ECOMMRIDERS με ECOMMBX: Στηρίζουν τη δημόσια υγεία και τα άτομα με αναπηρίες (vid)

Δύο ξεχωριστές συνεισφορές που επιβεβαιώνουν τη δέσμευση της εταιρείας να συνεισφέρει έμπρακτα στην κοινωνία πραγματοποίησαν στις 29 Νοεμβρίου, οι ECOMMRIDERS με τη στήριξη της ECOMMBX.

4

Συγκεκριμένα, οι ιδρυτές των ECOMMRIDERS, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Μιχάλης Γ. Χαραλαμπίδης μαζί με τον Vahid Bassett Επικεφαλής Εταιρικών Μονάδων και τον Αγγελή Ζίττη, Διευθυντή Μάρκετινγκ, παρέδωσαν δύο διασωστικές μοτοσικλέτες στη Ριάνα Κωνσταντίνου, Διευθύντρια Διεύθυνσης Ασθενοφόρων του ΟΚΥΠΥ και δύο αυτοκίνητα για άτομα με αναπηρία, τα οποία παρέλαβε ο Άντρος Γεωργιάδης, Πρόεδρος της Παγκύπριας Οργάνωσης Αποκατάστασης Αναπήρων (Π.Ο.Α.Α), της πρώτης οργάνωσης στην Κύπρο για άτομα με αναπηρία.

2

3

Οι συνεισφορές πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της ECOMMBX, στην παρουσία της Πρώτης Κυρίας της Κύπρου, Φιλίππα Καρσερά-Χριστοδουλίδη.

5

Δείτε πιο κάτω τις αποκλειστικές δηλώσεις της κυρίας Καρσερά-Χριστοδουλίδη στο InBusiness TV:

  • Σε σχέση με την ECOMMBX

Η ECOMMBX είναι ένας οργανισμός ηλεκτρονικού χρήματος (fintech) αδειοδοτημένος από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (Νo. 115.1.3.20/2018). Η ECOMMBX ειδικεύεται στη διαχείριση ηλεκτρονικών λογαριασμών, στις υπηρεσίες αποδοχής πράξεων πληρωμής, στην παροχή προσωπικών και επαγγελματικών καρτών καθώς επίσης και στις υπηρεσίες μετατροπής νομισμάτων. Επιπλέων, αναπτύσσει συνεχώς νέες καινοτόμες λύσεις για τοπικές και διασυνοριακές ηλεκτρονικές πληρωμές. Οι επιτυχημένες επιδόσεις της βασίζονται σε ένα συνδυασμό προηγμένης τεχνολογίας, ενός αυξανόμενου δικτύου τραπεζικών συνεργατών σε όλο τον κόσμο, αυστηρής ασφάλειας και μέγιστης ταχύτητας.