Neocleous Tower: Το «πράσινο» κτήριο γραφείων έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς

Το Neocleous Tower προσκαλεί εταιρείες υψηλών προδιαγραφών να ανακαλύψουν το μέλλον του χώρου εργασίας, μέσα από ένα μοντέρνο, περιβαλλοντικά βιώσιμο και υψηλής ποιότητας κτήριο στην καρδιά της Λεμεσού. Επαναπροσδιορίζοντας τη μορφή του υφιστάμενου εργασιακού τρόπου ζωής και θέτοντας ένα νέο πρότυπο για τα κτήρια γραφείων στην Κύπρο, το Neocleous Tower προσφέρει ένα τεχνολογικά καινοτόμο και ανθρωποκεντρικά σκεπτόμενο εργασιακό περιβάλλον το οποίο σκοπό έχει να προάγει την αριστεία, τη συνεργασία και την ευεξία όσων θα στεγαστούν κάτω από αυτό.

Επενδύοντας στο πράσινο και στη λεπτομέρεια, το έργο ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά από τους εξωτερικούς χώρους. Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, η καταπράσινη δημόσια πλατεία που θα βρίσκεται στο ισόγειο ακριβώς μπροστά από το κτήριο γίνεται σήμα κατατεθέν. Περιτριγυρισμένος από πλούσια δέντρα και πράσινο, αυτός ο ξεχωριστά σχεδιασμένος εξωτερικός κοινόχρηστος χώρος θα λειτουργεί σαν μια καταπράσινη όαση στην καρδιά της πόλης, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που θα εμπνέει χαλάρωση, δικτύωση και δημιουργική σκέψη.

Το έργο βρίσκεται επίσης σε πορεία πιστοποίησης LEED. Αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο επίτευγμα θα λειτουργεί ως εγγύηση ως προς το ότι το Neocleous Tower είναι μια εξαιρετικά αποδοτική και οικονομικά παραγωγική πράσινη ανάπτυξη, η οποία θα προσφέρει οικολογικά, κοινωνικά και οικονομικά ωφελήματα στους ενοικιαστές. Μερικά από τα εν λόγω ωφελήματα είναι η βελτιωμένη ποιότητα εσωτερικού αέρα, οι χαμηλές χημικές εκπομπές, η ενεργειακή απόδοση και η μειωμένη κατανάλωση νερού. Το θετικό αποτέλεσμα όλων αυτών των ωφελημάτων, αδιαμφισβήτητα, θα είναι το χαμηλό κόστος ενέργειας και νερού, καθώς και η βελτιωμένη ποιότητα της καθημερινότητας των εργαζομένων, λόγω των υγιεινών και άνετων χώρων που θα προσφέρονται σε αυτούς.

Επιπρόσθετα, το Neocleous Tower ενσωματώνει ένα ευρύ φάσμα βασικών χαρακτηριστικών που συνεργάζονται για να ελαχιστοποιήσουν το αντίκτυπο του κτηρίου στο περιβάλλον. Αυτά τα χαρακτηριστικά, τα οποία οδηγούν σε υψηλή ενεργειακή απόδοση, περιλαμβάνουν υλικά μόνωσης υψηλής ποιότητας, σύγχρονα συστήματα θέρμανσης και ψύξης, καθώς και χρήση πηγών ανανεώσιμης ενέργειας. Επιπλέον, προηγμένα συστήματα εξαερισμού βελτιώνουν την ποιότητα του εσωτερικού αέρα, τα οποία υποβοηθούνται επιπλέον από το βιοκλιματικό σχεδιασμό του κτηρίου και τον προσανατολισμό του στη βάση των συνθηκών του ήλιου και του ανέμου. Ταυτόχρονα, βιώσιμα υλικά με χαμηλά αποτυπώματα άνθρακα ενσωματώνονται στην κατασκευή του κτηρίου.

Άλλωστε, η τοποθεσία του κτηρίου παίζει καταλυτικό ρόλο στην εδραίωση των οικολογικών διαπιστεύσεών του. Λόγω του ότι βρίσκεται κοντά σε μεταφορικά μέσα, υποδομές και υπηρεσίες, η ανάγκη για συχνή χρήση αυτοκινήτων περιορίζεται, βοηθώντας έτσι στη μείωση των εκπομπών αερίων. Η στρατηγική του τοποθεσία, αναντίλεκτα, υποβοηθά τους στόχους του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ).

Ο βιώσιμος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, οι προηγμένες τεχνολογίες κατασκευής και οι βέλτιστες πρακτικές ενεργειακής απόδοσης, καθιστούν το Neocleous Tower ένα σύμβολο σύγχρονης καινοτομίας και ένα πρότυπο για μελλοντικά πράσινα κτήρια στην περιοχή. Αναμένοντας να ολοκληρωθεί περί τις αρχές του 2025, το Neocleous Tower στοχεύει να προσελκύσει παγκοσμίως αναγνωρισμένες εταιρείες που δίνουν προτεραιότητα στην περιβαλλοντική και κοινωνική ευθύνη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά την ενοικίαση των γραφείων:

+357 25 268600

info@neocleoustower.com

www.neocleoustower.com

Δειτε Επισης

H CMC για την προβλήτα στο Βασιλικό: Τερματίσαμε από τον Μάρτιο την σύμβαση με την κοινοπραξία υπεργολάβων
Γ. Παπαναστασίου: Οι τρεις πυλώνες που θα αποφέρουν σοβαρή μείωση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος
Καθησυχάζει για τερματικό ο Παπαναστασίου...«Δεν μπορεί να μην υπάρξει συμφωνία γύρω από αυτό το έργο»
Πανίκκος Βάκκου: Μετεξέλιξη του τομέα της κεφαλαιαγοράς τα επόμενα έτη, πολλά τα πλεονεκτήματα της Κύπρου
Οι οικονομικές επιπτώσεις της εισβολής και ο σημαντικός ρόλος της ΚΤΚ για την ανοικοδόμηση από τα ερείπια
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού GOLD: The 12th Invest Cyprus International Investment Awards
Bege: Ο νέος γαστρονομικός προορισμός του St Raphael Resort & Marina
«Να μην χρειαστεί να διακόψουμε την σύμβαση...»Ψάχνουν φως στο τούνελ του δρόμου Πάφου-Πόλεως Χρυσοχούς
Το σκληρό μέτρο που αποφεύγεται και πώς θα παρακολουθούνται οι μισθοί στην οικοδομική βιομηχανία
Τι προνοεί η μεσολαβητική πρόταση Παναγιώτου για την οικοδομική βιομηχανία-Αναμένει απαντήσεις μέχρι την Τετάρτη