Τρία χρόνια Capacitor Partners: Επέκταση σε νέες αγορές και υπηρεσίες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που οργάνωσε στις 23 Νοεμβρίου η Capacitor Partners στο Pralina Experience, Λευκωσία για να γιορτάσει τα 3 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της στην κυπριακή αγορά. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότερα από 80 ανώτερα διοικητικά στελέχη από 63 οργανισμούς, αντανακλώντας τη σημαντική ανάπτυξη της εταιρείας και την αφοσίωσή της στην καινοτομία.

Σε μόλις τρία χρόνια, η Capacitor Partners έχει καταφέρει να διευρύνει τους ορίζοντες της, εξυπηρετόντας περισσότερους από 50 εταιρικούς πελάτες σε πέντε χώρες και πολλαπλές βιομηχανίες. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, η εταιρία έχει τροφοδοτήσει την καινοτομία παρέχοντας μια οπτική 360 μοιρών στην προώθηση επιχειρηματικών λύσεων από το σχεδιασμό εώς και την υλοποίηση με υπηρεσίες στρατηγικής συμβουλευτικής, ψηφιακού μετασχηματισμού και διαχείρισης τεχνολογικών προϊόντων.

capacitor partners 2

Η Capacitor Partners μπορεί τώρα να διαγνώσει τη λειτουργική απόδοση της εταιρείας σας σε μία μέρα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος Μιχάλης Τυρίμος παρουσίασε μια νέα υπηρεσία με την οποία η Capacitor Partners μπορεί να αξιολογεί την λειτουργική απόδοση των πελατών της, εντοπίζοντας ανεπάρκειες και προβλήματα, προτείνοντας λύσεις και στρατηγικές βελτιστοποίησης άμεσα. "Σε έναν κόσμο όπου η τεχνητή νοημοσύνη καθιστά ξεπερασμένες τις παραδοσιακές μεθόδους συμβουλευτικών υπηρεσιών, το νέο μας σύστημα αξιολόγησης έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα." δήλωσε.

Αυτή η προσέγγιση της Capacitor Partners περιλαμβάνει προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη και ανάλυση δεδομένων για να παρέχει πληροφορίες και βελτιστοποιήσεις (insights and optimizations) μέσα σε μια μέρα. Αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Capacitor Partners στην ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα σε έναν ραγδαία εξελισσόμενο ψηφιακό τοπίο.

cap 3

Παρουσίαση Δύο Νέων Υπηρεσιών

Επιπρόσθετα από τις υπηρεσίες μετασχηματισμού επιχειρήσεων και διαχείρισης προϊόντων, η Capacitor Partners ανακοίνωσε δύο νέες υπηρεσιες, οι οποίες είναι διαθέσιμες για τους πελάτες της.

Υπηρεσία Έρευνας Αγοράς, Προϊόντος και Εμπειρία Χρήστη: Η υπηρεσία 'Experientix', σε συνεργασία με το IMR/Πανεπιστημίου Λευκωσίας, συνδυάζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό με την έρευνα αγοράς και την ανάλυση δεδομένων. Η υπηρεσία περιλαμβάνει τις πιο κάτω λύσεις: User Experience Facilitation Package για τον σχεδιασμό, υλοποίηση και συντονισμό των τεχνολογικών προϊόντων με βάση τις ανάγκες της αγοράς, Community Insights Integrator για την μεταρρύθμιση των ψηφιακών στρατηγικών με βάση τους stakeholders ενός οργανισμού, και Market Navigator Package για αναλυτικές πληροφορίες σε ο,τι αφορά την πελάτη και τη βιομηχανία.

Η συνεργασία αυτή έχει ήδη δημιουργήσει και δημοσιεύσει με επιτυχία το Digital Cyprus Survey, όπου χαρτογραφεί την ετοιμότητα της Κύπρου στο ψηφιακό μετασχηματισμό.

Υπηρεσία Copywriting and Ghostwriting Services: Μέσω της δεύτερης υπηρεσίας, με την ονομασία 'Storytelling', η Capacitor Partners δημιουργεί ιστορίες που συναρπάζουν. Αυτή η υπηρεσία βασίζεται στο storytelling για την ανάπτυξη προδιαγραφών για ψηφιακά προϊόντα, δημιουργία περιεχομένου που αυξάνει το user engagement, και ghostwriting. Εκ μέρους των πελατών της η Capacitor Partners, μέσω της υπηρεσίας 'Storytelling', έχει ήδη δημοσιεύσει άρθρα στο Forbes, Entrepreneur, Fast Company στην Αμερική, καθώς και στο blog του NASDAQ.

Η Capacitor Partners γιορτάζει 3 χρόνια καινοτομίας και ανάπτυξης και σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τις νέες της υπηρεσίες και δυνατότητες για μελλοντικές συνεργασίες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.capacitorpartners.com.

Δειτε Επισης

Η GDEV ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λεμεσού
Ο σταθερός υποστηρικτής σε κάθε μεγάλη στιγμή του Κυπριακού Αθλητισμού
Η CNP Ασφαλιστική στηρίζει την αριστεία και επιβραβεύει την πρωτιά
Ανανεώθηκε η συλλογική σύμβαση των εργαζομένων της Nicosia Public Transport-Τι προνοεί η νέα συμφωνία
Οριστική συμφωνία για εξαγορά του SCSS Fund Management Ltd από την CPI Holdings Plc
Μ. Δημοπούλου: Οι στόχοι ESG της Philip Morris και οι στέρεες βάσεις σε θέματα βιωσιμότητας στην κυπριακή αγορά
Καταναλωτικές συνήθειες και σπατάλη τροφίμων στην Κύπρο-Η επιρροή του Waste Wisely Cyprus
Ακόμη μια πράξη ανθρωπιάς από ΕΚΟ Κύπρου-Εθελοντική αιμοδοσία εις μνήμην εκλιπόντος μέλους της εταιρείας
Έπεσαν οι υπογραφές για τη συλλογική σύμβαση στον κλάδο διανομής και ταχυμεταφορών-Όσα προβλέπει
payabl. KidIT Cyprus και PAYABL EKA AEΛ διοργανώνουν μια συναρπαστική εκδήλωση για τα παιδιά