MSPS Cyprus: Η Κρίστια Κουρσάρου αναλαμβάνει τη θέση της PR Director

Η εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων MSPS Cyprus με χαρά ανακοινώνει τη νέα προσθήκη στο δυναμικό της ομάδας της, την Κρίστια Κουρσάρου, που εισέρχεται ως η νέα PR Director.

Με τα καθήκοντά της, η Κρίστια θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία στρατηγικών πρωτοβουλιών δημοσίων σχέσεων, στην ενδυνάμωση των πελατειακών σχέσεων και στη συνολική ανάπτυξη και επιτυχία της MSPS Cyprus.

Η Μαίρη Χάματσου, CEO της MSPS Cyprus εξέφρασε τον ενθουσιασμό της αναφορικά με την πρόσφατη αυτή προσθήκη στην εταιρεία και δήλωσε: “Είμαστε κατενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Κρίστια Κουρσάρου στην MSPS Cyprus. Με την πολυετή της πείρα στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων, πιστεύουμε ότι θα προσφέρει φρέσκια προοπτική και καινοτόμες στρατηγικές για τους πελάτες, εδραιώνοντας τη θέση μας ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες Δημοσίων Σχέσεων στην Κύπρο”.

Η Κρίστια Κουρσάρου, ως η νέα PR Director, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για τα καθήκοντα που της έχουν ανατεθεί στην MSPS Cyprus και δήλωσε: “Είναι τιμή μου να αποτελώ μέρος της ομάδας της MSPS Cyprus, μιας εταιρείας που καθιερώθηκε για τη δέσμευσή της στην αριστεία και στην προσφορά αποτελεσματικών λύσεων δημοσίων σχέσεων. Προσβλέπω σε μια άψογη και δυναμική συνεργασία με την ταλαντούχα ομάδα της MSPS Cyprus και είμαι πεπεισμένη ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους πελάτες μας”.

H MSPS Κύπρου, ιδρύθηκε το 2010 σε joint venture με την MSPS Ελλάδας και ανήκει στον όμιλο Εταιρειών ΓΝΩΜΗ. Είναι μια βραβευμένη εταιρεία, που εστιάζει στο PR, experiential marketing, event management, promotional marketing και γενικότερα στις δράσεις BTL.

Διαχρονικός, στρατηγικός της στόχος είναι να προσδίδει αξία στα brands των πελατών της και να αφουγκράζεται τις πραγματικές ανάγκες τους έτσι ώστε να προσφέρει τις πιο κατάλληλες λύσεις.

Το πελατολόγιο της απαρτίζουν τοπικά και διεθνή brands, με μακρόχρονες συνεργασίες σε όλο το φάσμα ενεργειών PR και ΒΤL.

Δειτε Επισης

Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα