Mallouppas & Papacostas: Στις οικογένειες Μαλλούππα και Παπακώστα σχεδόν το 100% της εταιρείας

Οι Πόλυς Μαλλούππας και Ανδρέας Μαλλούππας, εκ των προτεινόντων της δημόσιας πρότασης που διατύπωσαν οι Πόλυς Μαλλούππας, Λίζα Μαλλούππα, Ανδρέας Μαλλούππας, Μαρία Μαλλούππα, Κώστας Παπακώστας και Χρυστάλλα Παπακώστα για απόκτηση μέχρι και του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Mallouppas & Papacostas Public Co Ltd ανακοίνωσαν ότι στις 29 Νοεμβρίου 2023, έχουν προβεί σε απόκτηση συνολικά 3.647.302 μετοχών της υπό εξαγορά εταιρείας μέσω προσυμφωνημένων συναλλαγών και συναλλαγών κατά τη διάρκεια διαπραγμάτευσης στην τιμή των €0,25 ανά μετοχή, η οποία είναι ίση με την προτεινόμενη αντιπαροχή.

Οι εν λόγω μετοχές έχουν αποκτηθεί βάσει των ποσοστών κατανομής μετοχών που περιλαμβάνεται στο Έγγραφο της Δημόσιας Πρότασης ημερομηνίας 20 Νοεμβρίου 2023, δηλαδή 75% από τον Πόλυ Μαλλούππα και 25% από τον Ανδρέα Μαλλούππα.

Συγκεκριμένα, ο Πόλυς Μαλλούππας έχει αποκτήσει 2.735.477 μετοχές της υπό εξαγορά εταιρείας και ο Ανδρέας Μαλλούππας 911.825 μετοχές.

Οι προαναφερόμενες μετοχές αφορούν τις μετοχές που κατέχονταν άμεσα από τους κ.κ. Σταύρο Γιαννάκη, Χαράλαμπο Γιαννάκη και Παναγιώτα Γιαννάκη, οι οποίοι είχαν ανέκκλητα δεσμευτεί να αποδεχτούν τη Δημόσια Πρόταση.

Ως αποτέλεσμα των πιο πάνω συναλλαγών, το άμεσο ποσοστό συμμετοχής και δικαιωμάτων ψήφου του Πόλυ Μαλλούππα στην υπό εξαγορά εταιρεία έχει αυξηθεί από 37,246% σε 43,577% και το άμεσο ποσοστό συμμετοχής και δικαιωμάτων ψήφου του Ανδρέα Μαλλούππα στην υπό εξαγορά εταιρεία έχει αυξηθεί από 16,620% σε 18,731%.

Ο συνολικός αριθμός μετοχών που κατέχεται άμεσα από τους προτείνοντες της δημόσιας πρότασης έχει ανέλθει σε 39.518.641, που αντιπροσωπεύουν το 91,455% του εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της υπό εξαγορά εταιρείας.

Δειτε Επισης

Ετήσια αύξηση 1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών το εξάμηνο
Πώς μοιράζεται η πίτα των εξαγωγών-Η δυναμική και η αξία χαλλουμιού και φαρμάκων
Το Hyundai Tucson γιορτάζει δύο δεκαετίες καινοτομίας-Το ταξίδι προς την επιτυχία
Αυτοκινητοβιομηχανία: Ποιες εταιρείες άλλαξαν λογότυπο (pics)
Στις 12 Σεπτεμβρίου οι γενικές συνελεύσεις CTC, Ermes και Woolworth
Κίνα: Πώς χτίζει την παγκόσμια κυριαρχία της στην αυτοκινητοβιομηχανία
Βιώσιμη γαστρονομία: Η προστασία του περιβάλλοντος περνάει από το στομάχι
Σε περίοδο αλλαγών, ενισχύσεων και βελτιώσεων η Atterbury-Πυρετώδεις προετοιμασίες για Mall of Cyprus και Mall of Limassol
Το Hyundai TUCSON πρώτο σε πωλήσεις στο πρώτο εξάμηνο του 2024
Αυθεντικά αναλώσιμα HP: Η διαχρονική επιλογή για ποιότητα, ασφάλεια, οικονομία και βιωσιμότητα