Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Η νέα εκστρατεία της Alambra Fresh Milk «Μίλα μου για γάλα»

Η Alambra Fresh Milk Ltd, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο της τη δημιουργία δυνατών σχέσεων με τους καταναλωτές, λανσάρει τη νέα, πρωτότυπη εκστρατεία «Μίλα μου για γάλα».

Ταυτισμένη πλήρως με την καθημερινότητα σχεδόν όλων των καταναλωτών, η εκστρατεία στηρίζεται σε μία κοινή μας εμπειρία: Τη στιγμή που όλοι έτυχε να ανοίξουμε την πόρτα του ψυγείου και βρήκαμε το μπουκάλι με το γάλα σχεδόν ή τελείως άδειο. Στηριζόμενη, λοιπόν, σε αυτή τη γνώριμη σε όλους κατάσταση και στο πλαίσιο της καμπάνιας «Μίλα μου για γάλα», η Alambra Fresh Milk Ltd πραγματοποιεί μεγάλο διαγωνισμό, ενθαρρύνοντας τους καταναλωτές να γράψουν τα δικά τους χιουμοριστικά μηνύματα, τα οποία θα άφηναν σε αυτόν ή αυτή που ήπιε το γάλα τους, δίνοντάς τους παράλληλα τη δυνατότητα να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Στόχος της εκστρατείας είναι η προώθηση της σειράς του Φρέσκου Κυπριακού Γάλακτος ΑΛΑΜΠΡΑ, καθώς και η προβολή της σημαντικότητας του γάλακτος στην καθημερινότητά μας. Σημαντικότητα την οποία στην Alambra Fresh Milk Ltd αναγνωρίζουν στον απόλυτο βαθμό και ως εκ τούτου, στηριζόμενοι στην εμπειρία 40 και πλέον χρόνων στην επεξεργασία γάλακτος, υπόσχονται άριστης ποιότητας και ασφαλή προϊόντα, τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των καταναλωτών.

Μπορείς να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό σκανάροντας τον κωδικό QR που θα βρεις στα ψυγεία με το Φρέσκο Κυπριακό Γάλα ΑΛΑΜΠΡΑ ή στην ιστοσελίδα www.competition.alambrafreshmilk.com.

Δειτε Επισης

Mallouppas & Papacostas: Πράσινο άναψε η Κεφαλαιαγορά για το Squeeze Out
Οι βραβευθείσες Υπεραγορές του Ομίλου Mas για το 2023
Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, αλλά και αυξημένος ανταγωνισμός για συγκεκριμένα προϊόντα
Αιγοπροβατοτρόφοι: Ξεκάθαρο το ευρωπαϊκό δικαστήριο-Όχι σε ενέργειες που θα βλάψουν το χαλλούμι
Ανακούφιση για το χαλλούμι… Αποφεύχθηκαν μπελάδες και λαμβάνονται αποφάσεις
Νομική Υπηρεσία: Πολύ σημαντική απόφαση για το χαλλούμι-Επιβεβαίωση της κατοχύρωσης
Η απόφαση του Γενικού Δικαστηρίου της Ε.Ε. για το χαλλούμι και το επόμενο ορόσημο
Η απόφαση του Γενικού Δικαστηρίου της Ε.Ε. για το χαλλούμι-Χαράζει γραμμή πλεύσης η κυβέρνηση
Αλέξης Βαφεάδης: Προσιτός ο στόχος 80.000 ηλεκτρικών οχημάτων ως το 2030
Έρχονται εκτεταμενές αλλαγές στη λειτουργία των λαϊκών αγορών-Αναθεωρημένο νομοσχέδιο στην Βουλή