Powered by

Το καλό κρασί συναντά την υψηλή γαστρονομία στο Annabelle

Κάθε οινοπαραγωγική ζώνη του κόσμου έχει το δικό της terroir, όλα τα στοιχεία δηλαδή που καθιστούν ένα κρασί μοναδικό. Τις κλιματολογικές συνθήκες, τη σύνθεση του εδάφους, την τοπολογία, την ανθρώπινη παρέμβαση στο αμπέλι. Όλα όσα μαρτυρούν τον τόπο προέλευσής του. Μία σύνθετη έννοια που συναντάμε συχνά σε άρθρα περιοδικών οίνου, βιβλία, ακόμα και σε ετικέτες κρασιών.

Με μότο λοιπόν το "Let the vine express the terroir", το ξενοδοχείο Annabelle και οι Two Wine Merchants υποδέχονται το μήνα των γιορτών με μια βραδιά οίνου, όπου μπορείτε να απολαύσετε κρασιά από την μπουτίκ Jima Winery με έδρα τα Καλομόδια Άρτας και να γνωρίσετε από κοντά τον οινοποιό Πάνο Τζίμα.

Ένα ξεχωριστό μενού ετοιμάζεται για τη βραδιά, από τους έμπειρους σεφ του ξενοδοχείου με επικεφαλής τον David Goodridge, executive σεφ του Ομίλου Thanos Hotels and Resorts. Ποικιλία από ώριμα τυριά, vegan spring rolls, ασιατική σαλάτα, ceviche από λαβράκι μαριναρισμένο, rib eye στέικ, και ένα ιδιαίτερο επιδόρπιο για το τέλος. Όλα τα πιάτα θα συνδυάζονται με το ανάλογο κρασί για μια απόλυτη γαστρονομική εμπειρία.

Τιμή: €75 ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων των κρασιών.

To Annabelle προσφέρει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εκδήλωση με διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο, με ειδικές τιμές για δίκλινα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένου και του πλούσιου πρωινού, απολαμβάνοντας έτσι ένα μοναδικό ‘διάλειμμα’ από την καθημερινότητα.

«Ταξιδέψτε» στην κουλτούρα του οίνου και απολαύστε μια αξέχαστη βραδιά νόστιμης κουζίνας συνδυασμένης με το κατάλληλο κρασί.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε στο 26885000.

Δειτε Επισης

Κραυγή αγωνίας από τα μικρά και παραδοσιακά τυροκομεία της Κύπρου- «Κύριε Πρόεδρε…»
Οι μέτοχοι της Ελληνικής που πρέπει να πείσει για την δημόσια πρότασή της η Eurobank
Αυτά είναι τα «Χριστουγεννιάτικα Χωριά 2024-2025»-Για ποια περίοδο θα λειτουργήσουν
Aegean: Μετέφερε 4,4 εκ. επιβάτες το 2ο τρίμηνο, κατέγραψε αύξηση 8% στην επιβατική κίνηση
Πήρε θέση για την δημόσια πρόταση της Eurobank το Δ.Σ. της Ελληνικής-Η γνώμη που εξέδωσε
Lufthansa: Ποια κόστη λειτουργίας μειώνει και γιατί
Ο Riccardo Giraudi μιλά για το νέο Beefbar στη Λεμεσό-Πώς το Amara τον έπεισε για κάθοδο στην Κύπρο (vid)
Κραυγή απόγνωσης από τους ξενοδόχους των ορεινών θερέτρων-«Με τον ρυθμό που πάμε θα κλείσουμε...»
Τα έργα που θέλουν να τρέξουν σε μαρίνα και λιμάνι οι Λαρνακείς-«Όχι σε τέταρτη αποτυχημένη προσπάθεια»
Πέρασε από την Ολομέλεια ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός-Πώς τοποθετήθηκαν τα κόμματα