Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Eurobank Κύπρου: Βραβεύτηκε για τη συνεισφορά της στη διασύνδεση των Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας

Βραβείο για την αναγνώριση της σημαντικής συνεισφοράς της στο Έργο «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας» απονεμήθηκε στη Eurobank Κύπρου, σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποίησε το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Κύπρου, την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023. Η τιμητική αυτή βράβευση είναι αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας της Τράπεζας με τα Κυπριακά Πανεπιστήμια, η οποία αναβαθμίζεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια.

Η Eurobank Κύπρου δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη διασύνδεση των Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας, όπως αποδεικνύεται έμπρακτα μέσα από τα προγράμματα έμμισθης πρακτικής άσκησης που παρέχει κάθε χρόνο.

Βραβείο Πανεπιστημίου Κύπρου 2

Συγκεκριμένα, τα τρία τελευταία χρόνια η Eurobank Κύπρου παρείχε προγράμματα πληρωμένης πρακτικής άσκησης σε περισσότερους από τριάντα φοιτητές προερχόμενους από διαφορετικούς κλάδους σπουδών, μεταξύ των οποίων φοιτητές Οικονομικών, Χρηματοοικονομικής, Λογιστικής και όχι μόνο. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς, με το πέρας των σπουδών τους εντάχθηκαν με πλήρη απασχόληση στο ανθρώπινο δυναμικό της Eurobank Κύπρου.

Εκ μέρους της Τράπεζας, το βραβείο παρέλαβε ο Επικεφαλής της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, κ. Λούκας Θεοδώρου, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μας να αναγνωρίζεται η συμβολή μας σε μια συνεργασία, η οποία στο επίκεντρο έχει τη νέα γενιά, το μελλοντικό ανθρώπινο δυναμικό αυτής της χώρας.

Είναι πεποίθησή μας στη Eurobank Κύπρου, ότι η διασύνδεση των Πανεπιστημίων και κατ’ επέκταση των φοιτητών με την αγορά εργασίας, είναι κομβικής σημασίας στην επαγγελματική εξέλιξη, την προετοιμασία και την ομαλή ένταξη των μελλοντικών αποφοίτων στο απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον, όπως αυτό διαμορφώνεται σήμερα.

Μέσα από τα προγράμματα πληρωμένης πρακτικής άσκησης, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να λειτουργήσουν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και να συνεργαστούν με έμπειρα στελέχη της Τράπεζας, αντλώντας με τον τρόπο αυτό τα απαραίτητα εφόδια για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία. Εκφράζουμε τη σιγουριά ότι η συνεργασία μας με τα γραφεία διασύνδεσης των Πανεπιστημίων θα συνεχιστεί και θα ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια, προς όφελος των φοιτητών».

Δειτε Επισης

Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και η Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών ενώνουν δυνάμεις
EIMF: Παρουσιάζει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master in Governance, Risk and Compliance
Στην υπηρεσία των πολιτών ο Κόμβος Αστικής Αειφορίας NOUS
ΠΔΣ: Ανάληψη ουσιαστικών μέτρων για πάταξη της διαφθοράς-Υπονομεύει το κράτος δικαίου
Η ετοιμότητα της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου
Το κληρονομικό δίκαιο στην Κύπρο... Η διαθήκη, τα καταπιστεύματα και η σειρά των κληρονόμων
Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους
Η Lidl Κύπρου στηρίζει την Κύπρο του μέλλοντος