Προνομιακά εμπορικά κτήρια στην Αραδίππου με προοπτικές απόδοσης πέραν του 7%

Μοναδική ευκαιρία για το αγοραστικό κοινό συνιστούν οι εμπορικές μονάδες που παρουσιάζει η Altamira Real Estate. Ιδανικά τοποθετημένα στην ελκυστική και αναπτυσσόμενη Αραδίππου, επί του υπηρεσιακού δρόμου της λεωφόρου Ελευθερίας, τα ακίνητα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις μιας προσοδοφόρας επένδυσης.

Προσμετρώντας, άλλωστε, το αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον για ακίνητα που μπορούν να αποφέρουν άμεσα εισοδήματα, τα κτήρια που παρουσιάζει η Altamira Real Estate μπορούν να αποφέρουν υψηλές αποδόσεις πέραν του 7%. Τα εν λόγω ακίνητα δεν υπόκεινται σε ΦΠΑ, ενώ η παρουσία σταθερών ενοικιαστών μειώνει περαιτέρω το ρίσκο της επένδυσης και διασφαλίζει μακροχρόνια επενδυτικά οφέλη. Σε μια περίοδο, μάλιστα, που το κόστος κατασκευής είναι ιδιαίτερα αυξημένο, τα ετοιμοπαράδοτα κτήρια αποτελούν ιδανική επιλογή για χαμηλού ρίσκου επενδύσεις.

Τα εισοδηματικά ακίνητα βρίσκονται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων, όπως υπεραγορές, σχολεία, καταστήματα, ενώ απολαμβάνουν εξαιρετικές προσβάσεις στον αυτοκινητόδρομο, το αεροδρόμιο, την πόλη της Λάρνακας καθώς και τις όμορφες παραλίες της περιοχής.

Το πρώτο ακίνητο που εντοπίζεται στον Δήμο Αραδίππου, αφορά τριώροφο κτήριο στην τιμή του €1.440.000. Ιδανικά τοποθετημένο πλησίον της Unicars, σε απόσταση μόλις 280 μέτρων από την υπεραγορά «LIDL», το ακίνητο αποτελείται από ισόγειο εκθεσιακό χώρο, μεσοπάτωμα, δύο ορόφους με γραφειακούς χώρους και υπόγειο. Το εμβαδόν του ισογείου ανέρχεται σε 400 τ.μ., του μεσοπατώματος σε 200 τ.μ. και του υπογείου σε 700 τ.μ.. Ο πρώτος και ο δεύτερος όροφος έχουν συνολικό εμβαδόν 700 τ.μ.. Σημειώνεται ότι το ισόγειο και το μεσοπάτωμα του κτηρίου ενοικιάζονται προς €2.000/μήνα, ενώ το υπόλοιπο κτήριο είναι κενό. Με την ενοικίαση ολόκληρου του κτηρίου, το ακίνητο μπορεί να αποφέρει υψηλή απόδοση πέραν του 7%.

PR39267

Μέρος κτηρίου μικτής χρήσης και συγκεκριμένα ένα κατάστημα και ένα γραφείο, πωλείται στην ενορία Άγιος Φανούριος. Το κτήριο αποτελείται από ισόγειο κατάστημα με μεσοπάτωμα και επιπλέον δυο γραφεία στο μεσοπάτωμα. Ο πρώτος όροφος διαθέτει ένα μεγάλο γραφειακό χώρο, ενώ ο δεύτερος τέσσερα διαμερίσματα και ένα γραφείο. Το μερίδιο προς πώληση αφορά ένα μεγάλο κατάστημα στο ισόγειο με μεσοπάτωμα και το γραφείο του πρώτου ορόφου. Το εμβαδόν του ισόγειου καταστήματος ανέρχεται σε 490 τ.μ. με επιπλέον 240 τ.μ. μεσοπάτωμα, ενώ του γραφείου σε 575 τ.μ. πλέον καλυμμένης βεράντας 70 τ.μ.. Το κατάστημα ενοικιάζεται προς €3.350/μήνα, ενώ το γραφείο προς €3.000/μήνα. Το ακίνητο διαθέτει συμφωνία διανομής και δύναται να αποφέρει απόδοση πέραν του 7%.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Βάζει πίεση για Great Sea Interconnector η Κομισιόν-Τα θέματα για τα οποία ζήτησε να ενημερωθεί
Δημήτρης Ζόππος: Έρχονται και άλλοι θεσμικοί και ιδιώτες επενδυτές στην 33East
Η κυπριακή startup BRAYN φέρνει επανάσταση στην εκπαίδευση σε μορφή τύπου Netflix
Ραφαέλα Ανδρέου: Η μαθηματικός που ακολούθησε το όνειρό της και έγινε tattoo artist
Το Υπ. Εσωτερικών για υπογραφές ΚΟΑΓ-Evamek Development: Μετουσιώνεται σε πράξη η ενιαία στεγαστική πολιτική
ΚΟΑΓ: Υπέγραψε με Evamek Development την πρώτη συμφωνία αξιοποίησης πολεοδομικών κινήτρων
Προς πώληση μεγάλα οικιστικά ακίνητα από την AstroBank
Μ. Δημοπούλου: Οι στόχοι ESG της Philip Morris και οι στέρεες βάσεις σε θέματα βιωσιμότητας στην κυπριακή αγορά
Κ. Χατζηγιάννης: Να γίνει πιο σοβαρή μελέτη για την ηλεκτρική διασύνδεση, απαράδεκτες οι πιέσεις στην ΡΑΕΚ
Πώς μοιράζεται η πίτα των εξαγωγών-Η δυναμική και η αξία χαλλουμιού και φαρμάκων