Πέτρος Λάμπρου: Έμφυτη ανάγκη των Volcano Stores η στήριξη του αρχιτεκτονικού κλάδου

Την σημασία των Κυπριακών Βραβείων Αρχιτεκτονικής, Aρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου και Ανάπτυξης Γης, εξήρε κατά την ομιλία του ο γενικός διευθυντής των Volcano Stores, Πέτρος Λάμπρου.

Παρουσιάζοντας μια σφαιρική εικόνα του ρόλου της εταιρείας στον κλάδο, αλλά και τη δέσμευσή της στην υποστήριξη της αρχιτεκτονικής κοινότητας, ο κ. Λάμπρου τόνισε ότι αποτελεί έμφυτη ανάγκη από πλευράς της εταιρείας να στηρίζει την συγκεκριμένο θεσμό.

«Ένα θεσμό ο οποίος εμπνέει και επιβραβεύει την αριστεία της αρχιτεκτονικής και των κατασκευών στη χώρα μας. Ένας θεσμός, ο οποίος ως επίκεντρο έχει τον άνθρωπο και τα επιτεύγματά του ως επαγγελματία», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο κ. Λάμπρου υπόδειξε ότι τέτοιου είδους ενέργειες και πρωτοβουλίες δίνουν κίνητρα σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου και ειδικότερα στη νέα γενιά.

«Όσον αφορά τα Volcano Stores, υποσχόμαστε να σταθούμε αρωγοί για την διαχρονική στήριξη του συγκεκριμένου θεσμού, εκφράζοντας έτσι την συνέπεια μας προς την κοινωνία αλλά και πιο στοχευμένα εκφράζοντας την εκτίμηση μας προς όλους τους επαγγελματίες του αρχιτεκτονικού και κατασκευαστικού κλάδου», πρόσθεσε.

Ο κ. Λάμπρου, μέσα από την ομιλία του, έστειλε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους επαγγελματίες του κλάδου για την εμπιστοσύνη που δείχνουν τα τελευταία 10 χρόνια στα Volcano Stores, κατά τα οποία η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Κύπρο.

«Εκ μέρους όλης της ομάδας των Volcano Stores θα θέλαμε να σας υποσχεθούμε πως θα σταθούμε αντάξιοι σε αυτή την ψήφο εμπιστοσύνης που μας έχετε δώσει», ανέφερε.

Κλείνοντας, έκφρασε την ευγνωμοσύνη του και ευχαρίστησε την ομάδα των Volcano Stores για την αφοσίωσή και το πάθος που επιδεικνύει καθημερινά προς την επίτευξη των στόχων της εταιρείας.

  • Τα Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής

Τα Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου και Ανάπτυξης Γης πραγματοποιούνται για δεύτερη χρονιά.

Ο θεσμός επιβραβεύει αξιόλογα project και προσωπικότητες που έχουν υλοποιήσει με επιτυχία έργα στην Κύπρο την τελευταία πενταετία, είτε πρόκειται για επιχειρήσεις είτε για αρχιτεκτονικά γραφεία, γραφεία αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού εσωτερικού χώρου.

Τα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής, Aρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου και Ανάπτυξης Γης παρουσιάζουν τα Volcano Stores.

  • Χρυσοί χορηγοί οι cyfield group, ergo home, muskita aluminium industries.
  • Αργυρός χορηγός η Knauf.
  • Στηρίζει η Harman Kardon και η ΚΟΝΕ.
  • Διοργανώνει η IMH και το περιοδικό Ιn Business.
  • Xoρηγός Eπικοινωνίας: Alpha Κύπρου.

Δειτε Επισης

Έμφυλος προϋπολογισμός, ένα νέο εργαλείο για την επίτευξη των στόχων της αειφόρου ανάπτυξης
Το Needle 2024 συνεχίζει με την σειρά παράλληλων δράσεων: Needle & Thread Talks
Νέα παγκύπρια αιμοδοσία από τη CNP CYPRIALIFE
ΜΙΕΕΚ: Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για τις προκλήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας
Πώς οι εταιρείες μπορούν να μειώσουν το κόστος του στόλου τους αυξάνοντας την ασφάλεια στους δρόμους
Ολοκληρώθηκε το Κλειστό Πρωτάθλημα Σκακιού στην Κύπρο
CIM Summit 2024: Πλατφόρμα ενημέρωσης και ανταλλαγής ιδεών
Davood Shamsi: Με εμπειρία σε Apple και JP Morgan στο 3ο Digital Cyprus Conference
ΟΕΒ, Τράπεζα Κύπρου και Deloitte στο Λονδίνο-Παρουσίαση επαγγελματικών ευκαιριών για επαναπατρισμό Κύπριων
Το κοινό «αγκάλιασε» την εκστρατεία του Bean Bar απέναντι στον καρκίνο του μαστού