Ask Wire's BRIX: Μάθε τις επιδόσεις των άλλων developers και κέρδισέ τους στα σημεία

Στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της ανάπτυξης ακινήτων, για να παραμείνετε στην κορυφή δεν αρκεί να γνωρίζετε τα δικά σας μεγέθη, χρειάζεται να ξέρετε και πώς συγκρίνονται τα δικά σας έργα με αυτά των ανταγωνιστών σας.

Ask Wire's BRIX: Το Developer View είναι ένα εργαλείο επιχειρηματικής ευφυΐας που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αυτήν τη σημαντική πληροφόρηση, καθώς μπορεί να μελετήσει σε βάθος τις μετρήσεις και τις επιδόσεις πωλήσεων των ανταγωνιστικών αναπτύξεων σε πραγματικό χρόνο.

Αξιοποιώντας τα ολοκληρωμένα δεδομένα της αγοράς

Με 358 έργα και 94 εταιρείες ανάπτυξης να καλύπτονται σε περιοχές όπως η Λεμεσός, η Λάρνακα, η Λευκωσία και η Πάφος, οι ενδιαφερόμενοι αποκτούν μια ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς.

Ιδού τι κάνει το BRIX να ξεχωρίζει:

  • Αναλυτικά στοιχεία πωλήσεων: Κάθε συναλλαγή είναι μια ιστορία. Με τη μηνιαίως ενημερωμένη βάση δεδομένων μας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν μια λεπτομερή εικόνα των μονάδων που πωλήθηκαν από τους ανταγωνιστές τους, π.χ. το μέγεθος, την τιμή και τα χαρακτηριστικά της κάθε μονάδας.
  • KPIs έργου και κατασκευαστή: Το BRIX δεν σας λέει απλώς ποιος οδηγεί την κούρσα, αλλά σας δείχνει και το ρυθμό του. Τα KPIs μας παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τους κορυφαίους σε κάθε περιοχή ανά επαρχία, για παράδειγμα, με συγκριτικά στοιχεία για τις συνολικές πωλήσεις και την τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο ανά κατασκευαστή, ανά έργο, κτλ.

Χρήσιμες πληροφορίες για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων

Το κλειδί για τους επαγγελματίες του τομέα των ακινήτων δεν είναι μόνο η πρόσβαση σε στοιχεία αλλά και οι πληροφορίες που θα χρησιμοποιηθούν για την ανάληψη δράσης. Γνωρίζοντας το ποσοστό απορρόφησης, τις εκπτώσεις μεταξύ ζητούμενων τιμών και συναλλαγών και την ταχύτητα πώλησης των ανταγωνιστών, οι επιχειρηματίες μπορούν να προσαρμόσουν τις στρατηγικές τους.

Το BRIX μετατρέπει τα ακατέργαστα δεδομένα σε στρατηγικό οδικό χάρτη, απαντώντας σε καίρια ερωτήματα όπως:

  • Πόσο επιθετικές είναι οι στρατηγικές τιμολόγησης στην περιοχή μου;
  • Ποιοι τύποι μονάδων πωλούνται ταχύτερα και σε ποια τιμή;
  • Σε ποιο επίπεδο βρίσκεται το έργο μου όσον αφορά τις πωλήσεις και τον κορεσμό της αγοράς;

Μια µατιά στο ανταγωνιστικό τοπίο

Ας δούμε τους (εδώ ανώνυμους) δείκτες KPI από το BRIX, παρουσιάζοντας τους 5 κορυφαίους κατασκευαστές και έργα στη Λεμεσό όσον αφορά τις πραγματικές συνολικές πωλήσεις και την τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο.

Κορυφαία 5 έργα στη Λεμεσό:

akswire1

Κορυφαίοι 5 κατασκευαστές στη Λεμεσό:

askwire2

Οι πίνακες αυτοί απεικονίζουν τον τρόπο με τον οποίο το BRIX λειτουργεί ως στρατηγική πλατφόρμα για τους κατασκευαστές ώστε να συγκρίνουν την απόδοσή τους και να προγραμματίζουν τις μελλοντικές τους ενέργειες. Μπορούν να διαπιστώσουν πού βρίσκονται σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους, να αναγνωρίσουν τις τάσεις της αγοράς και να προσαρμόσουν τις στρατηγικές τους για να επιτύχουν βέλτιστα αποτελέσματα στην τιμολόγηση και τις πωλήσεις.

Εξελισσόμαστε μαζί με την αγορά

Η BRIX εξελίσσεται συνεχώς. Καθώς διευρύνουμε τη βάση δεδομένων μας για να συμπεριλάβουμε περισσότερες περιοχές και να ενσωματώσουμε στοιχεία αδιάθετων ακινήτων, αυξάνεται η δυνατότητα των πελατών μας να χαράζουν στρατηγικές. Φανταστείτε να γνωρίζετε ότι οι αδιάθετες μονάδες ενός ανταγωνιστή έχουν τιμή 10% υψηλότερη από τον μέσο όρο της αγοράς ή ότι ο χρόνος παραμονής τους στην αγορά είναι 30 ημέρες μεγαλύτερος. Αυτού του είδους οι μετρήσεις μπορούν να καθοδηγήσουν την επόμενη μεγάλη σας απόφαση.

Το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα

Τα ακίνητα είναι ένα παιγνίδι περιθωρίων και στιγμών. Με το BRIX, οι προγραμματιστές δεν βλέπουν μόνο τον πίνακα αποτελεσμάτων- μπορούν να κατανοήσουν τα παιχνίδια πίσω από τους αριθμούς. Πρόκειται για τη μετατροπή των δεδομένων του σήμερα σε ευκαιρίες του αύριο.

Ask Wire www.ask-wire.com

Δειτε Επισης

Το Υπ. Εσωτερικών για υπογραφές ΚΟΑΓ-Evamek Development: Μετουσιώνεται σε πράξη η ενιαία στεγαστική πολιτική
ΚΟΑΓ: Υπέγραψε με Evamek Development την πρώτη συμφωνία αξιοποίησης πολεοδομικών κινήτρων
Προς πώληση μεγάλα οικιστικά ακίνητα από την AstroBank
Altamira Real Estate: Νέα εβδομάδα με μοναδικές ευκαιρίες ακινήτων
Βλέπει κατάληξη σε συμφωνία για την συλλογική σύμβαση στην οικοδομική βιομηχανία ο Παναγιώτου
Σε λεπτές ισορροπίες η συλλογική σύμβαση στις οικοδομές-Οι τάσεις στους εργολάβους και η στάση των συντεχνιών
Νίκος Ρωτός: Το κράτος να γίνει πιο φιλικό προς τις αναπτύξεις-Σωστά κίνητρα για προσέλκυση επενδυτών
Βάζει φρένο στην άναρχη ανάπτυξη ο Ιωάννου-Η απόφαση του Υπουργικού για πεντάστερο στην Αγία Νάπα
Επιστολή ΕΤΕΚ προς Υπουργείο Εσωτερικών για το Σχέδιο Πολεοδομικών Κινήτρων για επικίνδυνες οικοδομές
Στο Υπουργικό η συμφωνία για δάνειο €108 εκ. από ΕΤΕπ για φοιτητικές εστίες ΤΕΠΑΚ σε Λεμεσό και Πάφο