Οι γεύσεις καφέ Bean Bar πλέον και σε κάψουλες-Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στους καταναλωτές

Το Bean Bar, η αλυσίδα καφέ της Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ έρχεται ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στους καταναλωτές. Οι αγαπημένες γεύσεις καφέ Bean Bar διατίθεται πλέον και σε κάψουλες, προς ικανοποίηση των πελατών της αλυσίδας που θέλουν να ετοιμάζουν οι ίδιοι τον αγαπημένο τους καφέ στο σπίτι, στον χώρο εργασίας τους ή όπου αλλού επιθυμούν.

Οι κάψουλες Bean Bar, οι οποίες είναι συμβατές με τις οικιακές μηχανές Nespresso, διατίθενται σε τέσσερις ιδιαίτερες γεύσεις:

  1. Με χώρα προέλευσης την Αιθιοπία, ο καφές έχει ως χαρακτηριστικό την γλυκιά και πολύ ήπια οξύτητα από κόκκινα φρούτα, λουλούδια και μπαχαρικά στο τελείωμα.
  2. Με χώρα προέλευσης τη Βραζιλία, η σύσταση του προϊόντος περιλαμβάνει μαύρη σοκολάτα και φουντούκι με οξύτητες εσπεριδοειδών, όπως πορτοκάλι, χαρίζοντας μακρά επίγευση βανίλιας.
  3. Σε ότι αφορά το blend από τη Λατινική Αμερική, οι κάψουλες εμπερικλείουν ένα μοντέρνο χαρμάνι εσπρέσο, με απόλυτη ισορροπία έντασης και γλυκύτητας, αφήνοντας μια μεταξένια αίσθηση στον ουρανίσκο. Τη γεύση συμπληρώνουν ισορροπημένα bitters σοκολάτας.
  4. Τη σειρά συμπληρώνουν οι κάψουλες Ντεκαφεϊνέ, το περιεχόμενο των οποίων εμπερικλείει καθαρό και μέτριο προς σκούρο καβούρδισμα με χαμηλή οξύτητα, προσφέροντας ήπια και μεταξένια επίγευση.

Κάθε κουτί περιέχει 10 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου, 100% Arabica καφέ.

Οι κάψουλες Bean Bar, οι οποίες πωλούνται στα καταστήματα της αλυσίδας και στις Υπεραγορές Αλφαμέγα, διατίθενται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και τις 13 Δεκεμβρίου, θα πωλούνται σε τιμή γνωριμίας, με έκπτωση 20%.

2 photo

Σε δηλώσεις της, η Brand Manager του Bean Bar, Αντωνία Κουμέττου, ανέφερε: «Η απόφασή μας να διαθέσουμε στην αγορά και κάψουλες με τον καφέ μας αποτελεί μια κίνηση προς ικανοποίηση των φίλων του Bean Bar, οι οποίοι εδώ και καιρό ζητούσαν να απολαμβάνουν τις γεύσεις του brand και στο σπίτι τους μέσω των μηχανών Nespresso.

Είμαστε βέβαιοι, λοιπόν, ότι και αυτό το εγχείρημά μας θα αγκαλιαστεί από το καταναλωτικό κοινό. Τα αυθεντικά χαρμάνια καφέ, τα θετικά vibes, η ενέργεια, ο ενθουσιασμός και η φρεσκάδα του Bean Bar γίνονται πλέον μέρος της καθημερινότητας ακόμα περισσότερων φίλων του καφέ και αυτό μας χαρίζει ιδιαίτερη ικανοποίηση».

Υπενθυμίζεται ότι η αλυσίδα, διαθέτει έντεκα καταστήματα, τα εννέα εκ των οποίων εντός Υπεραγορών Αλφαμέγα. Πρόκειται για τα καταστήματα στην Έγκωμη, την Ακρόπολη και τα Λατσιά στη Λευκωσία, στη Σκαρίνου, στο Κίτι και το Metropolis Mall στη Λάρνακα, καθώς επίσης στα Πολεμίδια, στον Κάψαλο και στην Τριμίκλινη στη Λεμεσό. Τα δύο αυτόνομα (εκτός Υπεραγορών Αλφαμέγα) καταστήματα της αλυσίδας βρίσκονται στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία και στο παλιό λιμάνι Λεμεσού.

Η αλυσίδα συνεργάζεται, επίσης, με τις γνωστές πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού Foody και Bolt, ενώ οι καταναλωτές μπορούν να παραγγέλνουν τα αγαπημένα τους Bean Bar προϊόντα, μέσω του Bean Bar Αpp και να παραλαμβάνουν την παραγγελία τους από το κατάστημα της περιοχής τους.

Δειτε Επισης

Το brand story της Loacker και τα 40 χρόνια παρουσίας στην κυπριακή αγορά
Αναβαθμίστε το σύγχρονο lifestyle σας, με τα νέα λανσαρίσματα της Native Union
Starbucks: Νέα χριστουγεννιάτικη σειρά επιλογών για καφέ
Dulux: Η ιστορία του brand που έχει παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες
Στη λίστα των 50 Great Greek Wines το Ézousa Xinisteri 2022
Beauty Line: O εκσυγχρονισμός στη γραμμή ομορφιάς δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο
Τα πιο γλυκά Χριστουγεννιάτικα εταιρικά δώρα από την Beeology by Haridemos
Lordos United: Η ιστορία της μοναδικής βιομηχανικής μονάδας πλαστικών στην Κύπρο
Στα 300 εκατομμύρια αυτοκίνητα ανήλθε η παγκόσμια παραγωγή της Toyota
Nespresso: Γιορτάζει 30 χρόνια στην Κύπρο