Η Υπεραγορά Αλφαμέγα Καψάλου έσβησε κεράκια για τα δεκάχρονά της

Ένα σημαντικό ορόσημο, τη συμπλήρωση δέκα ετών επιτυχημένης λειτουργίας, γιόρτασε η Υπεραγορά Αλφαμέγα Καψάλου, με ένα πολύχρωμο, γεμάτο κέφι πάρτι που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στον χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς.

Μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και χαράς, η υπεραγορά έσβησε τα κεράκια της τούρτας για τα δέκατα γενέθλιά της. Από την εκδήλωση, που ήταν ανοιχτή για μικρούς και μεγάλους, δεν έλειπαν η μουσική, τα πυροτεχνήματα, οι γεύσεις και η διασκέδαση.

Οι φίλοι και πιστοί πελάτες των Υπεραγορών Αλφαμέγα συγκεντρώθηκαν στον χώρο στάθμευσης του καταστήματος, που είχε μετατραπεί σε ένα ολοζώντανο εορταστικό σκηνικό.

alfamegakapsalosbirth2

Στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν δέκα δωροεπιταγές των €50 για ψώνια από όλα τα καταστήματα των Υπεραγορών Αλφαμέγα.

Κορυφαία στιγμή του πάρτι ήταν η εμφάνιση των Παπιγιόν, οι ξεσήκωσαν το κοινό ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια, σε μια συναυλία γεμάτη μελωδίες και θετική ενέργεια.

Από τη γιορτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι λαχταριστές γεύσεις, τις οποίες απόλαυσαν μικροί και μεγάλο. Λουκουμάδες, ποπ κορν, κεράσματα της επωνυμίας Casino που διατίθενται αποκλειστικά από τις Υπεραγορές Αλφαμέγα, αλλά και λιχουδιές από άλλες, γνωστές εταιρείες, μοιράστηκαν δωρεάν στους παρευρισκόμενους, δίνοντας ξεχωριστή νοστιμιά στο πάρτι.

Επίσης, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν φαγητό, που πωλούνταν στο σημείο, όπως hot dogs, pulled pork, πίτσες και κρέπες, από γνωστές αλυσίδες.

alfamegakapsalosbirth3

Δροσιστική πινελιά της εκδήλωσης ήταν και οι δωρεάν μπύρες, τα Cocktails, καθώς και άλλα ποτά που προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους από αγαπημένα brands.

Ακόμη, από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει και ο αγαπημένος καφές του Bean Bar, τον οποίο οι επισκέπτες μπορούσαν να απολαύσουν, κατά τη διάρκεια της ημέρας, με έκπτωση 30%.

Ιδιαίτερη ήταν και η παρουσία του Paradox Museum, που βρισκόταν στον χώρο, συστήνοντας στο κοινό φαινομενικά «αδύνατες» πραγματικότητες. Επίσης, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα δεκάχρονά της, η υπεραγορά Αλφαμέγα Καψάλου προσέφερε, μόνο για εκείνη της ημέρα, έκπτωση -15% για αγορές σε παιχνίδια.

Η επιτυχημένη διοργάνωση από πλευράς των υπεραγορών Αλφαμέγα Καψάλου αλλά κυρίως η ενθουσιώδης παρουσία του κοινού, ήταν οι παράγοντες που η επέτειος του δέκατου χρόνου λειτουργίας του καταστήματος μετατράπηκε σε μια αξέχαστη γιορτή. Μια υπέροχη μέρα, με πολλές όμορφες συγκινήσεις, η οποία γέμισε με χαμόγελα όλους όσους παρευρέθηκαν στο πολύχρωμο αυτό πάρτι.

Δειτε Επισης

Τα υβριδικά ψαλιδίζουν τα μερίδια αγοράς των βενζινοκίνητων-Οι κορυφαίες μάρκες του τριμήνου
Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»