Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ο Αλέξανδρος Δημητριάδης Chief Operating Officer της Eurogate

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Eurogate Container Terminal Limassol Ltd (ECTL) ανακοινώνει τον διορισμό του κ. Αλέξανδρου Δημητριάδη στη θέση του Chief Operating Officer. Ο κ. Δημητριάδης διαδέχεται τον Capt. Γιώργο Πούρο με ισχύ από την 7η Νοεμβρίου 2023.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του προς τον Capt. Πούρο, για την εποικοδομητική και αγαστή συνεργασία όλα τα προηγούμενα έτη. Η συνεισφορά του από την ημέρα έναρξης των εργασιών της εταιρείας τον Ιανουάριο του 2017 στη λειτουργία, την ανάπτυξη, την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών και υποδομών που παρέχει το τερματικό εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι της Λεμεσού, ήταν καταλυτική. Ο Capt. Πούρος συνέβαλε τα μέγιστα στην υλοποίηση του οράματος να καταστεί το τερματικό εμπορευματοκιβωτίων ένα από τα πλέον σύγχρονα και ασφαλή στην περιοχή της Μεσογείου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζει, παράλληλα, τον κ. Αλέξανδρο Δημητριάδη στην οικογένεια της Eurogate και του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ο κ. Δημητριάδης διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη διεύθυνση επιχειρήσεων στο ναυτιλιακό τομέα στην Κύπρο και το εξωτερικό. Το όραμα και η δέσμευση του κ. Δημητριάδη στην επίτευξη υψηλών στόχων, ευθυγραμμίζονται με τις βασικές αξίες και φιλοδοξίες της Eurogate Container Terminal Limassol Ltd, για περαιτέρω αναβάθμιση των υποδομών και υπηρεσιών του τερματικού και αύξηση του όγκου εργασιών, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας.

Δειτε Επισης

Κόμβος Αστικής Αειφορίας NOUS
Με επίκεντρο το παιδί, η ΕΚΟ Κύπρου χαρίζει και φέτος μία «Ζεστή Αγκαλιά»
Επανεκλέγηκε Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ ο Παναγιώτης Ζαφείρης
Μεγάλης σημασίας συζήτηση για Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα
Soft Skills Bootcamp: Το πρώτο Bootcamp για ανάπτυξη δεξιοτήτων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
Με νέες ανατρεπτικές εμπειρίες πλαισίωσε και το φετινό Audi & Wine η Innovation Leo Burnett
Στην Κύπρο ο διεθνώς διακεκριμένος ψυχολόγος Emeritus Professor Les Greenberg από τον Καναδά
Άνοιξε τις πύλες του το Cyprus Job Fair: Εκατοντάδες οι επισκέπτες κατά την 1η μέρα διεξαγωγής
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής
Η πιο παράδοξη μαγική περιπέτεια ξεκινά στο Paradox Museum Limassol