Πέτρος Λάμπρου: Έμφυτη ανάγκη των Volcano Stores η στήριξη του αρχιτεκτονικού κλάδου

Την σημασία των Κυπριακών Βραβείων Αρχιτεκτονικής, Aρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου και Ανάπτυξης Γης, εξήρε κατά την ομιλία του ο γενικός διευθυντής των Volcano Stores, Πέτρος Λάμπρου.

Παρουσιάζοντας μια σφαιρική εικόνα του ρόλου της εταιρείας στον κλάδο, αλλά και τη δέσμευσή της στην υποστήριξη της αρχιτεκτονικής κοινότητας, ο κ. Λάμπρου τόνισε ότι αποτελεί έμφυτη ανάγκη από πλευράς της εταιρείας να στηρίζει την συγκεκριμένο θεσμό.

«Ένα θεσμό ο οποίος εμπνέει και επιβραβεύει την αριστεία της αρχιτεκτονικής και των κατασκευών στη χώρα μας. Ένας θεσμός, ο οποίος ως επίκεντρο έχει τον άνθρωπο και τα επιτεύγματά του ως επαγγελματία», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο κ. Λάμπρου υπόδειξε ότι τέτοιου είδους ενέργειες και πρωτοβουλίες δίνουν κίνητρα σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου και ειδικότερα στη νέα γενιά.

«Όσον αφορά τα Volcano Stores, υποσχόμαστε να σταθούμε αρωγοί για την διαχρονική στήριξη του συγκεκριμένου θεσμού, εκφράζοντας έτσι την συνέπεια μας προς την κοινωνία αλλά και πιο στοχευμένα εκφράζοντας την εκτίμηση μας προς όλους τους επαγγελματίες του αρχιτεκτονικού και κατασκευαστικού κλάδου», πρόσθεσε.

Ο κ. Λάμπρου, μέσα από την ομιλία του, έστειλε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους επαγγελματίες του κλάδου για την εμπιστοσύνη που δείχνουν τα τελευταία 10 χρόνια στα Volcano Stores, κατά τα οποία η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Κύπρο.

«Εκ μέρους όλης της ομάδας των Volcano Stores θα θέλαμε να σας υποσχεθούμε πως θα σταθούμε αντάξιοι σε αυτή την ψήφο εμπιστοσύνης που μας έχετε δώσει», ανέφερε.

Κλείνοντας, έκφρασε την ευγνωμοσύνη του και ευχαρίστησε την ομάδα των Volcano Stores για την αφοσίωσή και το πάθος που επιδεικνύει καθημερινά προς την επίτευξη των στόχων της εταιρείας.

  • Τα Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής

Τα Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου και Ανάπτυξης Γης πραγματοποιούνται για δεύτερη χρονιά.

Ο θεσμός επιβραβεύει αξιόλογα project και προσωπικότητες που έχουν υλοποιήσει με επιτυχία έργα στην Κύπρο την τελευταία πενταετία, είτε πρόκειται για επιχειρήσεις είτε για αρχιτεκτονικά γραφεία, γραφεία αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού εσωτερικού χώρου.

Τα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής, Aρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου και Ανάπτυξης Γης παρουσιάζουν τα Volcano Stores.

  • Χρυσοί χορηγοί οι cyfield group, ergo home, muskita aluminium industries.
  • Αργυρός χορηγός η Knauf.
  • Στηρίζει η Harman Kardon και η ΚΟΝΕ.
  • Διοργανώνει η IMH και το περιοδικό Ιn Business.
  • Xoρηγός Eπικοινωνίας: Alpha Κύπρου.

Δειτε Επισης

Στέλλα Μιχαηλίδου: Σοβαρή υποστελέχωση του Γραφείου-Στο έλεος της γραφειοκρατίας και των κανονισμών
Στη Δέσποινα Παναγιώτου-Θεοδοσίου το βραβείο Ισότητας Φύλων στη Ναυτιλία από IMO
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Πάνος Πέτρου: Αυτοί είναι οι στρατηγικοί στόχοι για διασφάλιση της ποιότητας στο ΓεΣΥ
Peter Moll: Οι υπηρεσίες cloud αλλάζουν τον τομέα της υγείας
Ξεκινά ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Ο αντιπρόεδρος του ΠΔΣ Νικόλας Τσαρδελλής μέλος της επιτροπής οικονομικών θεμάτων του CCBE
Εννέα καταξιωμένες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής κυπριακής ενδυμασίας
Ρεκόρ παραγγελιών λουλουδιών μέσω Wolt για την Ημέρα της Μητέρας