Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ραδιομαραθώνιος 2023: Η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία στηρίζει τη μεγάλη προσπάθεια

Σε μια λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Περίπτερο της Σταυρού, το πρωί της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ, κ. Γιώργος Κέντας, υποδέχθηκαν τους εκπροσώπους της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας του τόπου.

Και αυτή τη χρονιά στάθηκαν δίπλα στον Ραδιομαραθώνιο, παρέχοντας και την οικονομική τους στήριξη.

Ο κ. Τάκης Φειδία ευχαρίστησε, εκ μέρους των διοργανωτών του Ραδιομαραθώνιου 2023, όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, αναφέροντας ότι η σταθερή, πολύχρονη προσφορά τους σε έναν καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής αλληλεγγύης, έχει συμβολικό και ουσιαστικό αντίκρισμα.

05 IMG_3491

Υπογράμμισε πως «σε εποχές αβεβαιότητας και γενικευμένων κρίσεων, όπως αυτή που διανύουμε, η πιο ευάλωτη ομάδα που μας χρειάζεται περισσότερο είναι τα παιδιά.

Ειδικά τα παιδιά που η υγεία τους δοκιμάζεται και οι οικογένειές τους χρειάζονται στήριγμα. Στήριγμα δύναμης που μπορεί να προέλθει μόνο από κοινή, συλλογική, προσπάθεια. Ο Ραδιομαραθώνιος είναι ο εκφραστής της δύναμης αυτής και αποτυπώνει την καταλυτική επίδραση που μπορούμε να έχουμε στις ζωές νέων ανθρώπων, που μας έχουν ανάγκη.

Ο Ραδιομαραθώνιος είναι μια γιορτή της ενσυναίσθησης και, ταυτόχρονα, μια υπενθύμιση ότι, ως κοινωνικό σύνολο, διαθέτουμε τη δύναμη να ανακουφίσουμε τον πόνο και να μεταμορφώσουμε ζωές».

02 IMG_2989

Διοργανωτές του Ραδιομαραθώνιου 2023 είναι οι Εταιρείες του Ομίλου CNP CYPRUS, CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, και το ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚYΠΡΟΥ (ΡΙΚ).

Με την EKO να αποτελεί το χρυσό χορηγό του Ραδιομαραθώνιου 2023, έχει σημασία η διεύρυνση της συμμετοχής της επιχειρηματικής κοινότητας του τόπου.

Το μήνυμα «ενώνουμε δυνάμεις» αφορά στην πολιτεία, στους πολίτες και σε όλες τις επιχειρήσεις που επιδιώκουν να προσφέρουν στην κοινωνία.

01 IMG_3016

Η ένταξη του Ραδιομαραθώνιου στο χορηγικό τους σχεδιασμό, ενισχύει την κοινή προσπάθεια και πολλαπλασιάζει το θετικό της αποτύπωμα. Αποτύπωμα στήριξης και ελπίδας.

Ο φετινός προγραμματισμός περιλαμβάνει πληθώρα δράσεων, με κύρια τον παγκύπριο έρανο που θα πραγματοποιηθεί 6-7 Noεμβρίου. Με απλό, πρακτικό και ασφαλή τρόπο, η οικονομική στήριξη μπορεί να δοθεί ως εξής:

04 IMG_2991

- με SMS στο 7060, RM (κενό) 1,3 ή 5€

- με πιστωτική κάρτα μέσω JCC

- με τραπεζική κατάθεση/μεταφορά

Περισσότερες πληροφορίες για ανέπαφες εισφορές υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Ραδιομαραθώνιου στο www.radiomarathonios.org

Δειτε Επισης

3 Χρόνια Capacitor Partners: Επέκταση σε νέες αγορές και υπηρεσίες
Ο όμιλος Υπεραγορών MAS φέρνει στους μικρούς αγωνιστές τη χαρά, με χρώματα αγάπης
Η Harman Kardon παρουσίασε στο κοινό των Αρχιτεκτονικών Βραβείων τα νέα της ηχεία
Πνευματικά Δικαιώματα: Τα κριτήρια που καθορίζουν τις αμοιβές
DHD Insurance: Ενημερωτική ημερίδα για την αξιολόγηση κινδύνων για τις σύγχρονες επιχειρήσεις
Αμοιβές καλλιτεχνών: Έτοιμα τα μαγαζιά να συνεργαστούν-Ποιες οι κόκκινες γραμμές
Όλα όσα έγιναν στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής (photos)
Πνευματικά δικαιωμάτα: Oι συμφωνίες, οι διαφωνίες και ο κομβικός ρόλος μιας απούσας Βουλής
Ειρήνη Μυλωνά-Χρυσοστόμου: Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων βασικό κομμάτι της βιομηχανίας
Μ. Παναγίδης: Η Πνευματική Ιδιοκτησία είναι συνυφασμένη με το επιχειρείν