powered by

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των συνεταιρισμών ΜΕΦΑΛ και ΣΥΦΑΚ

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν τη Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Κύπρου ΜΕΦΑΛ και ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Αιγαίου και Κρήτης ΣΥΦΑΚ.

Οι δύο συνεταιρισμοί κατέχουν ηγετική θέση στον τομέα κεντρικής διαχείρισης εμπορευμάτων, διανομής εμπορευμάτων και παροχής υπηρεσιών στα φαρμακεία μέλη των δικτύων τους σε Κύπρο και στον Ελλαδικό χώρο αντίστοιχα.

To κοινό όραμα, η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, οι αρχές, και οι κοινές αξίες των δύο συνεταιρισμών, ήταν τα συστατικά που αποτέλεσαν τον ακρογωνιαίο λίθο αυτής της συνεργασίας, και συνέβαλαν θετικά στην υπογραφή του συγκεκριμένου μνημονίου συνεργασίας.

Απώτερος σκοπός του μνημονίου συνεργασίας, είναι να θεσπίσει και να καθορίσει τη συνεργασία μεταξύ των δύο συνεταιρισμών, έχοντας κοινό στόχο να ενισχύσει την ανάπτυξη, την ανταγωνιστικότητα και την κοινωνική επίδραση των Συνεταιρισμών, παρέχοντας τους την δυνατότητα να ανταποκριθούν στις ανάγκες των μελών και της κοινότητας τους, επιδιώκοντας τη διαρκή βελτίωση και πρόοδο για τα φαρμακεία/μέλη τους, αλλά και για τον κλάδο υγείας γενικότερα.

Το μνημόνιο υπέγραψαν εκ μέρους της ΜΕΦΑΛ ο Πρόεδρος του Δ.Σ, κ. Κωνσταντίνος Γιάγκου και εκ μέρους της ΣΥΦΑΚ ο Πρόεδρος του Δ.Σ, κ. Απόστολος Γενετζάκης.

Δειτε Επισης

Σε συνάντηση εργασίας της ηγεσίας της BusinessEurope με την Ursula von der Leyen ο πρόεδρος της ΟΕΒ Γιώργος Παντελίδης
Ανδρέας Νεοφύτου: Έτσι θα ενισχύσει την θέση της ως παγκόσμιος ναυτιλιακός κόμβος η Κύπρος-To όραμά μου για το ΚΝΕ
Στην Τόχνη βρέθηκαν ερευνητές/τριες για διεθνές συνέδριο με θέμα το franchising
Υπουργείο Ενέργειας: Διαγωνισμός για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2025
Η διάκριση της Advanced Automation Systems στα Βραβεία Καινοτομίας της ΟΕΒ (vid)
Athlos Capital: Σύμβουλος και επικεφαλής συντονιστής της έκδοσης ομολόγου Tier 2 της HD Insurance PLC ύψους €20 εκατ.
Κάτι...ψήνεται στο Ολυμπιακό Μέγαρο από την ΚΟΕ-Ένα gala dinner με ένα ξεχωριστό επισκέπτη στο τραπέζι
Ο νοσηλευτής του Ογκολογικού Τράπεζας Κύπρου Γεώργιος Φαντούσης κολυμπά για την ελπίδα
Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων-Η επιστήμη σε δράση
Παρουσίαση βιβλίου «Κύπρος 1974-Φωνές Αιχμαλωσίας» στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος