Το καλό κρασί συναντά την υψηλή γαστρονομία στο Annabelle

Κάθε οινοπαραγωγική ζώνη του κόσμου έχει το δικό της terroir, όλα τα στοιχεία δηλαδή που καθιστούν ένα κρασί μοναδικό. Τις κλιματολογικές συνθήκες, τη σύνθεση του εδάφους, την τοπολογία, την ανθρώπινη παρέμβαση στο αμπέλι. Όλα όσα μαρτυρούν τον τόπο προέλευσής του. Μία σύνθετη έννοια που συναντάμε συχνά σε άρθρα περιοδικών οίνου, βιβλία, ακόμα και σε ετικέτες κρασιών.

Με μότο λοιπόν το "Let the vine express the terroir", το ξενοδοχείο Annabelle και οι Two Wine Merchants υποδέχονται το μήνα των γιορτών με μια βραδιά οίνου, όπου μπορείτε να απολαύσετε κρασιά από την μπουτίκ Jima Winery με έδρα τα Καλομόδια Άρτας και να γνωρίσετε από κοντά τον οινοποιό Πάνο Τζίμα.

Ένα ξεχωριστό μενού ετοιμάζεται για τη βραδιά, από τους έμπειρους σεφ του ξενοδοχείου με επικεφαλής τον David Goodridge, executive σεφ του Ομίλου Thanos Hotels and Resorts. Ποικιλία από ώριμα τυριά, vegan spring rolls, ασιατική σαλάτα, ceviche από λαβράκι μαριναρισμένο, rib eye στέικ, και ένα ιδιαίτερο επιδόρπιο για το τέλος. Όλα τα πιάτα θα συνδυάζονται με το ανάλογο κρασί για μια απόλυτη γαστρονομική εμπειρία.

Τιμή: €75 ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων των κρασιών.

To Annabelle προσφέρει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εκδήλωση με διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο, με ειδικές τιμές για δίκλινα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένου και του πλούσιου πρωινού, απολαμβάνοντας έτσι ένα μοναδικό ‘διάλειμμα’ από την καθημερινότητα.

«Ταξιδέψτε» στην κουλτούρα του οίνου και απολαύστε μια αξέχαστη βραδιά νόστιμης κουζίνας συνδυασμένης με το κατάλληλο κρασί.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε στο 26885000.

Δειτε Επισης

Τρεις ξενοδόχοι μιλούν για τα καυτά ζητήματα της βιομηχανίας της φιλοξενίας και του τουρισμού
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των πρώτων Leaders in Hospitality Awards
Leaders in Hospitality Awards: Βραβείο στη Μαρίνα Λεμεσού
Leaders in Hospitality Awards: Βραβείο στον Μενέλαο Σιακόλα
Leaders in Hospitality Awards: Βραβείο στον Lawrence Ho
Leaders in Hospitality Awards: Βραβείο στον Kωστάκη Λοΐζου
Ισορροπώντας στις πελατειακές προσδοκίες και την αποδοτικότητα στη φιλοξενία
Χ. Χριστοδούλου σε ξενοδόχους: Παγίδες και ευκαιρίες στην προσέλκυση επενδυτών
R. Morton: Η αναδυόμενη τάση στη φιλοξενία είναι η επένδυση σε θέρετρα αναψυχής
Φ. Στασόπουλος: Ενίσχυση της ξενοδοχειακής βιομηχανίας με προϊόντα και εμπειρογνωμοσύνη