCAP) της Ευρωπαϊκής Ένωσης χρηματοδοτεί έργα που συνδράμουν στην πληροφόρηση των πολιτών σχετικά με τα οφέλη που τους παρέχει. Για την ενημέρωση και επικοινωνία των στόχων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στην Κύπρο, η Γενική Διεύθυνση για τη Γεωργία και την Αγροτική Ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, επέλεξε, μεταξύ άλλων, το έργο «Waste Wisely» της ΙΜΗ.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τις σελίδες μας

Facebook: Waste Wisely Cyprus

Instagram Waste_Wisely_Cyprus

Δειτε Επισης

Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και η Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών ενώνουν δυνάμεις
EIMF: Παρουσιάζει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master in Governance, Risk and Compliance
Στην υπηρεσία των πολιτών ο Κόμβος Αστικής Αειφορίας NOUS
ΠΔΣ: Ανάληψη ουσιαστικών μέτρων για πάταξη της διαφθοράς-Υπονομεύει το κράτος δικαίου
Η ετοιμότητα της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου
Το κληρονομικό δίκαιο στην Κύπρο... Η διαθήκη, τα καταπιστεύματα και η σειρά των κληρονόμων
Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους
Η Lidl Κύπρου στηρίζει την Κύπρο του μέλλοντος