Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Εκπαιδευτική Ημερίδα πυρασφάλειας

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μέλος του ηγετικού ασφαλιστικού Ομίλου CNP CYPRUS - στον οποίο ανήκει και η CNP CYPRIALIFE που δραστηριοποιείται στον κλάδο ζωής και υγείας -, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της, διοργάνωσε εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα «Πυρασφάλεια στους χώρους εργασίας : Σχεδιάζω, Εφαρμόζω, Ενεργώ». Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2023 στα Κεντρικά Γραφεία του Ομίλου της CNP CYPRUS στην Λευκωσία και απευθυνόταν σε στελέχη επιχειρήσεων - πελατών της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ από όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας.

Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε με σύντομο χαιρετισμό ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού, ο οποίος επισήμανε την σημαντικότητα της προενεργητικής διαχείρισης των κινδύνων στις επιχειρήσεις.

Στην Ημερίδα παρουσιάστηκαν στους συμμετέχοντες οι βασικές αρχές πυρασφάλειας, τόσο στο στάδιο του σχεδιασμού βιομηχανικών υποστατικών και εγκαταστάσεων, όσο και στο στάδιο της επιλογής και εφαρμογής των κατάλληλων και πιο αποτελεσματικών μέτρων προστασίας από την πυρκαγιά. Πρόσθετα, Λειτουργός Ασφάλειας & Υγείας, με γνώση και εμπειρία στη διαχείριση θεμάτων πυρασφάλειας σε υπό ανέγερση συγκρότημα διαμερισμάτων μεγάλου ύψους, παρουσίασε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά καθώς και τις καλές πρακτικές που εφαρμόζει στα θέματα αυτά. Τέλος, οι συμμετέχοντες είχαν την εμπειρία να κατασβέσουν πυρκαγιά με τη χρήση πυροσβεστήρα, μέσω ενός προγράμματος που χρησιμοποιεί εργαλεία εικονικής πραγματικότητας και τεχνητής νοημοσύνης.

Εισηγητές των παρουσιάσεων της Ημερίδας ήταν η Δρ. Κλέλια Πέτρου, ο κ. Αυγουστίνος Χατζηγιάννης, ο κ. Αντρέας Σαββίδης και ο κ. Μίκης Κουγιάλης. Συντονιστής ήταν ο κ. Γιώργος Κυριάκου – Προϊστάμενος του Τμήματος Επιθεώρησης Κινδύνων της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Την Ημερίδα, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, παρακολούθησαν περισσότερα από 60 άτομα. Η επιμόρφωση των στελεχών των πελατών της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ σε θέματα ασφαλιστικών κινδύνων που άπτονται της Επιχειρησιακής Συνέχειας των εγκαταστάσεών τους, αποτελεί σταθερή επιδίωξη της Εταιρείας. H πρακτική εφαρμογή της ενημέρωσης και της γνώσης, είναι αυτή που τελικά δίνει αξία στην πρόληψη.

Δειτε Επισης

Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους
Η Lidl Κύπρου στηρίζει την Κύπρο του μέλλοντος
Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μνημόνιο συνεργασίας με Υπουργείο Άμυνας
Επιχειρηματική αποστολή και φόρουμ ΚΕΒΕ στην Αυστρία
Στο Ντουμπάι η Μαρίνα Χατζημανώλη-Συμμετέχει σε συνέδριο για θέματα ναυτιλίας
Το City of Dreams Mediterranean υποδέχθηκε την εορταστική περίοδο σε μια μαγευτική εκδήλωση
Lidl, Murex, Exness: Πολύτιμες εισηγήσεις και συμβουλές σε όσους αναζητούν εργασία(vid)
Volcano Stores: Παρουσίασαν τα Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2023