Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η EY Κύπρου παρουσιάζει το EY Academy of Learning and Development

Η EY ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του EY Academy of Learning and Development. Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2023 στο Lemon Park στη Λευκωσία.

Το EY Academy of Learning and Development αποτελεί ένα εκπαιδευτικό hub μέσω του οποίου η ΕΥ και όλοι οι τομείς υπηρεσιών της δουλεύουν πιο στενά με τους πελάτες τους πάνω σε πρωτοβουλίες εκπαίδευσης και μάθησής τους.

Η Ακαδημία θα παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε τρεις τομείς – λύσεις κατάρτισης, λύσεις ψηφιακής μάθησης και ανάπτυξης ικανοτήτων. Στην εκδήλωση παρουσιάσαμε επίσης το ολοκαίνουργιο κτήριο της EY στη Λευκωσία, εξοπλισμένο με αίθουσες εκπαίδευσης πολλαπλών χρήσεων τελευταίας τεχνολογίας, όπου θα πραγματοποιούνται πολλά από τα σεμινάρια του EY Academy of Learning & Development.

Το EY Academy of Learning and Development πρόκειται να αναδιαμορφώσει τον κόσμο της επαγγελματικής ανάπτυξης, εστιάζοντας στον κρίσιμο ρόλο της συνεχούς μάθησης και της βελτίωσης των δεξιοτήτων των επαγγελματιών. Στη χθεσινή εκδήλωση συμμετείχαν πελάτες της EY και κορυφαία στελέχη από εταιρείες με έδρα την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων Διευθύνοντων Συμβούλων, Οικονομικών Διευθυντών και Διευθυντών Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Γιάννη Παναγιώτου, ο οποίος επικρότησε την οραματική πρωτοβουλία της ΕΥ και συνεχάρη την πρωτοβουλία αυτή. Τόνισε την επιτακτική ανάγκη για δια βίου μάθηση και συνεχή αναβάθμιση των δεξιοτήτων για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας πρόκλησης της έλλειψης εργατικού δυναμικού.

Η Christine E. Kowal, Διευθύντρια του EY Academy of Learning & Development, καλωσόρισε θερμά τους παρευρισκόμενους και εξέφρασε τη βαθιά της ευγνωμοσύνη για την υποστήριξή τους στην εισαγωγή αυτής της εκπαιδευτικής πλατφόρμας στην Κύπρο.

Ο Παναγιώτης Θρασυβούλου, Συνέταιρος, Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΥ Κύπρου και Υπεύθυνος Συνέταιρος του EY Academy of Learning and Development, αναφέρθηκε στην κινητήρια δύναμη πίσω από την πρωτοβουλία της EY στον τομέα της εκπαίδευσης, ενώ περιέγραψε επίσης τη στρατηγική σημασία της μάθησης, τόσο για τους πελάτες της EY όσο και για την ευρύτερη κοινότητα της Κύπρου.

Ο κ. Θρασυβούλου σημείωσε «Σε έναν κόσμο που εξελίσσεται με πρωτοφανή ρυθμό, η ενίσχυση των ανθρώπων μας με σύγχρονες δεξιότητες, που είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση των ολοένα αυξανόμενων προκλήσεων, είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία.

Η ταχεία πρόοδος της τεχνολογίας, σε συνδυασμό με το διαρκώς μεταβαλλόμενο νομικό και ρυθμιστικό τοπίο, καθιστά τη συνεχή μάθηση και την αναβάθμιση των δεξιοτήτων απόλυτη αναγκαιότητα. Δέσμευσή μας στην ΕΥ Κύπρου είναι η οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου εργασίας και είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε μια ειδική πλατφόρμα που θα βοηθήσει τους πελάτες μας και τις ομάδες τους, όχι απλώς να προσαρμοστούν, αλλά να ευδοκιμήσουν και να διαπρέψουν.»

Ο Φίλιππος Ραπτόπουλος, Συνέταιρος, Επικεφαλής Φορολογικών & Νομικών Υπηρεσιών στην EY Κύπρου, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για αυτό το ταξίδι στον κόσμο της εκπαίδευσης, αναφέροντας «Το EY Academy of Learning and Development αποτελεί δείγμα της αφοσίωσης της EY Κύπρου στην καλλιέργεια ταλέντων, στην προώθηση της ανάπτυξης, εξέλιξης και καινοτομίας. Επενδύοντας στους ανθρώπους μας και στην κοινότητά μας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους.»

Δειτε Επισης

Ανοικτός ο δρόμος για ιδιωτικές επενδύσεις σε γήπεδα-«Αν κάποιος έχει τη διάθεση, καλώς να ορίσει»
Τα νέα γραφεία της EY Κύπρου-Σημείο αναφοράς για το μέλλον της εργασίας (pics)
Εβδομάδα διαβουλεύσεων και διαλόγου με οργανωμένες ομάδες της Λάρνακας
Η Kyriakides Mushrooms στηρίζει το Ίδρυμα «Μοναδικά Χαμόγελα»
Η Τράπεζα Κύπρου υπογράφει τις Αρχές Υπεύθυνης Τραπεζικής των Ηνωμένων Εθνών
Η περιοδεία του φορτηγού της Coca-Cola για τα Χριστούγεννα
Πέραν των 70 διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων στη Διεθνή Εκδήλωση EMC 2023
Αύριο η διεξαγωγή του 11th Banking, Forum & FinTech EXPO
Ολοκληρώθηκε το 1ο Executive Education Programme του University of Cambridge σε συνεργασία με το CIM-Cyprus Business School
Μεγάλο ενδιαφέρον του επιχειρείν στην ετήσια γενική συνέλευση του Invest Cyprus