Mallouppas & Papacostas: Στις οικογένειες Μαλλούππα και Παπακώστα σχεδόν το 100% της εταιρείας

Οι Πόλυς Μαλλούππας και Ανδρέας Μαλλούππας, εκ των προτεινόντων της δημόσιας πρότασης που διατύπωσαν οι Πόλυς Μαλλούππας, Λίζα Μαλλούππα, Ανδρέας Μαλλούππας, Μαρία Μαλλούππα, Κώστας Παπακώστας και Χρυστάλλα Παπακώστα για απόκτηση μέχρι και του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Mallouppas & Papacostas Public Co Ltd ανακοίνωσαν ότι στις 29 Νοεμβρίου 2023, έχουν προβεί σε απόκτηση συνολικά 3.647.302 μετοχών της υπό εξαγορά εταιρείας μέσω προσυμφωνημένων συναλλαγών και συναλλαγών κατά τη διάρκεια διαπραγμάτευσης στην τιμή των €0,25 ανά μετοχή, η οποία είναι ίση με την προτεινόμενη αντιπαροχή.

Οι εν λόγω μετοχές έχουν αποκτηθεί βάσει των ποσοστών κατανομής μετοχών που περιλαμβάνεται στο Έγγραφο της Δημόσιας Πρότασης ημερομηνίας 20 Νοεμβρίου 2023, δηλαδή 75% από τον Πόλυ Μαλλούππα και 25% από τον Ανδρέα Μαλλούππα.

Συγκεκριμένα, ο Πόλυς Μαλλούππας έχει αποκτήσει 2.735.477 μετοχές της υπό εξαγορά εταιρείας και ο Ανδρέας Μαλλούππας 911.825 μετοχές.

Οι προαναφερόμενες μετοχές αφορούν τις μετοχές που κατέχονταν άμεσα από τους κ.κ. Σταύρο Γιαννάκη, Χαράλαμπο Γιαννάκη και Παναγιώτα Γιαννάκη, οι οποίοι είχαν ανέκκλητα δεσμευτεί να αποδεχτούν τη Δημόσια Πρόταση.

Ως αποτέλεσμα των πιο πάνω συναλλαγών, το άμεσο ποσοστό συμμετοχής και δικαιωμάτων ψήφου του Πόλυ Μαλλούππα στην υπό εξαγορά εταιρεία έχει αυξηθεί από 37,246% σε 43,577% και το άμεσο ποσοστό συμμετοχής και δικαιωμάτων ψήφου του Ανδρέα Μαλλούππα στην υπό εξαγορά εταιρεία έχει αυξηθεί από 16,620% σε 18,731%.

Ο συνολικός αριθμός μετοχών που κατέχεται άμεσα από τους προτείνοντες της δημόσιας πρότασης έχει ανέλθει σε 39.518.641, που αντιπροσωπεύουν το 91,455% του εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της υπό εξαγορά εταιρείας.

Δειτε Επισης

Ολοκληρώθηκε ο 15ος Κυπριακός Διαγωνισμός Οίνου-Διαγωνίστηκαν 27 οινοποιεία
Ισραήλ: Ακυρώνει τη συμφωνία ελευθέρου εμπορίου με την Τουρκία
Φωνάζουν για απανωτές αυξήσεις στο χοιρινό οι υπεραγορές-Ζητούν παρέμβαση των θεσμών
Με μεγάλη επιτυχία η απογευματινή εκδήλωση της Gaggenau στη Λευκωσία (pics)
Άλκης Γαλατόπουλος: Πορεία πέραν των 60 ετών για την Novario-Tι είπε για την προσθήκη των προϊόντων Gaggenau
R. Ramalho: Τα προϊόντα Gaggenau προσφέρουν την εμπειρία της πολυτέλειας
Έρχεται νέα υπερσύγχρονη υπεραγορά Αλφαμέγα στο Παραλίμνι-Όλες οι πληροφορίες
Θέλουν να βάλουν πίεση σε ό,τι αφορά τον έλεγχο των τιμών στο λιανεμπόριο-Η πρόθεση της Βουλής
Κίνα: Άλμα 26,7% στις πωλήσεις επιβατικών οχημάτων στο τετράμηνο
Jumbo: Αυξημένες κατά περίπου 3% οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο το πρώτο τετράμηνο