Η Veracloud παρουσιάζει σύγχρονες λύσεις διαχείρισης ασφάλειας στο Sigma Europe 2023

Η Veracloud, πάροχος προηγμένων λύσεων κυβερνοασφάλειας, συμμετείχε με περηφάνια στο SiGMA World Malta 2023, που πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 17 Νοεμβρίου. Το συνέδριο, γνωστό για τη συγκέντρωση των ηγετών του κλάδου και των καινοτόμων, παρείχε την ιδανική πλατφόρμα στην Veracloud για να εκθέσει την τεχνογνωσία της.

Η Veracloud παρουσίασε:

  • 24x7 Modern SoC / MDR - Παροχή συνεχούς παρακολούθησης ασφάλειας και υπηρεσιών απόκρισης συμβάντων για προστασία από αναδυόμενες απειλές.
  • Άμυνα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας - Ενίσχυση της κυβερνοασφάλειας σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού, διασφαλίζοντας ανθεκτικότητα έναντι πιθανών τρωτών σημείων.
  • Λύσεις Ασφάλειας Εφαρμογών - Παρέχει ισχυρή προστασία για εφαρμογές, διασφαλίζοντας κρίσιμα στοιχεία από πιθανές παραβιάσεις.
  • Digital Risk Protection - Προληπτικός εντοπισμός και μετριασμός των ψηφιακών κινδύνων για την προστασία των οργανισμών από τις εξελισσόμενες απειλές στον κυβερνοχώρο.

Untitled-62

Καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα μέλη της ομάδας της Veracloud μίλησαν με συναδέλφους του κλάδου, ενισχύοντας νέες συνδέσεις και πολύτιμες γνώσεις. «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τις ευκαιρίες που έφερε αυτό το συνέδριο για να επεκτείνουμε το δίκτυό μας και να παρουσιάσουμε τις καινοτόμες λύσεις μας στον τομέα της κυβερνοασφάλειας», δήλωσε ο John Ellul, συνιδρυτής και διευθυντής πωλήσεων της Veracloud.

Καθώς η Veracloud συνεχίζει να πιέζει τα όρια της κυβερνοασφάλειας, η εταιρεία προσβλέπει στη διεύρυνση της βάσης γνώσεων της και στην εισαγωγή ακόμη πιο προηγμένων υπηρεσιών.

Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τις διαδικτυακές λύσεις της Veracloud ή να εξερευνήσουν πιθανές συνεργασίες, επικοινωνήσετε μαζί μας.

Email: info@veracloud.eu

Website: www.veracloud.eu

Δειτε Επισης

Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές
Γιατί έρχονται στην Κύπρο οι Google, Amazon, SalesForce & Binance;
NEDECO: Σχεδιάστε σήμερα τη μελλοντική σας ανάπτυξη και βιωσιμότητα
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Η AWS ανακοινώνει νέες καινοτόμες λειτουργίες για το Amazon Bedrock
Απορρίφθηκε η νέα πρόταση της Chevron για ανάπτυξη του «Αφροδίτη»-Κρίθηκε ανεπαρκής
Έπεσαν οι υπογραφές για τη συμφωνία-ορόσημο στις ΑΠΕ μεταξύ Microsoft και Brookfield
ConsulTech: Ενώνει δυνάμεις με την αμερικανική TKI με στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων
Ρεκόρ στην αγορά κατοικίας-Το είδος και η αξία των διαμερισμάτων που προτιμώνται
Αδικεί επενδυτές και όσους έχουν προτεραιότητα στήριξης η πρόταση για φορολόγηση υπερκερδών τραπεζών