To μήνυμα Ανδρέα Δημητριάδη πριν τις εκλογές-«Για ένα ισχυρό και διεκδικητικό ΚΕΒΕ»

Στις 4 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η εκλογική γενική συνέλευση του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Μια εκλογική συνέλευση καίριας σημασίας, κατά την οποία οι 105 εκλέκτορες του ΚΕΒΕ θα ψηφίσουν και θα ανακηρύξουν τον νέο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, μετά τις δύο καθ’ όλα πετυχημένες θητείες του Χριστόδουλου Αγκαστινιώτη, ο οποίος υπηρέτησε πιστά το Επιμελητήριο επί 6 συναπτά έτη από τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Ανδρέας Δημητριάδης, ο οποίος κατέχει μέχρι σήμερα τη θέση του Αντιπροέδρου, έπειτα από 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο ΚΕΒΕ, διεκδικεί την προεδρία του Επιμελητήριου. Ο κ. Δημητριάδης αντιλαμβάνεται πλήρως τις προκλήσεις τις οποίες καλείται να αντιμετωπίσει στους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, του τουρισμού και των υπηρεσιών, οι οποίοι έχουν άμεσο αντίκτυπο στην κυπριακή οικονομία.

Ωστόσο, δηλώνει πανέτοιμος να εργαστεί με μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα για να υλοποιήσει το όραμα του για ένα ισχυρό και διεκδικητικό ΚΕΒΕ, το οποίο καλείται και οφείλει να διαδραματίσει έναν ενεργό ρόλο στον κοινωνικό διάλογο.

Στόχος του, το Επιμελητήριο να πρωτοστατήσει σε μια σειρά από τολμηρές τομές και μεταρρυθμίσεις, οι οποίες θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να λειτουργήσουν χωρίς χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες. Οι πραγματικές συνθήκες της κυπριακής οικονομίας επιβάλλουν ένα θεσμικό πλαίσιο δίχως εμπόδια, απόλυτα σαφές, σταθερό και κυρίως διεθνώς ανταγωνιστικό.

Ο κ. Δημητριάδης πιστεύει ακράδαντα ότι η ενίσχυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, η οποία αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της κυπριακής οικονομίας, θα αυξήσει το ΑΕΠ της χώρας μας. Εξ ου και θεωρεί επιτακτική ανάγκη να δοθούν στις επιχειρήσεις τα χρηματοδοτικά μέσα και τα κίνητρα εκ μέρους του κράτους, τα οποία θα ευνοήσουν την ανάπτυξη, θα στηρίξουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και θα προωθηθεί εν γένει η υγιής επιχειρηματικότητα και απασχόληση.

Μέλημα του, η προσφορά του καλύτερου δυνατού επιπέδου υπηρεσιών προς όλα του μέλη ΚΕΒΕ, καθώς επίσης η ταυτόχρονη και αλληλένδετη βελτίωση της ευημερίας του κυπριακού λαού, καθιστώντας τη χώρας μας ως ένα διεθνές περιφερειακό κέντρο των επιχειρήσεων, των χρηματοοικονομικών, της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της παροχής υψηλών ιατροφαρμακευτικών υπηρεσιών.

Δειτε Επισης

Δύο νέοι συνέταιροι στην ΕΥ Κύπρου
HUMED: Το success story δύο φοιτητών που αλλάζει τα δεδομένα στην οδοντιατρική
Η Έλενα Κ. Τσολάκη ανάμεσα στις 100 κορυφαίες γυναίκες στην αρχιτεκτονική παγκοσμίως
Ο Κώστας Γαλαταριώτης πρόεδρος του ΤΕΠΑΚ
Ο Θ. Καζάκος πρώτος Εγκεκριμένος Λομπίστας στο Μητρώο Λομπιστών της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς
Συνεχίζει ως «Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως για τη Ναυτιλία» του ΔΝΟ ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης
Η Άννα Χαραλάμπους αναλαμβάνει General Manager στην Bold Marketing
Λία Ριρή: Στον Invest Cyprus με στόχο την προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού
Super μουσική από Super καλλιτέχνες
Πενθεί ο επιχειρηματικός κόσμος… Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Λευκαρίτης